Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale zawsze wywoływałam w www.superfoto.pl i byłam zadowolona. Teraz to przydałby nam sie porządny, tzn. pojemy dysk zewnętrzny na wszystkie zdjęcia. Na dodatek zdjęcia mamy bardzo duże, bo m robi w rav i są giganty. No ale kaski brak:-(
Wycieczka do zoo kosztowala nas 80zl,niby nie tak zle ale Misia nie placila jeszcze za pociag i za wstep do zoo
Nam tezby sie przydalo malowanie
ja zdjecia wywolywalam w Rossmanie
U nas pierwsza pobudka byla o 3.30 wiec ja tez wyspana w miare
na czubku glowy ma najdluzsze wlosy i tam sie to paskudztwo znalazlo
no nic od dzis oliwka na noc,mam nadzieje ze szybko zejdzie
zdrówka!
przysyłają mi na maila zniżki i wtedy wywołuję po 50 czy 100 sztuk, w wersji premium na papierze jedwabistym z białą ramką, wg mnie super to wygląda
a tu miej dzieci i funduj im takie rozrywki

Dzieci szału w domu dostają, a i ja nie mam jak w ogrodzie grzebnąć, jak jest czas, bo bagno:-( Wczoraj w ogóle jakiś dzień świstaka był, Sara spała w dzień tylko 2 godziny a resztę wyła i tylko na ręce chciała, Flo też marudna, zwierzeta nieznośne, oby dziś lepiej było
Kiedyś to jednak zrobię, bo jakoś bardziej wierzę papierowi niż nośnikom elektronicznym
Widziałam ostatnio na gruponie jakąś promocję, że za kilkadziesiąt złotych wywołanie nieograniczonej liczby zdjęć, może jeszcze się pojawi.
Sarze nic do 3 roku zycia nie muszę kupować, albo i dłużej, bo ona malutka, jeszcze 56 ponosi przez jakiś czas