I ja witam rankiem
Kuba standardowo już nie śpi, Liwka jeszcze kima, nie mam pojęcia jak ją M będzie do żłobka na 7 prowadził
:-(z Kubą nie było problemu bo on miał budzik w dupci i wstawał 6.20
więc jadł mleczko i wio z tatusiem do żłoba, a ta mała księżniczka się budzi koło 5.30, zjada mleko i przeważnie śpi do 8-9
Izabelka trzymam kciuki za egzamin!ja w tym roku zaczynam mianowanie więc za 3 lata czeka mnie to samo
ponoć mianowanie to najgorszy egzamin-przynajmniej u mnie w mieście tak n-le mówią
oj widzę, że psinkę coś żołądek męczy, oby szybko przeszło
Surv u nas to samo, zapowiadają że będzie ładnie po czym rano o 8 jeszcze jakoś wygląda ale o 10 już siąpi a po południu to już w ogóle czarne chmury
i jak tu z dziećmi gdzieś wyjść
oby dziś lepszy dzień miały dzieciaki!
Madzia brawa dla Majci!może szybciej ruszy niż moja Liwka
;-)chociaż odpukać i nie zapeszać (miałam nie pisać ale co mi tam
) wswoje pierwsze urodzinki mała zaczęła się poruszać jak cywilizowany człowieczek
wczoraj to już dość długie dystanse pokonywała, więc mam nadzieję że w końcu zacznie się szkolić i opanuje chodzenie do perfekcji
Renia dzięki!to ja chyba też nic nie dodam
a na górę sobie Kuba zażyczył ZygZaka ze Złomkiem więc będzie opłatek
Na dziś planów brak, wczoraj urzędy obskoczyłam to mam spokój, może do mamy podskoczę żeby zahartować Liwkę
Miłego dnia!
Kuba standardowo już nie śpi, Liwka jeszcze kima, nie mam pojęcia jak ją M będzie do żłobka na 7 prowadził

Izabelka trzymam kciuki za egzamin!ja w tym roku zaczynam mianowanie więc za 3 lata czeka mnie to samo

Surv u nas to samo, zapowiadają że będzie ładnie po czym rano o 8 jeszcze jakoś wygląda ale o 10 już siąpi a po południu to już w ogóle czarne chmury

Madzia brawa dla Majci!może szybciej ruszy niż moja Liwka

Renia dzięki!to ja chyba też nic nie dodam

Na dziś planów brak, wczoraj urzędy obskoczyłam to mam spokój, może do mamy podskoczę żeby zahartować Liwkę

Miłego dnia!