reklama
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Hej hej
Maciusiu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO, TONY ZABAWEK I WORKA SŁODYCZY
:-)
Kicrym tańce hulańce piszesz lubisz. Ale bym sobie potańcowała...
Tak na marginesie to od wiosny zbieram sie ,aby zacząć biegać, ale coś mi to nie wychodzi
KasiaDe nie martw się Ola jedzie ładnie, ale odpalanie też nam marnie idzie. Zastanawiam się czy to nie wina tego, że rower jest dośc ciężki i ona nie ma poprostu siły. A jak już ruszy to idzie z ropędem.
Madzia to się nazywa pech. Najbardzie to bym o ten madat się wkurzyła.
Surv to nieźle imprezka się zakończyła.
Nie ma co super macie listonosza.
Izabelka co za jakiś nawiedzony gość. Pewnie jakiś stary dziadek co?
A u nas narazie bez zmian. Kochana teściowa przyjedzie w niedzielę... bez dalszego komentarza...
Ja siedzę w robocie i dłubię jakies głupoty.
Maciusiu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO, TONY ZABAWEK I WORKA SŁODYCZY

Kicrym tańce hulańce piszesz lubisz. Ale bym sobie potańcowała...
Tak na marginesie to od wiosny zbieram sie ,aby zacząć biegać, ale coś mi to nie wychodzi

KasiaDe nie martw się Ola jedzie ładnie, ale odpalanie też nam marnie idzie. Zastanawiam się czy to nie wina tego, że rower jest dośc ciężki i ona nie ma poprostu siły. A jak już ruszy to idzie z ropędem.
Madzia to się nazywa pech. Najbardzie to bym o ten madat się wkurzyła.
Surv to nieźle imprezka się zakończyła.
Nie ma co super macie listonosza.
Izabelka co za jakiś nawiedzony gość. Pewnie jakiś stary dziadek co?
A u nas narazie bez zmian. Kochana teściowa przyjedzie w niedzielę... bez dalszego komentarza...
Ja siedzę w robocie i dłubię jakies głupoty.
Witam,maly po szczepieniu ok,bez goraczki
Mamusiasynusia to zycze udanej wizyty tesciowej
Kamu moja siostra zajmuje sie tortami i mowi ze wlasnie tort pociag jest latwy
Ona robi z biszkoptu,ozdoby to lentynki,kolka robi z ciastek okraglych,jakas masa do srodka i juz
Dzis u wszystkich ladna pogoda bo cisza na forum
My jutro jedziemy do ZOO pociagiem z moja kuzynka i siostra
Mam nadzieje ze nie bedzie padac
Milego popoludnia

Mamusiasynusia to zycze udanej wizyty tesciowej

Kamu moja siostra zajmuje sie tortami i mowi ze wlasnie tort pociag jest latwy

Dzis u wszystkich ladna pogoda bo cisza na forum

Milego popoludnia

Witam
No u nas średnia pogoda
obecnie pada jak z cebra
więc jutro będzie wszystko mokre co skutkuje mniejszą ilością czasu na placu zabaw, bo przecież Liwka nadal woli na czworakach chodzić

Dorka udanej wycieczki, trzymam kciuki za piękną pogodę
Mamusia oj za co ja się nie zabieram
nadal zostało mi kilka kg do wagi sprzed ciąży, obiecuję że znowu się za siebie wezmę ale nie mam kiedy liczyć kal więc nijak ma się moja dieta
Kamu widzę , że poważnie podchodzisz do tortu;-)ja tam taka kreatywna w tym temacie nie jestem
Madzia podaj mi proszę gdzie kupiłaś ten opłatek na tort z Zyg Zakiem, dziś kupiłam pianki na tą białą masę, ale to na tort dla Liwki, do tego kupię te ozdobne koraliki (srebrne) i pisaki do tortu
mama miała zrobić Kubie tort ale raczej pojedzie z nim na wieś w sobotę przed roczkiem, więc sama będę mu musiała coś wytworzyć i tak pomyślałam o torcie orzechowym przekładanym kremem czekoladowym i na to ten opłatek
myślę że nie będzie z tym dużo roboty a ozdoba fajna
Liwka dziś padła wcześniej ale spała po południu tylko 1,5 godziny, więc już zmęczona była okropnie.
Kuba ogląda tv ale też już jest zmęczony, więc zaraz go kładę i będzie cisza
spokojnej nocki!
No u nas średnia pogoda

