reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Jakaś dziwna pisownia mi się włączyła,ani nie ma opcji edytowania, pogrubiana, kolorów...dziwne. Dlatego ten mój post tak wygląda

reklama
Hej hej

Maciusiu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO, TONY ZABAWEK I WORKA SŁODYCZY :-D:szok::-)

Kicrym tańce hulańce piszesz lubisz. Ale bym sobie potańcowała...
Tak na marginesie to od wiosny zbieram sie ,aby zacząć biegać, ale coś mi to nie wychodzi:zawstydzona/y:

KasiaDe nie martw się Ola jedzie ładnie, ale odpalanie też nam marnie idzie. Zastanawiam się czy to nie wina tego, że rower jest dośc ciężki i ona nie ma poprostu siły. A jak już ruszy to idzie z ropędem.

Madzia to się nazywa pech. Najbardzie to bym o ten madat się wkurzyła.

Surv to nieźle imprezka się zakończyła.
Nie ma co super macie listonosza.

Izabelka co za jakiś nawiedzony gość. Pewnie jakiś stary dziadek co?

A u nas narazie bez zmian. Kochana teściowa przyjedzie w niedzielę... bez dalszego komentarza...
Ja siedzę w robocie i dłubię jakies głupoty.

Witam,maly po szczepieniu ok,bez goraczki:tak:
Mamusiasynusia to zycze udanej wizyty tesciowej:tak:
Kamu moja siostra zajmuje sie tortami i mowi ze wlasnie tort pociag jest latwy:tak:Ona robi z biszkoptu,ozdoby to lentynki,kolka robi z ciastek okraglych,jakas masa do srodka i juz:tak:
Dzis u wszystkich ladna pogoda bo cisza na forum:tak:My jutro jedziemy do ZOO pociagiem z moja kuzynka i siostra:tak:Mam nadzieje ze nie bedzie padac:tak:
Milego popoludnia:tak:

Witam:)
No u nas średnia pogoda:confused2:obecnie pada jak z cebra:confused2:więc jutro będzie wszystko mokre co skutkuje mniejszą ilością czasu na placu zabaw, bo przecież Liwka nadal woli na czworakach chodzić:confused2::sorry:
Dorka udanej wycieczki, trzymam kciuki za piękną pogodę:tak:
Mamusia oj za co ja się nie zabieram:-D:-pnadal zostało mi kilka kg do wagi sprzed ciąży, obiecuję że znowu się za siebie wezmę ale nie mam kiedy liczyć kal więc nijak ma się moja dieta:cool2:
Kamu widzę , że poważnie podchodzisz do tortu;-)ja tam taka kreatywna w tym temacie nie jestem:zawstydzona/y:
Madzia podaj mi proszę gdzie kupiłaś ten opłatek na tort z Zyg Zakiem, dziś kupiłam pianki na tą białą masę, ale to na tort dla Liwki, do tego kupię te ozdobne koraliki (srebrne) i pisaki do tortu:-pmama miała zrobić Kubie tort ale raczej pojedzie z nim na wieś w sobotę przed roczkiem, więc sama będę mu musiała coś wytworzyć i tak pomyślałam o torcie orzechowym przekładanym kremem czekoladowym i na to ten opłatek:happy:myślę że nie będzie z tym dużo roboty a ozdoba fajna:tak:

Liwka dziś padła wcześniej ale spała po południu tylko 1,5 godziny, więc już zmęczona była okropnie.
Kuba ogląda tv ale też już jest zmęczony, więc zaraz go kładę i będzie cisza:-p
spokojnej nocki!

U nas dziś w końcu mocniej popadało i było czym oddychać. Po południu było ok, więc pojechaliśmy na spacer z psem żeby mogła pohasać bez smyczy:tak:
Poza tym byłam u fryzka i mam ciemną czekoladę na głowie:tak:

Melduję się :)
jakaś zmęczona dzisiaj. dzieciaki dokazują
Kic..takie opłatki widziałam na allegro i w sklepach cukierniczych. Dasz radę :)
Kasia...niezła z Ciebie czekoladka :)
my się szykujemy na imprezkę na niedzielę ale już widzę że pogoda kijowa ma być, więc pewnie jak rok temu będzie w domu
jejku ale ziewam
to chyba przez burzę
dobranoc jutro uważajcie...bo piątek 13go

hej
jestem wsciekła normalnie...
ten sąsiad ma chyba ponad 50 lat i wczoraj wpadli do nas strażnicy miejscy i powiedzieli, że komendant prosi męża na rozmowę :szok: poszliśmy razem i co się okazało?? że napisał skargę na męża, że niszczy zieleń (czytaj trawnik) ponieważ gra w piłkę z dzieckiem!!! tego było za dużo, powiedziałam wszystko, wypytałam i wzięlam się za dziada; będzie rządził na osiedlu; jedno pismo z podpisami o zwołanie wspolnoty mieszkaniowej w celu wyjasnienia faktu, że ponoć sam wnioskuje, żeby odgrodzić nasz blok żywopłotem :wściekła/y: oczywiście, żeby dzieci mu nie biegały!!! ciekawe kto za to zapłaci! przy okazji z kolezanką powiedziałysmy o jego zachowaniu zarządcy, bo facety posuwa się za daleko-wysyła wszedzie pisma i pielgrzymki robi! a wczoraj napisałam pisko-skargę o jego zachowaniu w stosunku do dzieci; niech tez zobaczy, że my potrafimy pisać i chodzic-mam wakacje :-p
aha a komendant powiedział, ze grila jak najbardziej mozna zrobic :-) dziadyga nic nam nie zrobi haha tylko mamy zrobić przez wspolnotę, żebynie dac mu pretekstu
więc jak widzicie wesoło u mnie

wczoraj poszlismy do Dinoparku-wieczorem wkleje zdjecia :tak:
Kate to ja nie wiem jak chce siostra rozpakowac się, ja bym nie dala rady :no:
miłego dzionka!

