reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

No ja właśnie też nie wypisałam kartki do Haszi, zresztą do Tosiki też nie, bo już nie wiem czy tam jest aktualny adres z tego nowego domu czy z tego mieszkania, które mieli dopóki się nie pobudowali do końca.

Dzieciaki już dawno śpią, ja miałam się wcześniej położyć ale oczywiście net mnie wciągnął:confused2:

Renia daj znać jak tort i jaki robiłaś krem - wanilia?cytryna? no i dzięki za info o tym sklepie, podjadę tam w przyszłym tygodniu, dzwoniłam i mają wszystko co chce:tak:

spokojnej nocki!

reklama
Kic..o Matko...to już rok???? Wszystkiego naj dla Liw...no i ruszaj z kopytka w takim razie :)
No zaćmienie, ależ te dzieciaki rosną szybko
Renia..buziaki dla Tymka...no i dziękujemy za karteczkę...:)
Madzia...właśnie, gdzie imprezowałaś?
Kurcze znowu mam zjazd formy. muszę iść spać, wczorajsze siedzenie się odbija
dobranoc

Kic spóźnione życzenia dla córeczki :tak::-D
Weronika ładnie wysiedziała w kinie, bo bajka była fajna; kiedyś byliśmy na Samochodach, to biegała po kinie :-p

Wczoraj wymyśliłam aquapark, było super, ale wiem, czemy byliśmy tylko raz- ile kasy :no: na 4 osoby wyszło nam z przekąską i parkingiem 188 zł :confused2::sorry: plus paliwo so Sopotu; ale niech dzieci mają; szkoda, że aż tyle, bo długo nie pojedziemy; Wercia się rozkręcała haha

Madzia koleżanek na impre nie zaprosiłaś :-) ?

Dzień dobry
Wreszcie wyspana:-) młody dzis pięknie spał i skorzystalam:-)

Liwenko kochana buziaki z okazji roczku

Kic tort fajnie wyszedł
Śmiać mi sie chce bo P wlasnie dzwonił i mówi ze kolorowe kupki po nim wychodzą:-)
Poradzę tylko jedno - nie dawaj dużo barwnika bo po upieczeniu dopiero wychodzi dobry kolor:-)
No a tam w hurtowni maja wszystko co potrzebne
A do Tosiki wyslalam na ten adres co mamy
No wlasnie Haszi ma na pewno inny

Ide robic śniadanie Tymkowi
Siedzi na górze i sie bawi swoim lego:-)
A wczoraj zadzwonili z przedszkola i dzieciaki śpiewały mu sto lat
Bardzo to miłe zważywszy ze my juz dawno w plu nie byliśmy:-)

Miłego dzionka
Oby slonko wyszlo

Ostatnia edycja:
Renia ,bo nie pamiętam czy Tymkowi wczoraj składalam życzenia,a więc Wszystkiego najlepszego, grzecznego brata i super zabawek!

No i Antonio wszystkiego najlepszego!!!!

Renia
to torta już zjedliście?a kiedy impreza?
Co do roweru to myśmy mierzyli w decathlonie i ten co ma Kuba to na Macka juz za mały,chociaż bardziej chciał na nim jeździć niż na tym większym,ale dlatego że ten mniejszy miał doczepione kółka a większy nie. My jak juz to ten większy kupimy,ale chyba z kółkami bocznymi,bo tak to nie będzie jeździł.
Tymus to chyba wzrostowa jak Maciek.

Izabelka myśmy tez rok temu byli w Sopocie na basenie i fakt, drogo bardzo.

Ja to się z koleżankami umówiłam na pogaduchy i jakos tak wyszło z tym winem.Wypiłam może 3 lampki,a czułam się jakbym wypiła ze 3 butelki:eek: Ale wczoraj sobie przypomniałam,że przecież przed wyjściem wzięłam 2 apapy na głowe...no to chyba pić nie powinnam:no:
Cały dzień zdychałam,dzisiaj już lepiej,ale za to łeb mi pęka.

Wytapetowane jest :-) tak w ogóle to by się przydało całe mieszkanie odmalować,bo Maciek sobie lubi na ścianie ślimaka,czy remizę namalować,a w przedpokoju ta ciemna farba strasznie sie pobrudziła,ale to może za rok.

Ostatnia edycja:
Moje znowu śpi a ja robię listę zakupów bo w sobote imprezka i znowu torta piec trzeba:-)

Madziu dzięki w imieniu 4latka:-)
Ale ci fajnie z tymi pogduchami. Ja to o piwku marze ale poczekam jeszcze z 10 mcy i sie napije;-)
No u nas tez było malowanie niedawno. Tyle ze ja jasne ściany i śląskie powietrze sie lubi pzyklejac do takich

Antonio buziaki dla Ciebie urodzinowe

Kic nie dodalam ekstraktu z wanilii ani cytryny do smietany i było ok

Nóż co za dziadyga. Nawet nie mozna popisac bo juz steka:-)
Wogole w ciagu dnia to woli gadać niż spać
Ale oby nocki przesypial to narzekać nie będę
Dobra zmykam nastawiac obiad

Dziewczynki ,
Nie odzywałam się bo wakacyjnie u nas. Jesteśmy w rozjazdach , ja chwilowo w Olsztynie.

Wszystkim Maluszkom ( jakim Maluszkom?! Już spore dzieciaczki ) wszystkiego dobrego z okazji 4 urodzin.
Renia dziękujemy za karteczkę , żebyś Ty widziała moje zaskoczenie:szok: Adaś jeszcze nie widział kartki bo nad jeziorem z Babcią, ale w sobotę mu zawiozę i na pewno się ucieszy :happy:
Obiecuję że w przyszłym roku wszystkim lipcowym Starszakom wyślemy karteczki :-)

Ja juz się gubię, kto ma urodzinki ;-) Kic, Olwika juz roczek??? Matko, kiedy to zleciało?! No w szoku jestem:szok:
Madzia, zabalowałaś, nie ma co ;-) Ja też chętnie łyknęłabym % ale mam antybiotyk, bo ropne zapalenie gardła - tak jak przypuszczałam:confused2:
Surv, to faktycznie z tymi bucikami wyszło niefajnie...
Renia, wow, super, że tak przedszkole o Tymku pamięta. Na pewno to było bardzo miłe
Izabelka, o matko ale cena! U nas jest aquapark, ale taki mini, bo porównując do krakowskiego, to ... ale moim do szczęścia wystaczyła mała zjeżdżalnia do brodzika i zabawa była przednia
Olga w kinie na takim długim filmie jeszcze nie była. Ale w teatrze wysiedziała
U nas w końcu słoneczko, bo przez ostatnie dni tylko deszcz. Ale fajnie!

reklama
jej Kasiu to szybkiego powrotu do zdrowia!
syn mnie zmobilizował, żeby sprzątnąć, bo kolegę chciał zaprosić; właśnie się bawią ;-)
mogę w końcu herbatkę wypić i zdjęcia zrzucić ;-)

Do góry