Dorka udanej wycieczki, trzymam kciuki za piękną pogodę

Mamusia oj za co ja się nie zabieram

Kamu widzę , że poważnie podchodzisz do tortu;-)ja tam taka kreatywna w tym temacie nie jestem

Madzia podaj mi proszę gdzie kupiłaś ten opłatek na tort z Zyg Zakiem, dziś kupiłam pianki na tą białą masę, ale to na tort dla Liwki, do tego kupię te ozdobne koraliki (srebrne) i pisaki do tortu

Liwka dziś padła wcześniej ale spała po południu tylko 1,5 godziny, więc już zmęczona była okropnie.
Kuba ogląda tv ale też już jest zmęczony, więc zaraz go kładę i będzie cisza

spokojnej nocki!
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Melduję się 
jakaś zmęczona dzisiaj. dzieciaki dokazują
Kic..takie opłatki widziałam na allegro i w sklepach cukierniczych. Dasz radę
Kasia...niezła z Ciebie czekoladka
my się szykujemy na imprezkę na niedzielę ale już widzę że pogoda kijowa ma być, więc pewnie jak rok temu będzie w domu
jejku ale ziewam
to chyba przez burzę
dobranoc jutro uważajcie...bo piątek 13go
jakaś zmęczona dzisiaj. dzieciaki dokazują
Kic..takie opłatki widziałam na allegro i w sklepach cukierniczych. Dasz radę
Kasia...niezła z Ciebie czekoladka
my się szykujemy na imprezkę na niedzielę ale już widzę że pogoda kijowa ma być, więc pewnie jak rok temu będzie w domu
jejku ale ziewam
to chyba przez burzę
dobranoc jutro uważajcie...bo piątek 13go
Izabelka
Oski i Wercia
hej
jestem wsciekła normalnie...
ten sąsiad ma chyba ponad 50 lat i wczoraj wpadli do nas strażnicy miejscy i powiedzieli, że komendant prosi męża na rozmowę
poszliśmy razem i co się okazało?? że napisał skargę na męża, że niszczy zieleń (czytaj trawnik) ponieważ gra w piłkę z dzieckiem!!! tego było za dużo, powiedziałam wszystko, wypytałam i wzięlam się za dziada; będzie rządził na osiedlu; jedno pismo z podpisami o zwołanie wspolnoty mieszkaniowej w celu wyjasnienia faktu, że ponoć sam wnioskuje, żeby odgrodzić nasz blok żywopłotem
oczywiście, żeby dzieci mu nie biegały!!! ciekawe kto za to zapłaci! przy okazji z kolezanką powiedziałysmy o jego zachowaniu zarządcy, bo facety posuwa się za daleko-wysyła wszedzie pisma i pielgrzymki robi! a wczoraj napisałam pisko-skargę o jego zachowaniu w stosunku do dzieci; niech tez zobaczy, że my potrafimy pisać i chodzic-mam wakacje
aha a komendant powiedział, ze grila jak najbardziej mozna zrobic :-) dziadyga nic nam nie zrobi haha tylko mamy zrobić przez wspolnotę, żebynie dac mu pretekstu
więc jak widzicie wesoło u mnie
wczoraj poszlismy do Dinoparku-wieczorem wkleje zdjecia
Kate to ja nie wiem jak chce siostra rozpakowac się, ja bym nie dala rady
miłego dzionka!
jestem wsciekła normalnie...
ten sąsiad ma chyba ponad 50 lat i wczoraj wpadli do nas strażnicy miejscy i powiedzieli, że komendant prosi męża na rozmowę

aha a komendant powiedział, ze grila jak najbardziej mozna zrobic :-) dziadyga nic nam nie zrobi haha tylko mamy zrobić przez wspolnotę, żebynie dac mu pretekstu
więc jak widzicie wesoło u mnie
wczoraj poszlismy do Dinoparku-wieczorem wkleje zdjecia

