reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Wow widzę, że forum ogarnęła totalna cisza:-p
Myśmy dziś byli na wsi, pochodziliśmy po lesie, dzieciaki się pobawiły na świeżym powietrzu i wróciliśmy do miasta:-p
Post jak już zrobisz tort to się pochwal:tak:ja się zarzekłam że zrobię dla Liwki na roczek, więc muszę coś wytworzyć:-pgdzie kupowałyście te białe pianki z Madzią, bo wiem że kiedyś wklejałaś zdjęcie:happy:
Iza to rzeczywiście Wera odważna:tak:mój Jakub to się taki strachliwy i mamusiowy zrobił że szok:confused2:
Dorka i jak ząb??masz już coś na oku ze spacerówki?:-pa ja chyba solę sprzedam bo mi się znowu joolz zamarzył:-pwiem, wiem głupia jestem:-pdobrze, że jest wózkomania, tam takie dylematy są na co dzień:-p:-D:-D

Moje dzieci właśnie zasnęły, a my z M oglądamy siatkę, trzymam kciuki za Naszych:tak::happy:

spokojnej nocki!

reklama
Witajcie,
No i już po weekendzie. W piątek pojechałam na działkę, ale tylko do soboty, bo w sobotę po tygodniu dzieciaki wróciły znad morza. Święto w tym roku było, bo dziadki ich zabrały na tydzień. Szkoda tylko, że niezbyt odpoczęłam, bo siedziałam na L4 bo miałam przez ten czas zapalenie tchawicy i oskrzeli.

Dorka jak ząbek? Mi pomagało smarowanie Dentoseptem, chociaż na chwilę znieczulało.

Kicrym to może poszukać coś z cytrynkami? Nie byłam jeszcze w sklepie, ale postaram się wybrać, Jak nie to mam urlop od 30 lipca to bym pojechała i ci na urlopie zrobiła.
Mój też kręci nosem na studia, szkoda gadać. Ale muszę o czymś pomyśleć, może chociaż jakieś kursy zrobię, bo dorosłam do decyzji o zmianie pracy na inną.
Naprawdę ciekawy ten twój kierunek. A chciałabyś własnie to robić? Bo brzmi naprawdę fajnie.

Surv o kurcze to niezła impreza.
Wiesz ja lubię gości, ale jak ... szybko wyjeżdżają. Jeden dzień to spoko, fajnie, noc i drugi dzień to lekko mi ciśnienie podchodzi w górę, ale jeszcze do wytrzymania, ale jak już trzeciego widzę ten syf i muszę latać wokół wszystkich to mi nerwy puszczają. Teraz też będę miała gości na dość długo, bo teściowa tydzień będzie siedzieć, a potem mojego małża bratowa półtora tygodnia z dziećmi.

Kicrym no to wygrali nasi!!!!!:tak::-D

Co do urodzin Oli to chyba na raty będziemy robić, chyba, że na działkę wszystkich spędzimy. Jeśli chodzi o prezent to Ola chce Barbie z pieskiem co sam pływa. Chyba już 30ta Barbie.

cześć :-D
w nocy obudził mnie okropny ból głowy, ale za to pies dał pospać do 7.30 :szok: dzień matki czy co :-p
mam dzisiaj tyle na głowie, że aż strach się ogarnąć; chcemy wyrobić dowody osobiste dzieciom, bo w roku szkolnym zawsze brak czasu- w razie jakbyśmy chcieli gdzieś wyskoczyć za granicę ;-)
Oskar już lepiej
Wercia faktycznie dość odważna w kontaktach z innymi, wystarczyły 2 godziny i Marta była jej najlepszą koleżanką :-D
u nas nareszcie pochmurno i chłodniej, oby tak zostało :tak:
buziaczki i miłego dnia!

Witam rankiem:)
Mamusia super, cytrynki mogą być:tak:fajnie, że dziadki dzieciaki zabrali, wiesz zawsze to tydzień fajnych wakacji:tak:co do studiów, to wiesz ja młoda jestem:-p, w zawodzie pracuję dopiero kilka lat w tym przerwa na ciążę, macierzyński i wychowawczy na Liwkę:-pwięc jeszcze nie wypalona jestem ;-)a taki kierunek jak wkleiłam to tylko dla siebie bo to w pracy nic nie daje, to nie to samo co logopedia czy oligofrenopedagogika, ale ja lubię takie tańce- hulańce więc chyba by mi się podobało:tak:u mnie najgorsza kasa, no i m w weekendy też pracuje, więc znowu by musiała mama do dzieci przychodzić (wstępnie się zgodziła:-p)ech jeszcze pomyślę, ale bardzo bym chciała:happy:

U nas pogoda ładna, zaraz się wybieramy na spacer, chcę iść zobaczyć bo ponoć biedronkę gdzieś u mnie otwarli:-p:-D

miłego dnia!

