reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Oj tak Post - najlepszy!
Kic, ja nawet nie pytam jaki to wózek, bo i tak nie będę wiedziała co to za cudo ;-)
Renia, co za szał na głowie robisz?
Moja też wszystko ładnie mówi:tak:
Dziś po raz pierwszy jechałam w autobusie z klimą - miodzio!

reklama
Witam wieczorkiem,
Renia u nas dobrze ze nie jest za goraco,maly ladnie spi na dworze a w razie "w"mam butle z woda:tak:Misia tez mowi r i zamias l uzywa r np are;-)
Post maszynka do lodow mniam to cos dla mnie:tak:jaka masz?
Kic no niezle nastepne wozio:-D Ja sie juz zastanawiam nad spacerowka dla mlodego:-),ale pewnia wypasiona jak Twoje:tak:
Kasia fajny taki autobus:tak:
Survi to u Was cale lato pelna chata:-D My dla Misi mamy elektryczna szczoteczke do zebow Hello Kitty:tak: moja siostra chyba kupi jej taki domek-namiot:tak:,a reszta nie wiem:tak:
Madzia to bedziecie mieli przyplyw gotowki,u nas grusza zalezy od zarobkow:baffled:Ja sie nie lapalam nawet jak rozliczalam sie sama Seba:eek:
My urodziny robimy 15 lipca na dzialce G kuzyna bo jak bedzie goraco to nie wiem jak wytrzymamy w domu,wlasciwie jak maly wytrzyma:eek: U nas dzis w koncu cieplo sie zrobilo,ja bylam u dentysty na razie mam spokuj,"tylko" osemki mi zostaly:baffled:
Dobrej nocki zycze

Hej!
Ja sie wlasnie zastanawiam czy urodziny robic u nas czy u tesciow na ogrodku i kogo zapraszac,bo jesli w domu dla to chyba tylko rodzine ,a na ogrodzie to nie wiem.Nie wiem tez co na ten pomysl tescie bo akurat remontuja co nieco:-p
A nad prezentem sie wlasnie zatanawiam...moze faktycznie rower,chociaz Maciek ma dwa i nie chce na nich pedalowac,ale to tez takie stare graty,wiec moze mu ciezko.Znow lego,ktore bardzo chce i ladnie sie nimi bawi to niedlugo beda musialy byc schowane i ograniczone jak mala zolza zacznie sie przemieszczac,a problem w tym,ze Maciek sie ladnie lego bawi,ale z reguly wszystkie wysypuje na dywan,a zbierac nie ma kto.

Renia to zaszalejesz z fryzura ;-) ja juz tak dawno u fryzjera nie bylam i sie w sumie nie wybieram.Poki tak goraco to i tak wiążę i mam z głowy czy one sie ukaldaja czy nie.
Moj tez r ladnie mowi:tak:
tak co roku jakas nowosc w okolicach urodzin:
1. ur. -zaczal chodzic
2. ur. - ladnie mówił
3. ur. - w końcu przestał lać w gacie
4. ur. - mówi wyraźnie.
Survivor u was gwarno jak na dworcu:-D:-D zawsze jacys przyjezdni.
Dorka u nas też od zarobków zależy,ale zawsze coś się dostaje.Własnie musze zerknąć na konto czy i ile mi wpłacili.

Ja juz z rana zaliczyłam kawe u sasiadki,teraz jem śniadanie, Maja zasnęła i zabieram się za tą nieszczęsną stal.
Pocieszam się,że to już ostatni dzień naukowy w najbliższym czasie! w końcu jak człowiek będę mogła się nacieszyć urlopem wychowawczym ;-)

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie:-)
jeny tak dawno nie zaglądałam, że kompletnie nie mam pojęcia co się u Was dzieje, ale postaram się niedługo poczytać bo w końcu mam trochę wolnego, a ostatnio sporo się działo:baffled:

na początek chciałam pogratulować naszym Mamuśkom Reni i Dorce - Chłopaki są boskie:-D:-D przepraszam, że tak późno:zawstydzona/y:
Moc buziaków dla naszych Dotychczasowych 4latków:-D:-D karteczki mam nadzieję w końcu wyślę, bo już mam przygotowane ale nie mam kiedy pójść na pocztę:-p a i Maciusiu dziękujemy za karteczkę - Antek nie może wyjść z podziwu, że ma daleko kumpla Maćka a jak Mu powiedziałam, że tych znajomych jest więcej to już w ogóle szczęka do ziemi Mu opadła:-p

no więc tak, my od tygodnia jesteśmy sami bo Tatuś już wyjechał na saksy, wróci w październiku:baffled: w sumie na początku się cieszyłam bo od niego odpocznę, ale już mi Zrzędy brakuje:-p Antek do 20 lipca jeszcze chodzi do przedszkola, ale tylko na 3 godziny żeby sie w domu nie nudził;-) ja po 8 cyklach starań nadal jestem pojedyncza, ale teraz będzie trochę przerwy bo powiem szczerze, że już mam dosyć - oszaleć można:szok: a żeby było śmiesznie to 3 moja siostra jest w ciąży:-D:-D jedna łazi przeterminowana, w poniedziałek jedzie do szpitala i chyba już będą wywoływać, druga w szóstym miesiącu ciąży, a trzecia we wczesnej ciązy - także dzieci u mnie dostatek, więc ja na razie zawieszam interes:laugh2: a poza tym to praca, praca i jeszcze raz praca:eek: w domu tez mało jestem bo ciągle przesiaduje u mamy, a wieczorem to nawet mi się kompa nie chce włączyć;-) odezwę się niebawem:-) buziaki dla Wszystkich:-D

