reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Myśmy też w kinie jeszcze nie byli. Maciek kiedyś chciał,ale potem stwierdził,że jest za głośno.

Kasia szybkiego powrotu do zdrowia!

Dziewczyny gdzie wywołujecie zdjęcia?
wstyd sie przyznać,ale Majka jeszcze nie ma ani jednego wywołanego.Czas sie za to wziąść.

reklama
Madzia, ja juz chyba nie wywołuję - za dużo bym musiała nadrobić:zawstydzona/y:Ale zawsze wywoływałam w www.superfoto.pl i byłam zadowolona. Teraz to przydałby nam sie porządny, tzn. pojemy dysk zewnętrzny na wszystkie zdjęcia. Na dodatek zdjęcia mamy bardzo duże, bo m robi w rav i są giganty. No ale kaski brak:-(

ja też już nie wywołuję; teraz na gruponie można tanio fotoalbum zrobić, dość ciekawe to jest ;-)
ok zdjęcia wrzuciłam

Czesc
Tymi,Antoni wszystkiego najlepszczego!!!!!!!!!!!

Kasia zdrowka
:tak:
Iza my jeszcze nie bylismy w aqua parku,ale teraz to juz nie pojedziemy:no:Wycieczka do zoo kosztowala nas 80zl,niby nie tak zle ale Misia nie placila jeszcze za pociag i za wstep do zoo:tak:
Madzia no to zabalowalas:-D Nam tezby sie przydalo malowanie:tak: ja zdjecia wywolywalam w Rossmanie:tak:
Renia ja pije od czsu do czasu nowa Warke cytrynowa(ma 2% alkoholu),malemu nic nie bylo po tym:tak:U nas pierwsza pobudka byla o 3.30 wiec ja tez wyspana w miare:tak:
post Ty zjazd formy nie mozliwe;-)
No i to na tyle, u malego dzis zauwazylam ciemieniuche:crazy:na czubku glowy ma najdluzsze wlosy i tam sie to paskudztwo znalazlo:no: no nic od dzis oliwka na noc,mam nadzieje ze szybko zejdzie:tak:

Witam:)
Kasia no wczoraj malutka skończyła roczek:) kiedy to zleciało, sama się dziwię, bo dla mnie czas mignął bardzo szybko:tak:zdrówka!
Madzia ja wywołuję w empikfoto:tak:przysyłają mi na maila zniżki i wtedy wywołuję po 50 czy 100 sztuk, w wersji premium na papierze jedwabistym z białą ramką, wg mnie super to wygląda:tak:
Iza no niestety koszty taki atrakcji są okropne:wściekła/y:a tu miej dzieci i funduj im takie rozrywki:baffled:
Dorka moja Liwka też miała ciemieniuchę, dość mocno jej moczyłam, a potem wycierałam ręcznikiem (dość mocno) i na to oliwka+wyczesywanie.U nas pomogło.
Renia czyli do kremu nic nie dałaś?a do ciasta dałaś ekstrakt waniliowy? ja kupię te barwniki w żelu, zobaczymy jak mi wyjdzie.Na razie czekam na przelew bo jak już pojadę na giełdę to chcę sobie więcej ozdóbek kupić:-p:-D

Liwa pewnie zaraz wstanie, my już obiedzie, może przejdziemy się trochę na dwór, mimo że pogoda dość kiepsa:baffled:

Kic do kremu nic nie dawałam tylko do ciasta
kupiłam te kolorowe posypki z płatka i nimi posypałam po wierzchu
fajna ta hurtownia;-) dekoracji mają sporo

Kasiu zdrowiej
a kiedy na urlop jedziecie?

o ja do kina bym poszła ale u nas nie ma seansów dla mam karmiących
ale epokę bym obejrzała
Tymi był już na kubusiu i autach i jakoś wysiedział;-)
teraz większy więc pewnie nie byłoby problemu

Madziu ja już nie pamiętam kiedy wywoływałam foty - a albumy stoja i by sie przydało

oj jak mi sie marzy cieplej za oknem
jesień przyszła i szaro i sennie
już się zastanawiam co zrobimy z gośćmi w sobotę - przewidujemy 18 osób
tak to na ogrodzie byłoby ciekawiej

Dzięki za namiary na wywoływacze zdjęć ;-)
jeszcze wcześniej zaczęłam zgrywac na rossmana i nadal się z tym bawię,bo długo idzie,a jest promocja za 29 gr więc chyba spoko.A rossmana mam obok p-la ,więc się nie nameczę ;-) Nie umiem tylko znależć swojej sesji ciążowej i zdjęć z Łeby:baffled:

