Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A wczoraj zaliczyliśmy mega-długi spacer po lesie w chuście - nosicielem był tata, bo mnie by kręgosłup odpadł od noszenia, ale Flora nie protestowała i spała jak zabita - generalnie stwierdzam, że doszłabym 3 razy szybciej do siebie po cc, gdybym nie musiała nosić; mąż w ramach pokuty za niesportowe zachowanie (czyli próby ucieczki przed rykiem z małżeńskiego łoża
) wczoraj nosił ją dzielnie przez cały dzień i ulga na moim kręgosłupie, brzuchu i nogach jest wyraźnie odczuwalna...

. Chcialam tylko zameldowac, ze u nas wszystko dobrze, ale jak wiadomo brakuje troche czasu. Teraz mala zapadla w trans na lezaczku, na stole w kuchni, bo odkrylismy, ze szum wyciagu
dziala na nia uspokajajaco (bedziemy wiec czesciej stosowac te terapie
).
. Poza tym Mama zaproponowala nam pomoc w koncowej fazie meblowania domu i uzupelnianiu kuchennych akcesoriow i w zwiazku z tym objazdy po sklepach tez byly codzienna rutyna. Ale jestesmy jej za to oczywiscie bardzo wdzieczni, bo sami nie wiem kiedy bysmy o tym pomysleli ;-) .
ale teraz musimy radzic sobie sami chociaz Hubert jest za tym by znalezc kogos do pomocy na pare godzin zeby mnie (i siebie przede wszystkim) odciazyc od czesci wyzej wymienionych obowiazkow (oj, ciezko mu przychodzi pomaganie i jakos caly czas jest zmeczony, mimo, ze spimy w osobnych pokojach a mala w nocy nie drze sie tak glosno by wszystkich pobudzic). Zobaczymy jak bedzie.