Kate to ja nie wiem jak chce siostra rozpakowac się, ja bym nie dala rady

miłego dzionka!
Hej!
Iza to się macie!
Kasia pokaż sie czekoladko ;-)
Mamusiasynusia łooo to przyjemnego urlopu z teściową, ja współczuję
Kicrym opłatek kupiłam na allegro, nie na tej aukcji ale taki z Francesco,Maciek sam sobie wybrał ;-) OPŁATEK NA TORT,CARS,SAMOCHODY (2457054329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tort zawsze robię z tego przepisu Tort śmietankowo - truskawkowy, najprostszy tylko mniej serka daję i tą białą masę mam zamiar zabarwić na czerwono lub niebiesko,albo do przełożenia czerwona a do boków niebieska,jeszcze zobaczę, barwniki w proszku też mam z allegro,jaieś grosze kosztowały ;-) Jak będziesz zamawiać opłatek to zobacz czy sprzedawca nie ma też barwników ,bo to wystarczy dosypac do masy ;-) Lukier z tego przepisu Tort urodzinowy
zobacz jaki ten fajny (przepis na biszkopt rzucany jak w tym torcie truskawkowym ktory ja robię ;-)) Różowy tort z falbankami - tort dla małych księżniczek
Mój monsz dzisiaj w domu ,za tapetowanie się wziął tzn najpierw musi wyrównać.Dopiero się zabrał,bo córeczkę musiał ponosić
Mówię Wam ,hopla ma
Córeczka wstała po 6 więc już padła, a mój syneczek spał u babci ,więc go moja siostra do p-la zawiozła,ale rano dzwonił ,że chce do mamusi
Idę wieszać pranie,póki nie pada
Iza to się macie!

Kasia pokaż sie czekoladko ;-)
Mamusiasynusia łooo to przyjemnego urlopu z teściową, ja współczuję

Kicrym opłatek kupiłam na allegro, nie na tej aukcji ale taki z Francesco,Maciek sam sobie wybrał ;-) OPŁATEK NA TORT,CARS,SAMOCHODY (2457054329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tort zawsze robię z tego przepisu Tort śmietankowo - truskawkowy, najprostszy tylko mniej serka daję i tą białą masę mam zamiar zabarwić na czerwono lub niebiesko,albo do przełożenia czerwona a do boków niebieska,jeszcze zobaczę, barwniki w proszku też mam z allegro,jaieś grosze kosztowały ;-) Jak będziesz zamawiać opłatek to zobacz czy sprzedawca nie ma też barwników ,bo to wystarczy dosypac do masy ;-) Lukier z tego przepisu Tort urodzinowy
zobacz jaki ten fajny (przepis na biszkopt rzucany jak w tym torcie truskawkowym ktory ja robię ;-)) Różowy tort z falbankami - tort dla małych księżniczek
Mój monsz dzisiaj w domu ,za tapetowanie się wziął tzn najpierw musi wyrównać.Dopiero się zabrał,bo córeczkę musiał ponosić

Córeczka wstała po 6 więc już padła, a mój syneczek spał u babci ,więc go moja siostra do p-la zawiozła,ale rano dzwonił ,że chce do mamusi

Idę wieszać pranie,póki nie pada
Ostatnia edycja:
Witam
Moją Liwcię coś bierze:-(ma stan podgorączkowy i marudna na maksa, teraz już śpi, a wstała o 8.30, może jej zęby idą, nie wiem:-(
Pogoda dość wstrętna więc Kuba wariuje z nudów w domu, a ja dostaję pier***
Madzia dzięki za link, muszę na spokojnie przejrzeć co tam mają, bo widzę że i takie" wykrawaczki" do wzorków i jakieś pisaki, może wszystko tam zamówię
a ten opłatek się nie pokruszy w transporcie?? ten tort dla księżniczek super, ale ja aż takiego talentu nie mam
zobaczę, może jednak plany zmienię i co innego zrobię, nie mam czasu na spokojnie siąść i przejrzeć bo przecież z tymi dwoma ancymonami dostaję do głowy
Iza oj daj temu kretynowi popalić, cóż to za ludzie
masakra, najgorsze że zawsze takie jeden dziad się znajdzie i będzie społeczność lokalną skłócał
trzymam kciuki żebyście mu dokopali
Post ja wiem że dla Ciebie to pikuś, ale wiesz
zobaczymy, nawet ostatnio mi się spodobało ale nie mam ręki artystycznej do wycinania
Kasia wow cóż za zmiana
ja na razie nie farbuję, jakoś boję się tych odrostów, miałam pasemka i się cieszę że wróciłam do naturalnego koloru
Idę Kubie przygotować ciuchy do przebrania,bo jeszcze w piżamie śmiga, a chcę go do M do pracy wcisnąć
miłego dnia!
Moją Liwcię coś bierze:-(ma stan podgorączkowy i marudna na maksa, teraz już śpi, a wstała o 8.30, może jej zęby idą, nie wiem:-(
Pogoda dość wstrętna więc Kuba wariuje z nudów w domu, a ja dostaję pier***