Moje już w łóżkach,tzn Majka śpi,a Maciek jeszcze bajki z tatusiem czyta...z godzine mu zejdzie;-)

Renia moze będzie ładnie w sobotę ;-) My robimy w niedzielę i chyba jednak u nas , a nie na ogrodzie u teściów.A też sie przemęczać nie będę,zrobię torta, kolorowe muffinki (jak skombinuje blachę), słatkę i może coś w cieście francuskim.W końcu tylko babcie,dziadki i dwie ciotki bedą,może jedni znajomi ,więc bez szału.
Dorka mysmy się dość długo z ciemieniuchą męczyli,najlepiej wychodziło mi zdrapywanie,chociaż jakoś tak natrętnie tego nie robiłam,troche to olałam,a w końcu resztę oliwką usunęłam.

Majka po południu maruda straszna...chyba czort śpiący był,chociaż wstała po 15,więc nie powinna.Raczkuje już jak burza,ale jej za mało atrakcji i za wstawanie się wzięła, jeszcze leci i ciągle jest ryk...dobrze ,że już śpi i cisza nastała:-p

muszę Wam powiedzieć, że Werze wraca ta ciemieniucha, znowu szorujemy boki głowy :wściekła/y:
mam dość nauki, wszystko mi się kićka; jutro mam ostatni dzień, żeby się przygotować do egzaminu na mianowanego :confused2:
Madzia ja robię rogaliki z francuskiego- tylko marmolada i posypać cukrem pudrem-pycha!
dobranoc ;-)

No podobno w weekend ma być pogoda, ale ja już nie wierze...chyba z 10 dzień u nas pada:wściekła/y: Dzieci szału w domu dostają, a i ja nie mam jak w ogrodzie grzebnąć, jak jest czas, bo bagno:-( Wczoraj w ogóle jakiś dzień świstaka był, Sara spała w dzień tylko 2 godziny a resztę wyła i tylko na ręce chciała, Flo też marudna, zwierzeta nieznośne, oby dziś lepiej było:sorry:

Ja z ciemieniuchą nic nie robię, ale Sara ma szczątkową i sama pojawia się i znika po paru dniach. Zdjęć, wstyd przyznać od urodzenia Flo nie wywoływałam:shocked2: Kiedyś to jednak zrobię, bo jakoś bardziej wierzę papierowi niż nośnikom elektronicznym:sorry: Widziałam ostatnio na gruponie jakąś promocję, że za kilkadziesiąt złotych wywołanie nieograniczonej liczby zdjęć, może jeszcze się pojawi.

Dorka, a próbowałaś Shandy Lecha? Mnie smakuje dużo bardziej niż Warka, bo bardziej lemoniadowa;-) Ja generalnie raz na jakiś czas piwko wypiję albo wino, bo mamy zapasy z Niemiec i kuszą...ale małej też nic nie jest, a poza tym w Niemczech właśnie twierdzą, że te alkohole dobrze na laktację wpływają:-)

Iza, strasznie drogo Wam ten aquapark wyszedł! We Wrocławiu też tanio nie jest, ale jak chodziłam z dwójką dzieci i siostrą na bilet rodzinny, to coś ponizej 50 zł wychodziło za godzinę;-) ciągle nie mogę się z Flo wybrać do Bolesławca, do tut. aquaparku, bo kostiumu nie mam i zebrać się do kupna nie mogę:sorry:

Aaaa Liwia, nie potrzebujesz rzeczy dla dzidziusia? Wczoraj robiłam porzadki trochę w workach, rozpakowałam dopiero połowę dziecięcych i zapełniłam szafę trzydrzwiową:szok: Sarze nic do 3 roku zycia nie muszę kupować, albo i dłużej, bo ona malutka, jeszcze 56 ponosi przez jakiś czas:sorry:

dobra, muszę się zbierać do roboty, żeby do popołudnia zdążyć i dać R wolne na remontowanie...wlecze się nieludzko, zaczyna grozić, że ogrzewania do zimy nie będzie:-(

I zaległe życzenia dla wszystkich jubilatów, a zwłaszcza dla naszego roczniaczka! Kartki wstyd przyznać nadal nie wysłane:zawstydzona/y:

reklama
dzień dobry :-D witam z kawusią; pies mnie obudził o 4!!! ma biegunkę :confused2::crazy: potem już czuwałam, więc spać mi się chce;
u nas dalej pada; dzieci dzisiaj sprzedaję, żeby się pouczyć ;-)
miłego dnia!

Do góry