Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sporo robiłam dla przedszkola, bo każdemu dziecku zdjęcie i obrobić.Więc było co działać. No i ferie się skończyły.Wróciłyśmy do szkoły i przedszkola. I tu miałam przygodę z autem.Niestety stało 2 tygodnie i zamarzły mi hamulce (zaciągnięty ręczny, nie wiedziałam że zimą nie zaciągać
) Ale wczoraj udało się je odmrozić pomogła i pogoda i lanie wrzątkiem po kołach
Ale miny mężczyzn patrzących na mnie jak działam przy aucie bezcenne 
Już luty i zostały tylko 3 miesiące 
Dużo bluzeczek,pajacyków ,kilk par spodni.Komplety dla Ewci tunika plus legginsy za 14.90 lub 19.90 a wszystkie kosztowały w okolicach 80 zł.Trzeba poświęcić temu sporo czasu ale jak dla mnie warto
Dla R softshellne po 34 zł kupiłam.Jeansy po 30 zł a zawsze kupował spodnie za ponad 100 ,cieżko mu było coś znalżć gdyż to wielkie chłopisko
Dla siebie najmniej upolowałam ale mnie cieszą ciuszki dla dzieci najbardziej ;-)

nie wiem od czego to zalezy,jakbysmy oszli z nim do alergologa,pochodzili pare razy i alergolog by stwierdzil alergie to bysmy mieli za 7zl
ale zamiast latac po recepty na Pepti kupujemy Bebiko HR i jak na razie jest dobrze bez zadnych problemow
Fajne okazje wychaczylas
Tez bym tak chciala
ale to G juz sie tym zajmowal
Teraz nawet latem nie zaciagamy bez potrzeby recznego
My idziemy na komunie do G siostrzenca tez by sie przydalo cos kupic(mi oczywiscie)Seba i G maja co ubrac,Misia ma ladna sukienke,malemu cos wymysle a ja nie mam nic:-(
Ja sie oposcilam przez te zmiany nie chce mi sie

;-)
Frankowi musialam o 5 zrobic inhalacje bo nie mogl przestac kaszlec:-(Na 14 ide z nim do kontroli,jeszcze 2 inhalacje mam nadzieje ze pomogly
Moja ślubna tyle nie kosztowała;-)
Powodzenia u lekarza ,daj znać czy z oskrzelami lepiej

Do tego dla dziewczynki musowo coś na zmianę, czyli sukienka. Do tego wianuszek, ok40zł. itp pierdułki
Siem rozpisałam 
Ja niestety do wszystkiego muszę dojść sama z małą pomocą mojego taty (ale tylko telef.) działać muszę sama 
)
ale powiem szczerze, że nie wiedziałam, że można takie fajne rzeczy na tej diecie gotować, jest nawet fajne forum i tam przepisów mnóstwo
dziś robiłam bułeczki, mi po kilku dniach bez pieczywa smakują, ale M kręci nosem
już myślę co będę jadła za tydzień jak pojedziemy na narty mam nadzieję, że dam radę

moja Liwka swego czasu przykrywała się pieluchą, ale w pracy mam dzieci, które zasypiają pozakrywane, jak zasną to je odkrywam choć troszkę

no już trudno, szkoda że nie przeczytałam wcześniej, to bym skorzystała, mi zawsze też te zniżki przychodziły, tylko ja często jak widzę "reklamę" to kasuję esa i tyle
a Ty pewnie celujesz w coś ala parasolka? no i wychodzę z założenia, że wolę kupić coś taniej a używane (akurat teraz kupuję nowy) niż nowe, tanie badziewie na które będę klęła na każdym zakręcie
we wtorek Kuba jedzie na konkurs, także proszę o mooocne kciuki, coś nie zawsze trafia w tonację i w sumie łamię się czy w ogóle go puszczać
a za tydzień jedziemy na narty, cieszę się
tylko czarujcie na śnieg
no właśnie Tosika by się przydała, ze swoimi czarami
ciekawe co u niej
zaraz jadę na zajęcia, a muszę ogarnąć dzieci;
jak słodkiego mi się chciało; kupowałam największy i jadłam cały dzień czasami po troszku...
ale masz dużego syna