Hej!

Iza to się macie!:eek:
Kasia pokaż sie czekoladko ;-)
Mamusiasynusia łooo to przyjemnego urlopu z teściową, ja współczuję:-p
Kicrym opłatek kupiłam na allegro, nie na tej aukcji ale taki z Francesco,Maciek sam sobie wybrał ;-) OPŁATEK NA TORT,CARS,SAMOCHODY (2457054329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tort zawsze robię z tego przepisu Tort śmietankowo - truskawkowy, najprostszy tylko mniej serka daję i tą białą masę mam zamiar zabarwić na czerwono lub niebiesko,albo do przełożenia czerwona a do boków niebieska,jeszcze zobaczę, barwniki w proszku też mam z allegro,jaieś grosze kosztowały ;-) Jak będziesz zamawiać opłatek to zobacz czy sprzedawca nie ma też barwników ,bo to wystarczy dosypac do masy ;-) Lukier z tego przepisu Tort urodzinowy
zobacz jaki ten fajny (przepis na biszkopt rzucany jak w tym torcie truskawkowym ktory ja robię ;-)) Różowy tort z falbankami - tort dla małych księżniczek

Mój monsz dzisiaj w domu ,za tapetowanie się wziął tzn najpierw musi wyrównać.Dopiero się zabrał,bo córeczkę musiał ponosić:eek: Mówię Wam ,hopla ma :-D
Córeczka wstała po 6 więc już padła, a mój syneczek spał u babci ,więc go moja siostra do p-la zawiozła,ale rano dzwonił ,że chce do mamusi:sorry:
Idę wieszać pranie,póki nie pada

Ostatnia edycja:
Witam:)
Moją Liwcię coś bierze:-(ma stan podgorączkowy i marudna na maksa, teraz już śpi, a wstała o 8.30, może jej zęby idą, nie wiem:-(
Pogoda dość wstrętna więc Kuba wariuje z nudów w domu, a ja dostaję pier***:confused2:
Madzia dzięki za link, muszę na spokojnie przejrzeć co tam mają, bo widzę że i takie" wykrawaczki" do wzorków i jakieś pisaki, może wszystko tam zamówię:tak:a ten opłatek się nie pokruszy w transporcie?? ten tort dla księżniczek super, ale ja aż takiego talentu nie mam:no:zobaczę, może jednak plany zmienię i co innego zrobię, nie mam czasu na spokojnie siąść i przejrzeć bo przecież z tymi dwoma ancymonami dostaję do głowy:confused2:
Iza oj daj temu kretynowi popalić, cóż to za ludzie:szok:masakra, najgorsze że zawsze takie jeden dziad się znajdzie i będzie społeczność lokalną skłócał:crazy:trzymam kciuki żebyście mu dokopali:-p
Post ja wiem że dla Ciebie to pikuś, ale wiesz:-p:-Dzobaczymy, nawet ostatnio mi się spodobało ale nie mam ręki artystycznej do wycinania:confused2:
Kasia wow cóż za zmiana:happy:ja na razie nie farbuję, jakoś boję się tych odrostów, miałam pasemka i się cieszę że wróciłam do naturalnego koloru:-p

Idę Kubie przygotować ciuchy do przebrania,bo jeszcze w piżamie śmiga, a chcę go do M do pracy wcisnąć:-p

miłego dnia!

reklama
heloł
ale mnie nie było
ja dalej u rodziców i czasu na nic nie mam
kateczki wysłane- kilka dokupić zostało ale się zrobi

Maćko wszystkiego najlepszego!!!!

doczytałam wszystko i pewnie zaraz młody sie obudzi

Dorka piękna waga Frania
współczuję przebojów zębowych

Sylcia to kierowca z ciebie super

Kic fajniutkie te pałąki;-) jak coś to się odezwę

Madziu ale się rozszalałaś z pieczeniem
ja na urodzinki robię tęczowy torcik Tęczowy tort (rainbow cake) a w sobotę za tydzień na imprezkę właśnie ten łatwy tort śmietanowy (truskawek młody nie lubi) a ozdby oczywiście oczywiste - dinopociągowe
w zeszłym roku był szał na straż pożarną a teraz dinosy rządzą

Kate gratulacje zostania ciocią
i na Was przyjdzie kolej

moja koleżanka właśnie urodziła tydzień temu Martynkę w ekspresowym wręcz tempie
mówię do P, że zazdroszczę im córeczki;-) a on do mnie poczekaj 16 lat i zobaczymy co powiedzą;-)
no te maleństwa mają coś w sobie, że człowiek zapomina o cesarkach, bólach piersi i jeszcze chce;-)

nie wiem co jeszcze
idę coś zjeść bo wiecznie głodna jestem
może maleńką kawkę?
oj miałam problema z zastojem ale bolało
ale w mieście maleńkim moich rodziców jest wspaniała pani doradca laktacyjny z międzynarodowym certyfikatem i przyszła i pomogła
w kato szukałam takiej i nie znalazłam
niesamowite te male społeczności

a Izabelka ale maice wrzoda sąsiada
dokopać takiemu i robić swoje!!!

miłego dzionka

Do góry