reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

heloł nocą
dziś wiele nie narobiłam ale czasu natraciłam
przesiedziałam u tesciowej z chłopakami całe popołudnie do wręcz późnego wieczora (dla Ignasia 20 to nocka)
jutro zapierdziel bo i tort ozdobić i jeszcze zakupki i jeszcze ze 2 sałatki
ale dam radę;-)

Iza gratulacje z mianowanego!!!!

Kic super, że poszło
muszę sprawdzić co to za cudo ten nowy upatrzony wózio;-)
a jeżeli chodzi o fotelik polecam bardzo gorąco Concorda Transformera T
jestem bardzo zadowolona
i designe super (a zwracasz na to uwagę;-)) i bardzo dobrze wypada w testach

Madziu no to poszaleliście;-)

surv to mówisz, że gości nie będzie?
a u nas imprezka na 22 osoby w tym 7 dzieci;-) i jeszcze pogoda się psuje tzn dziś na wieczór zaczęło padać

dobra idę sprzątnąć pranie
prasowanie odłożę na kiedy indziej
padam na ryjek
dobrej nocki

reklama
Renia dziękuję :-):-D udanej imprezki!

Tymuś, Wikusio i Antosiu Wercia dziękuje za kartkę :tak: w poniedziałek my wysyłamy ;-)
dzisiaj jedziemy do Gdańska, bo mamy zainteresowanego kupnem naszego autka :tak::-D a dzieci zaczynają wakacje u babci :-) więc z mężem idziemy 1 raz na Oblężenie Malborka :-p
miłego dnia
ja się wyspałam :szok:

Wyprawiłam syna na wieś, młoda śpi i mamy spokój:happy2:
Izka gratuluję!to teraz chwilka oddechu i dyplomowanie się zacznie:happy2:
Renia dzięki za podpowiedź, mierzyłam Kubę do tego concorda i odpadają wszelkie fotele z tą poduchą z przodu, cybexa też próbowaliśmy (z poduchą) i też kategorycznie powiedział nie:dry:no i one się nie rozkładają do spania, jedynie poddają się gdy opuści się oparcie kanapy- w vanie nie było by problemu bo z tyłu każdy fotel jest osobno i można reg.oparcie ale w corsie już z tyłu jest typowa kanapa więc nijak go do spania nie uchylę:sorry2:

Witam wczoraj juz nie wchodzilam na bb,bo znowu bolal mnie zab:no:W poniedzialek sie juz go pozbede ale jeszcze ok tyg poboli:tak:
Kic ja czekolade kroje w kostke(taka wieksza:tak:) Co do fotelika to my mamy juz taki do 35kg,w tym foteliku sa pasy a pozniej bedziemy przypinac samochodowymi:tak:Misia wazy tez ok 14kg:tak:To jest fotelik Baby desing:tak:
Madzia mi starcza na 12 sztuk,ja przewaznie robie 2 ciasta jedno z czekolada,a drugie z bakaliami:tak:
Survi jak co to ja mam kombinezon(zolty)po Misi:tak:ale musze sprawdzic jaki rozmiar:tak:My dostalismy dla Franka kombinezon i kurtki wiec jednago mozemy oddac:-DSuper ze "wolny" wekeend masz:tak:
Iza gratulacje:tak:To teraz mozecie z mezem szalec:tak: widze ze relacje z mezem sie polepszyly:tak:-super
Renia no to zycze wam zeby nie padalo i slonko wyszlo:tak:
My dzis jedziemy na chrzciny Lenki G bratanicy:tak:Zab na razie tylko pobolewa,mam nadzieje ze tak zostanie:tak:
Milego dnia dziewczyny i udanych imprezek:tak:

Dorka dzięki za odpowiedź. To zrobie podwójnie to ciasto jedno z czekolada z orzechami,a drugie z biała z orzechami:tak:
Kicrym ten britax tylko nieznacznie się uchyla,tzn jest taka jakby podstawka pod fotelikiem i ją trzeba dać do przodu,więc wtedy jest ciut pochylony,a jak jest do tylu to fotelik jest normalnie,z tym,ze tak ciut pochylony ma byc zawsze to ilus tam kilo,nie pamietam. Pasy zewnętrzne można stosować od 18 kg i my juz je zapinamy. Zagłówek podnoszony i dwa pojemniczki na kubki chowane i więcej żadnych bajerów nie ma. My jeszcze mamy napinacz pasów i widać czy są dobrze naciągnięte,ale to tylko te 5-punktowe.
Zobacz sobie to pochylenie na tej aukcji gdzie są właściwości ROMER BRITAX EVOLVA 123 9-36 kg 2012+MAZAKI (2491373262) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Iza gratulacje!
Jakis gówniarz mi się drze pod oknami i już Majke obudził:angry: biedna dzisiaj nie pośpi, bo pierwszą drzemke przetrwała przy krzykach Macka aż 40 min,a teraz godzinkę tylko.Pewnie do wieczora nie wytrzyma.
Ja dzisiaj mam w planie torta i sałatkę,a te muffiny chyba jutro rano.