Witam i ja:)
Kasia kupiłam teraz m&p sola:-p:-)
Dorka wg mnie jeszcze zbyt wcześnie na spacerówkę, powoź młodego przynajmniej do 5m-ca w gondoli:tak:a potem masz spacerówkę z xa przecież:happy:no chyba że Ci się nie podoba to inna sprawa:-pale na zimę lepiej z takimi dużymi kołami:tak:ja pewnie za 3m-ce będę sprzedawała moją solę:-pa kolor mam uniwersalny;-)
KATE odpuść,a sama zajdziesz:tak:moja koleżanka jest w 6tyg i bardzo się cieszy, zresztą wszyscy się cieszymy, bo starali się z M 3 lata:tak:sama nie wierzyła, a jednak:-)
Madzia i widzisz jak ładnie Ci sesja poszła!super! kiedy masz koniec?jeszcze chyba dwa semestry?a potem obrona mgr i oblewamy:-D
Post a co:-pjak szaleć to szaleć;-)więcej dzieci nie planuję więc się spełniam przy młodej hobbystycznie;-)mój Kuba też mówił o sobie jako dziewczynce, samo przeszło i z dnia na dzień zaczął mówić "zrobiłem" itd:tak:

Moje dzieci jeszcze nie śpią:confused2:a już marudy na maksa, :confused2:bajka i luli:tak:dziś zwiewaliśmy z kąpieliska bo burza się zbliżała, ale jak już doszliśmy do domu to przestało grzmieć i burza przeszła bokiem:confused2:
aaa zapomniałam:p Oliwcia dzisiaj sama wstała (bez podtrzymywania) i zrobiła kilka kroków:) trzymajcie kciuki żeby w końcu tym razem to nie blef i zaczęła chodzić :)
spokojnej nocki!

Cześć
Te upały mnie wykańczają, uwielbiam lato,ale te temperatury to jakaś masakra.
Kic widzę,że w swoim żywiole nowy wózek...:-)
Kasia u nas chyba takich autobusów nie ma , jedyna klima to okna pootwierane
Madzia, u nas też problem z prezentem ,a raptem tylko tydzień został
My planujemy urodziny na działce, ale zastanawiamy się,czy robić też dla dzieci osobno, sama nie wiem.
Kate widzę ,że nie ja jedyna zaniedbuję forum
U nas ok, co dziennie chodzę na działkę, Maks się taki gaduła zrobił,że wszystkich zagaduje,aż go stopować trzeba

Witam:)
Widzę wszystkie się opalają:-p
Kuba pojechał na wieś, aczkolwiek pierwszy raz nie był zadowolony:szok:coś się zrobił "mamicycek" i jak tylko ma gdzieś jechać sam to są łzy w oczach:szok:już się boję co to będzie we wrześniu jak zacznie się p-le:baffled:ale pojechali i ponoć jest już ok:tak:Liwka śpi ale pewnie zaraz będzie się budzić, M w pracy a ja robię żurek:happy2:

Kamu ale dla dzieci w sensie kolegów? ja nie robię, ma jeszcze czas na takie imprezy:-pu nas taka gaduła od dobrych 2,5 lat;-):-D

ja tylko na szybko :)
Kic..no ja się nie opalam ale zakupy zrobione. Zakupilśmy nawet większy basenik i wlaliśmy trochę wody, to się nagrzewa teraz
dzieciaki z oporem poszły na drzemkę :)
Kic..ja nadal nie wiem co to za wózek... a wkleisz linka??? :) plis

My planujemy urodziny w ogrodzie, mam nadzieję że w tym roku się uda bo w tamtym pogoda nie dopisała.
Młoda znowu chce Mańka na torcie :)
Kamu...gadłua, niech zgadnę, specjalista w każdej dziedzinie??? u nas dyskusje czasem mocne są :)
No nic, lecę obcinać krzaka a potem muszę coś posprzątać bo zapuszczony dom strasznie
to miłej soboty

aaaaa, dziękujemy za kartecznę Maciusiowi. dzisiaj znalazłam pocztę:-) u babci :)
Musiałam czytać 10 razy...i to Maciuś te buziaki śle....tak Maciuś....wow :) taka była reakcja...oj te laski miękkie są normalnie, chłopak cmoknie a one już wow :):):)

hejk
wróciłam :-D:-D:-D:-D ale wypoczęłam; pod koniec lipca jedziemy na Kociewie wszyscy, jest bosko i cicho-jak to na wsi; Surv już Cię kobieto rozumiem czemu zamieszkałas na wsi :tak:
Wercia dziękuje za kartki od wszystkich :tak: w przyszłym tygodniu my wyślemy ;-)
Oski wrócił z anginą, więc siedzimy w domu troszkę; może i dobrze, upał niesamowity!
Weronika poznała dziewczynkę i od razu poszła z nią i jej mamą do basenu w ich ogrodzie :szok: szok
mam górę prania, ale nic nie będę robić :happy2:
buziam

reklama
Witam ja znowu przelotem,cieplo to korzystamy:tak:Dzis strasznie mnie boli osemka ta co mam wyrwac:-:)no:Wzelam 4 tabletki(mam nadzieje ze malemu nie zaszkodzi) i dale mnie cmi:baffled::no:
Kic ja zamierzam na wiosne kupic spacerowke:tak:
To tyle spadam.Dobranoc

Do góry