Witam serdecznie:-)
jeny tak dawno nie zaglądałam, że kompletnie nie mam pojęcia co się u Was dzieje, ale postaram się niedługo poczytać bo w końcu mam trochę wolnego, a ostatnio sporo się działo
na początek chciałam pogratulować naszym Mamuśkom
Reni i Dorce - Chłopaki są boskie

przepraszam, że tak późno
Moc buziaków dla naszych Dotychczasowych 4latków

karteczki mam nadzieję w końcu wyślę, bo już mam przygotowane ale nie mam kiedy pójść na pocztę

a i Maciusiu dziękujemy za karteczkę - Antek nie może wyjść z podziwu, że ma daleko kumpla Maćka a jak Mu powiedziałam, że tych znajomych jest więcej to już w ogóle szczęka do ziemi Mu opadła
no więc tak, my od tygodnia jesteśmy sami bo Tatuś już wyjechał na saksy, wróci w październiku

w sumie na początku się cieszyłam bo od niego odpocznę, ale już mi Zrzędy brakuje

Antek do 20 lipca jeszcze chodzi do przedszkola, ale tylko na 3 godziny żeby sie w domu nie nudził;-) ja po 8 cyklach starań nadal jestem pojedyncza, ale teraz będzie trochę przerwy bo powiem szczerze, że już mam dosyć - oszaleć można

a żeby było śmiesznie to 3 moja siostra jest w ciąży

jedna łazi przeterminowana, w poniedziałek jedzie do szpitala i chyba już będą wywoływać, druga w szóstym miesiącu ciąży, a trzecia we wczesnej ciązy - także dzieci u mnie dostatek, więc ja na razie zawieszam interes

a poza tym to praca, praca i jeszcze raz praca

w domu tez mało jestem bo ciągle przesiaduje u mamy, a wieczorem to nawet mi się kompa nie chce włączyć;-) odezwę się niebawem:-) buziaki dla Wszystkich