Ostatnia edycja:
Cześć
Madzia, to musieliście mieć nie złe miny jak wam się łóżko zawaliło:szok: Madzia my w sierpniu jedziemy w góry, konkretnie do Bukowiny Tatrzańskiej. Nie wiadomo jak będzie z pogodą, a w górach to zawsze jest co robić, no i da nas zdecydowanie bliżej niż nad morze.
Kic ty to masz wiedzę na temat tych wózków, ja to nawet nie wiem co to za nazwy, ale pewnie dlatego ,że ten temat mnie nie interesował ( dla mnie to byle by wygodnie jeździł i w miarę wyglądał:-)) Gratulację dla Oliwki z okazji chodzenia.
Renia udanej imprezy. Pogoda nawet fajna.
Iza , gratulacje z okazji mianowanego.
A ja przyjechałam wczoraj do teściów, maks jest u nich od poniedziałku. Wczoraj miałam jeszcze zostać w Częstochowie , bo byłam zaproszona do znajomych na grilla, ale tęskniło mi się za moim małym łobuzem.
Sprawa fotelika też dla nas aktualna, Maks waży już ok 19 kg , a fotelik mamy do 18.
Dziewczyny czy na bilans 4-latka też się idzie?
To miłego weekendowania.

Witam rankiem:)
Spóźnione życzenia dla Wikusi!dużo zdrówka i uśmiechu! dziękujemy za karteczkę:)
Moja mała zołza chyba wyczuła że nie brata i nie ma co rodzicom dać pospać, więc wstała o 7.30:sorry2: (zawsze wstaje koło 9:dry:)dziś się pewnie przejdę do kościoła bo już dawno nie byłam:zawstydzona/y:
Kamu wow to duży chłopak z Maksa, przy takiej wadze to już bym brała 15-36, tu jest dużo fajnych i bezpiecznych:tak:
Dorka ja celuję bardziej w te z crash testami, jakoś mam świra na punkcie bezpiecznego fotelika mimo że mało jeździmy autem:tak:
Madzia objeździłam wczoraj kilka sklepów ale nie mieli tego britaxa, muszę jeszcze podjechać do jednego sklepu, jak tam nie będzie to kupię w ciemno i najwyżej oddam:tak:ale przy okazji widziałam tego nowego quinny moodd, no dla mnie porażka:baffled::-p
Renia Liwka i Kuba dziękują za karteczki!
Idę się ogarnąć i zrobić jakieś śniadanie, bo widzę że M małej dał andruta:confused2:

Ostatnia edycja:
hej,my wrocilismy wczoraj o 23:szok:Misia szybko zasnela,a maly po kapieli padl chyba o polnocy:-D
Kic my wlasnie duzo jezdzimy,na razie sie sprawdza fotelik:tak:
Kamu na bilans 4-latka tez sie idzie,dobrze ze o tym piszesz bo musze sie zapytac w przychodni:tak:
Madzia ja robilam z orzechow wloskich i je mielilam ale na tak drobno ze mufinki wygladaly jak z ciemnej maki by byly:-D
U nas nudna niedziela sie zapowiada,mamy w planach spacer i pojscie na plac zabaw taki wypasiony dosc daleko od nas:tak:
Milego dnia zycze

Hej Hej
no skasowało mi wszystko ech
Na początek dziękujemy Wikusi i Antosiowi za karteczki, młoda zachwycona ze przychodzą do niej przestłki.

Kic....ale laba :)
Jeśli chodzi o fotelik to mamy maxi cosi Rodi. teraz muszę dokupić chyba tylko podkładki bo potrzebujemy mie komplet do 2 samochodów jak się przedszkole zacznie
Liwus..będzie dziewczynka?? Super, masz jakieś fotki z USG?
My dzisiaj jedziemy na urodzinki Marcelka, ma szczęscie z pogodą bo się dzisiaj ładnie zrobiło u nas :)
to miłego popołudnia :)

reklama
Hej wieczorkiem:)
Kuba wrócił zadowolona, kombajny pooglądał, krowy wydoił, świnie nakarmił:-p:-D

Ja nadal w temacie fotelików siedzę, kompletnie nie wiem co kupić:confused:najlepiej bym kupiła 2 tobi'ego i tyle ale szkoda mi trochę kasy:dry:
Dorka szukałam tego waszego fotela w testach ADAC ale nie znalazłam, także u nas odpada:-(
Madzia jak z tapicerką w tym Waszym britaxie??wszędzie czytam ze recaro lepszy niż britax ale kurcze no nie podoba mi się ten recaro:confused2:
Post no gdyby Kuba ważył z 16kg to na pewno bym kupiła MC rodi - taki miałam plan, ale Liwa niestety w kołysce dłużej nie pojeździ:sorry2:

Robię dziś pizzę na kolację:) zaraz kładę dzieciarnię spać i spokój zapanuje:-p

Do góry