Witem po weekendzie!
Kic, super byłoby jakbys się dalej realizowała
Izabelka, ja też miałam kiepską noc - głowa mnie bolała, a poza tym coś nie tak z żołądkiem i kursowałam do kibelka... Poza tym gorąąąąc
Dorka, jak Twój ząb?
W sobotę byliśmy na urodzinach u mojej chrześnicy i jej siostry. Dzieciaki odważne, poszły z animatorką i dzieciakami, ale Miki nie był bardzo pocieszony, bo najstarszy, ale i tak był dzielny ;-) A niedziela na działce. I zleciało
Dziś kolejny dzien goroąca....
Olga szkoli się w jeździe na rowerze. Jazda, hamowanie ok, jeszcze tylko nie potrafi się odpalić. Macie jakąś technikę na naukę startowania? ;-)

Hej!
Ja to mam dzisiaj pecha,chyba nie powinnam z domu wychodzic do wieczora
baffled5wh.gif
Dostalam mandat,bo sie policjantom z rana nudzilo chyba,a potem wpadam z manelami,wozkiem i dzieckiem z garazu a tu winda zepsuta
angry.gif
Kuzwa wczoraj popusta , w piatek popsuta , dzisiaj to samo...no do cholery za co my placimy tyle kasy???? Pranie wlaczylam to i pralka cos sutka
mad.gif

Kicrym te pianki w kauflandzie kupowalam,a barwniki mam w proszku z allegro. może tu znajdziesz jakąś inspirację Zdj

No i zjadlo mi posta przez te linki badziewne:no::angry:

Kicrym wejdz sobie na tortownia.pl w galerie albo na tortymarzen.pl
MAciek chce z zygzakiem,więc opłatek już mam,a krem na około zrobię niebieski lub czerwony.

A pisalam jeszcze o tym,ze dzwonila do mnie dyr. z nowego zlobka (nie dosc ,ze nowiutki to blisko domu) ze jest miejsce dla Majki od sieprnia! super,ale czemu tak szybko.Troche zal mi ją dawać już,skoro i tak jestem w domu do stycznia. No i mialam zgryz prze weekend,bo strasznie mi zalezy na tym zlobku,a z drugiej strony mamy miejsce w innym od listopada,moze nie nowiutkim,ale maja teraz 2-miesięczny remont,więc pewnie też dużo odnowią.
Idę zaraz do tego nowego porozmawiać z pania dyr., widomo,że nam miejsca nie będą trzymać do listopada,ale może chociaż następnym razem kiedy się miejsce zwolni to też nas pod uwagę wezmą tak jak teraz.:sorry:

Post no buziaki musiały być! ;-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny, na razie odpukac zab cmi tylko ale bez tabletek sie da zyc:tak:Tylko mam wrazenie ze cala strona twarzy mnie boli tam gdzie jest ten zab:baffled:Jak dotkne to boli:tak:Chyba dam rade,jeszcze 2 tyg,ale mam nadzieje ze sie ochlodzi chodz na ten jeden dzien:-DOd dzis musze zaczac sciagac i mrozic mleko,zeby mlody nie musial za duzo sztucznego pic:tak:
Kasia super ze wekeend udany:tak:
Iza wspolczuje bolu glowy:-(Zdrowka dla Oskarka,a Wercia podobnie jak Misia:tak:
Kic mi sie juz nie chce uczyc wiec podziwiam ze Ty teraz z 2 chcesz isc jeszcze do szkoly:tak:Spacerowki jeszcze nie mam zadnej na oku,ale czasami sobie ogladam na allegro co maja:tak:
Madzia trzymam kciuki zeby pech Cie opuscil:tak:
Dobra koncze bo syn chce lapka,a ja musze zabrac sie za obiad,a Misi obcielam dzis wloski tak do ucha prawie:tak:

Madzia dzięki za linki:tak:mi też zawsze coś zjada jak chcę wkleić link:baffled:ale wejdę sobie na te stronki i popatrzę co tam fajnego:tak:dla Kuby moja mama zrobi z owocami;-)a co do żłobka to na którym Ci bardziej zależy? ja bym nie dawała, tylko płaciła tą opłatę stałą i sobie w ten sposób miejsce trzymała. Albo daj na jeden dzień w m-cu i tyle:) potem przecież może dziecko zachorować:-pza co ten mandat dostałaś, hę??
Kasia u nas też z tym był problem jak Kuba miał ten wcześniejszy rower i nie dosięgał do podłoża, teraz się odpycha jedną nogą aż utrzyma równowagę i jedzie:tak:

reklama
Pech trzyma,złamałam sobie pól zęba:crazy:
Dorka ci to współczuję tego bólu:no: masakra.Mnie też czeka dentysta,ale u mnie to pół biedy.
Kicrym a szkoda mi tak miejsce trzymać,jest dużo chętnych ,więc niech ktoś skorzytsa,zwłaszcza,że mam pewne miejsce od listopada gdzie indziej.Gdybym nie miała, to pewnie zrobiła bym tak jak piszesz.
Pogadałam z dyrektorką i mnie pocieszyła,że odkad w marcu otworzyli żłobek to co miesiąc ktoś rezygnuje,więc jest szansa,że do listopada cosik się zwolni;-)
Mandat za przekroczenie prędkości..buraki nie mają co robić od rana to jezdżą i kamerują.Dobrze że nie sprawdzali gaśnicy,trójkąta itp.bo nawet nie wiem czy i gdzie to mam:sorry: No ale stówka poszła się paść.

Mała zołza pogardziła obiadkiem i ciekawe czy zaśnie czy znów cyrki będzie odstawiac w łóżeczku,bo ostatnio coś jej się poprzewracąło w głowie i już grzeczna nie jest:sorry::sorry: Za to zaczyna raczkować.

Do góry