Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jakby tydzień temu.Jeszcze poszłam wczoraj do sklepu z K kartą ,a on ma na niej to pierwsze zdjęcie Maciusia,to mi się tak sentymentalnie zrobiło;-)

Jak mała wstanie to się wytoczymy na zakupy...hmmm co tu na obiad zrobić?
No ale mężyk zapowiada, że będziemy się zmieniać w drodze na Chorwację, więc coś tam "utłukę"
Teraz zaczelam sciagac mleko(jakbym musiala brac antybiotyk) to nawet nie mam jak czytac

My jak jechalismy do Wloch to G cala droge prowadzil
Z powrotem ja chcialam ale mi nie dal
Maly wczesniej sie budzi ale zaraz jak sie naje zasypia wiec sie nie liczy

Trzy razy dostal klucia:-(Teraz spi.Maly wazy5300g
kąpię ich ok 19, więc najpóźniej o 20 już śpi. Kubę też się staram kłaść nie później niż 20.30-21
jak w dzień Kuba nie śpi to nie ma problemu z zasypianiem, ale jak w dzień sobie zrobi drzemkę to lata do 22
ja dziś robię piersi, a wczoraj miałam makaronową patelnię, na jutro planuję placki ziemniaczane z gulaszem, w weekend mieliśmy papryki faszerowane
nie ma się co dziwić, jednak szczepionki bolą:-(
ale teraz wolałabym coś co mi się rzeczywiście do pracy przyda

u mnie to rzadkość, żeby tak się rzucić z kasą; ale też rzadko czegoś szukam, czegoś potrzebuję...za tydzień mam egzamin i chciałam wyglądać; ale szok 3 mi się spodobały, śliczne sukienki mają i nawet wyglądam w nich dobrze; więc zadowolonam

a sąsiada wspólczuję, ale załatwcie dziada;-)
w ogóle fizycznie to jest totalna ciamajda - ostatnio kupiliśmy drugą hulajnogę na 3 kółkach bo wcześniejsza na 2 nie zdała egzaminu bo się boi i co - hulajnoga stoi
namawiam, wręcz czasem szantażuję a On woli pójść na nogach niż na czymś jechać

a ja w polu z karteczkami bo Siostra mi się w końcu rozsypała i mamy nową Śliczną Dziewczynkę w rodzinie, a że Jej powrót ze szpitala wiązał się z przeprowadzką do nowego domu to musiała mieć posprzątane, a że tylko ja nie jestem w ciąży to wiadomo kto lwią część pracy wykonał
jestem zmęczona, ale też zadowolona a patrząc na Malutką uświadomiłam sobie jak bardzo tęsknię za taką maleńką Istotką
ach, rozmarzyłam się... Siostra poród miała łatwy i ekspresowy, ale pomysł z przejściem na nowy dom w tej sytuacji chyba nie był trafiony, bo Mała wisi na cycu, a do Niej uśmiechają się nie rozpakowane kartony
a że Aśka wszystko chce robić sama bo to jej wymarzony domek to nie dała nam nic poukładać i teraz widzę, że jest przerażona tym wszystkim, jednak nie chce naszej pomocy, zobaczymy może jej się odwidzi
a starsza Siostra znaczy się czarownica Hania na Młodą reaguje fajnie, ale niedobra jak pies, normalnie nic nie słucha
buziaki;-)
najbardziej byla zdziwiona jak jej przeczytalam o w. Franku
Zadowolona z karteczki,oczywiscie musialam jej pokazac zdjecia Iki i Cinka