Madzia dzięki za link, muszę na spokojnie przejrzeć co tam mają, bo widzę że i takie" wykrawaczki" do wzorków i jakieś pisaki, może wszystko tam zamówię

Iza oj daj temu kretynowi popalić, cóż to za ludzie

Post ja wiem że dla Ciebie to pikuś, ale wiesz

Kasia wow cóż za zmiana

Idę Kubie przygotować ciuchy do przebrania,bo jeszcze w piżamie śmiga, a chcę go do M do pracy wcisnąć

miłego dnia!
reklama
heloł
ale mnie nie było
ja dalej u rodziców i czasu na nic nie mam
kateczki wysłane- kilka dokupić zostało ale się zrobi
Maćko wszystkiego najlepszego!!!!
doczytałam wszystko i pewnie zaraz młody sie obudzi
Dorka piękna waga Frania
współczuję przebojów zębowych
Sylcia to kierowca z ciebie super
Kic fajniutkie te pałąki;-) jak coś to się odezwę
Madziu ale się rozszalałaś z pieczeniem
ja na urodzinki robię tęczowy torcik Tęczowy tort (rainbow cake) a w sobotę za tydzień na imprezkę właśnie ten łatwy tort śmietanowy (truskawek młody nie lubi) a ozdby oczywiście oczywiste - dinopociągowe
w zeszłym roku był szał na straż pożarną a teraz dinosy rządzą
Kate gratulacje zostania ciocią
i na Was przyjdzie kolej
moja koleżanka właśnie urodziła tydzień temu Martynkę w ekspresowym wręcz tempie
mówię do P, że zazdroszczę im córeczki;-) a on do mnie poczekaj 16 lat i zobaczymy co powiedzą;-)
no te maleństwa mają coś w sobie, że człowiek zapomina o cesarkach, bólach piersi i jeszcze chce;-)
nie wiem co jeszcze
idę coś zjeść bo wiecznie głodna jestem
może maleńką kawkę?
oj miałam problema z zastojem ale bolało
ale w mieście maleńkim moich rodziców jest wspaniała pani doradca laktacyjny z międzynarodowym certyfikatem i przyszła i pomogła
w kato szukałam takiej i nie znalazłam
niesamowite te male społeczności
a Izabelka ale maice wrzoda sąsiada
dokopać takiemu i robić swoje!!!
miłego dzionka
ale mnie nie było
ja dalej u rodziców i czasu na nic nie mam
kateczki wysłane- kilka dokupić zostało ale się zrobi
Maćko wszystkiego najlepszego!!!!
doczytałam wszystko i pewnie zaraz młody sie obudzi
Dorka piękna waga Frania
współczuję przebojów zębowych
Sylcia to kierowca z ciebie super
Kic fajniutkie te pałąki;-) jak coś to się odezwę
Madziu ale się rozszalałaś z pieczeniem
ja na urodzinki robię tęczowy torcik Tęczowy tort (rainbow cake) a w sobotę za tydzień na imprezkę właśnie ten łatwy tort śmietanowy (truskawek młody nie lubi) a ozdby oczywiście oczywiste - dinopociągowe
w zeszłym roku był szał na straż pożarną a teraz dinosy rządzą
Kate gratulacje zostania ciocią
i na Was przyjdzie kolej
moja koleżanka właśnie urodziła tydzień temu Martynkę w ekspresowym wręcz tempie
mówię do P, że zazdroszczę im córeczki;-) a on do mnie poczekaj 16 lat i zobaczymy co powiedzą;-)
no te maleństwa mają coś w sobie, że człowiek zapomina o cesarkach, bólach piersi i jeszcze chce;-)
nie wiem co jeszcze
idę coś zjeść bo wiecznie głodna jestem
może maleńką kawkę?
oj miałam problema z zastojem ale bolało
ale w mieście maleńkim moich rodziców jest wspaniała pani doradca laktacyjny z międzynarodowym certyfikatem i przyszła i pomogła
w kato szukałam takiej i nie znalazłam
niesamowite te male społeczności
a Izabelka ale maice wrzoda sąsiada
dokopać takiemu i robić swoje!!!
miłego dzionka