reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

U nas też gdyby nie problemy z brzuszkiem byłoby wszystko w porządku. Mała póki co zasypia w łóżeczku lub na leżaczku (lubi gdy wibruje). Ja nawet specjalnie staram sie jej nie zagadywać - wchodzę, daję smoczka, pogłaskam po główce... Jak idzie do małej mój mąż, to znika na 15 minut i przyłapuję go np. na smyraniu małej po plecusiach:-)

reklama
Hej dziewczyny dawno nie zaglądałam czytam że większośc ma jakies problemy z brzuszkiem moja ma cholerne gazy i sama nie wiem od czego bo nic nie jem takiego żeby ją meczyło. Co do jedzenia tez lubi sobie pojeść czasami 2 cycki i ma mało wrzeszczy a smoczka za żadne skarby nie chce naciąga ją i tyle, myslałam o dokarmianiu ale połozna mi odradziła stwierdziła że mała potrzebuje bliskości bo się najada brzuszek duzy.tylko ja czasu nie mam żeby ona tak mnie ssała i to mnie troche zniechęca jeszcze od dzisiaj mąż w pracy to zwariowac można dobrze ze szwagierka przyjechała i wzieła Natke na spacer mam troszke wolnego.
Tak z innej beczki mam zmartwienie jak macie z krwawieniem bo mi niby zmniejszało się ale od 4dni znów mam bardzo obfite krew czerwona i do tego mnustwo skrzepów nie wiem czy mam sie martwić czy to normalne przy Natce nie miałam takiego nawrotu teraz jestem po łyżeczkowaniu i może to jest przyczyną jak jest u was

Hej:-) Od czwartki jesteśmy w domku:) Dzięki za kibicowanie. Wszystko poszło miód, cud i orzeszki:tak: Wszystko opiszę jak znajdę więcej czasu:) Pozdrawiam Was serdecznie i idę zmagać się z macierzyństwem i moim słodkim szkrabkiem:-D Mam nadzieję, że kiedyś nadrobię zaległości i doczytam wszystkie wieści. dobrze Was mieć, bo doświadczone z was matki a moje maleństwo ma 5 dni i uczę się obsługi;-) Wy to już prawie rutyniary. Tak więc o dalsze trzymanie kciuków grzecznie proszę;-) Buziaki!!!! Jestem przeszczęśliwa:-D

Witaj magdzik :)
Fajnie że już w domku:-D:-D:-D
Do rutyny to mi daleko z każdym dniem pojawiają sie nowe tematy i wątpliwości:crazy::crazy::crazy:
i chyba już tak będzie:szok:
pozdrowienia;-);-);-)

Magdzik: witaj w domu, ostatnia lipcóweczko!:-D Jak poczytasz nas chwilę to zobaczysz, że w większości żadne z nas rutyniary tylko spanikowane poszukiwaczki złotego środka na kolki, kupki i inne atrakcje:-D

Mad witamy witamy i oczywiście kciuki trzymamy :)
Przy dziecku nie ma moiwy o rutynie, zawsze cos wyskakuje nieoczekiwanego.
mojemu to juz nawet herbatka koperkowa nie pomaga:-( a o choc troche przespanych nocach to juz tylko pomarzyc moge
lece bo malemu sie krzyczaca załącza

Magdzik witaj!!! czekamy na relacje z porodu i pierwszych wspolnych :-)dni

Dostalam smska od Renka:
"Mysle o Was,ale na nic nie mam czasu...U nas byla dzis health visitor i chlopcy ladnie rosna Jas 5340g,a Macius 4900g tylko maja kolki i idzie zwariowac tak placza.Na nic nie mam czasu w dwie osoby ledwie dajemy rade,padamy za zmeczenia i niewyspania.Mam nadzieje,ze to niedlugo minie.Od poniedzialku nie karmie piersia ale niewiele to pomaga jak nic sie nie zmieni to wroce do cyca.Pozdrawiam was serdecznie.Renia :)"

U nas dzisiaj noc w miare spokojna,az sie wyspalam:) Maly obudzil sie o 1.05, o 4.00,o 7 i pozniej o 10.No i za kazdym razem ladnie zasypial w lozeczku,pomijajac dwa podejscia na podanie smoka:-)
Nawet sie dzisiaj nie prezyl i nie stekal,ale wczoraj regularnie jest w ruchu bobotic i plantex.

No i najwazniejsze-Macius konczy 1.miesiac:-D:happy::rofl2:

reklama
Do góry