reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Izabelka, ale facio, masakra jakaś! Nie dajcie się i walczcie o swoje prawa. Trzymam kciuki!
Post, dzięki. Pokażę za chwilkę zdjęcia. Lubię ten kolor włosów. Takiego ciemnego jeszcze chyba nigdy nie miałam
Kic, zdrówka dla Liwci - żeby nic się nie przyplątało!
u nas słonecznie i ciut chłodniej więc super!

reklama
Witajcie
Dorka i jak wizyta z zoo?

Izabelka co za wredny gość. A pewnie dajcie mu popalić. To trzeba mieć tupet, aby za zabawę z dzieckiem ganiać ludzi i skargi pisać.
Chodzi za mną dinopark, u teściowej jest fajny, ale nie byliśmy jeszcze. Zresztą ja do niej raz do roku jadę tylko i to wystarczy.

KasiaDe ja sobie kiedyś zrobiłam taki ciemny i ... szybko go pasemkami rozjaśniałam, bo blada jestem i wyglądałam jak trup.

Ja w pracy, ale już niedługo koniec i weekend.
Trzymajcie kciuki, dostałam wczoraj wezwanie na komisję o orzekaniu niepełnosprawności na 25 lipca z Olą, może uda nam się coś ugrać. Zawsze bym chociaż na leki dla niej dostała.
W niedziele przyjeżdża teściowa to muszę dziś jechać na marketu na zakupy, aby nie powiedziała, że w lodówce tylko światło jest.

dzięki za pocieszenie :tak:
mieliśmy gości mimo nieciekaweej pogody maluchy szalały na dworze, potem kolacja w domku z kuzynami, szał pał; wesoło lubię tak :-D
Mamusiasynusia trzymam kciuki :-D

a ja się cieszę, bo odzyskałam kasę za wycieczkę klasową z ośrodka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie wiem czy pamietacie, że nie pojechaliśmy z winy przewodnika; odzyskałam całą zaliczkę :-D
no muszę ogarnąć maluchy i do nauki
miłego wieczorku

Witam i sadam:-)Wycieczka do ZOO udana, padnieta jestem,po ZOO chodzilismy 4 godziny:szok:Dzieci myslelismy ze padna w pociagu a one rozbawione na maksa,gadaly i smialy sie:-DMaly grzeczniutki,3 razy go karmilam(pierwszy raz publicznie:-D)
Tymusiowi i Ignasiowi,Wikusi i Oli i ich rodzica dziekujemy za karteczki:tak:Misia bardzo szczesliwa ze dostaje kartki:-)
Zycze dobrej nocy,my w niedziele mamy imprezke Misi na dzialce G kuzyna,trzymajcie kciuki zeby nie padalo:tak:

witam w sobotę
moi pojechali do Jaworzyny oglądać muzeum kolejnictwa
a ja sama w domu z Ignasiem i rodzicami - o jak błogo
bo oprócz moich synów wakacje spędzają tu dzieci mojej kuzynki więc jak u Pat full house

Florka z okazji urodzin wszystkiego naj naj

Dorka
ja juz debiutowałam w parku z karmieniem ze 2-3 tyg temu;-)

Kasiu i co lepiej po fryzjerze co? ja też na brąz (w sumie zawsze tak) z tym, że podcinałam i prostowałam dla odmiany;-)

no nie moje dziecię ma jakiegoś popołudniowego bunta
zamiast spać marudzi, że się z nim nie gada
a towarzyski mksymalnie się zrobił

miłego weekendowania

Witam:)
Coś ostatnio mało czasu mam:sorry:
Liwka gorączkuje, ale nic po za tym, dziś do południa praktycznie cały czas spała, M jej dał nurofen, ponosił trochę i znowu bach do łóżka, zmęczona bidulka jest.Zębów nie widać, kupska w normie, więc nie mam pojęcia o co chodzi:baffled:Kuba dziś był z moją mamą w "kulkach", więc troszkę atrakcji bo u nas leje dziś cały dzień:confused2:teraz bajka i spać.
Renia a Ty u mamy, czy u siebie?ja tam karmiłam małą bez krępacji, dużo zawsze spacerowałyśmy więc młoda by padła z głodu i pragnienia:-p
Dorka super, ze wycieczka udana:tak:
Iza super!wina ewidentnie przewodnika, więc super że jednak z honorem oddał kasę:tak:
Mamusia trzymam kciuki!daj znać czy pozytywnie rozpatrzyli i dostaniecie, zawsze to jakiś dodatkowy grosz:tak:

Florciu wszystkiego najlepszego!dużo zdrówka, uśmiechu oraz samych radosnych i przepełnionych szaleństwem dni!

karteczkę wyślę w pon bo jakoś nie umiem na pocztę zajść:zawstydzona/y:normalnie nie wiem co ja zrobię jak do pracy wrócę:confused2:

Bardzo dziękujemy za życzenia! I same też składamy mocno spóźnione Maciusiowi: pociechy z rodziców i siostry, samych fajnych dni i wielkiej kopary na dokładkę:-)

U nas dziś pojechała moja siostra z rodziną i do piątku spokoj z gośćmi...a potem kolezanka z dziećmi i chyba siostra znowu...Flo wczoraj smętnie jęknęła, ze "mam już dośc tych gościów", no ale nam nie wypada tego samego glośno artykulować:-p Wyrabana z trampek jestem, bo od tygodnia tłukę po kilkanaście stron dziennie w akompaniamencie piskow i wrzaskow, a od poniedziałku dodatkowo wstawanie o 6, bo udalo mi się rehabilitację dla Sary zalatwic, ale płatnie i na nieludzką godzinę:baffled: Mam nadzieję nauczyć się masaży i ćwiczeń i potem robić sama, bo długo tak nie damy rady finansowo ciągnąć. No i mam nadzieję, że może rehabilitantka nauczy mnie zakladania tej szyny, bo na razie porażka: młoda jakbym mocno i ciasno nie wiązala pozbywa się butów po gora kwadransie, a jak nie bedzie szyny nosić to czeka ją powrót do gipsu:-(

Kic, no jak wrócisz do pracy, to pożegnasz się z czasem wolnym na najblizszych parę lat:laugh2: chociaż myslę, że to też kwestia dobrej organizacji: u mnie z nią kiepsko, ale na przykład Post, to nawet czas na hobby znajduje:-D

Renia, no to masz rzeczywiście jak u nas:-p ale jak w nieswoim domu to zawsze mozna trzasnąć drzwiami i pójść na całodniowy spacer, a gospodarzom to nie wypada:sorry:

no i oczywiście nie pamiętam co jeszcze;( Muszę w końcu jubilatkę spać wysłać, a jej mlodszą siostrę uśpic: ostatnio ma jakieś problemy brzuszkowe lekkie, a przede wszystkim rozpuścila się noszeniem przez tatusia i wyje w łóżeczku sama:sorry:

witam witam
Surv...taaa..jakoś ostatnio nie mogę się wyrobić i nie wiem za co chwytać. niedobrze

no tak FLO buziaki urodzinowe przesyłamy

my prawie przygotowani na jutrzejszą imprezę. tort zrobiony, miał być z Tosią a jest z Hello Kitty..
Młoda nie wiem czy nie ma coś z uchem, od kilku dni jakaś taka na granicy jest i dzisiaj znowu wieczorem powiedziała że ucho ją boli..no fajnie akurat w weekend. no nic zapiszę ją w pon do lekarza, myślałam że w lecie spokój z lekarzami będzie.
Kic..oj jak do pracy wrócisz to będzie więcej rzeczy. ale ja tak mam że im więcej mam tym lepiej to idzie bo się muszę wtedy bardziej organizować.
idę się położyć bo biegam cały dzień i nogi mi wchodzą...
ech
do jutra

reklama
Flo wszystkiego najlepszego,sto latek-uff zdazylam;-)
Ja ostatnio tez czasu nie mam na forum,dzis przygotowania do imprezki Misi:tak:Ona cala przejeta,tort robi jej moja siostra,mam nadzieje ze wyjdzie:tak:Ja jeszcze jutro zrobie 2 salatki i drozdzowke i wszystko:tak:Dzieci spia,maly pochrapuje slodko:tak:Mam nadzieje ze jutro nie bedzie padac:tak:
Dobranoc

Do góry