• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

Andula witamy serdecznie!!!

coś mi się wydaje, że mzse mojego szkraba przekabacić co by polubił leżenie na brzuchu bo inaczej to ni w ząb nie nauczy sie przekręcać.
aaaa położyłam Wiktora na boku i jak chciał usiąść(bo przecież jak sie nie da jak się da- w mniemaniu synka) to się bidulek na brzuchu prawie znalazł, ale nie mógł wyciagnąć rączki z pod siebie i tak sie kiwał komicznie:-D oczywiście z syreną włączona:crazy:

reklama
Michal jak ma na brzuchu lezec to musi najpierw wszystkich sasiadow poinformowac jaka matka mu krzywde robi:baffled: Z brzuszka na bok czy na plecki jeszcze sie nigdy nie przekrecil:tak: moze to przez jego spora wage :-) nie wiem,chociaz na chlopski rozum z okraglym brzuszkiem powinno byc latwiej:-D

Andula witaj na forum
a my dziś na dluuugim spacerze a później jeszcze mąż nas po ikei przegonił
ale skończyło się na "biegiem do domu"
dziś nie załapaliśmy sie na szczepienia ale idziemy jutro
już się boję za Tymka:-(
miłej nocki

Surv zagłosowałam, ale nie wiem czy to nie jest tak że tylko raz na tej stronie można głosować bo przed głosowaniem głosów było 4 a po też 4. Ponieważ Florka bardzo mi się podoba w tej starożytnej sukmanie to wykorzystałam adres mojego małzonka:-):-) i zadziałało

Andula witaj;-)

Jesli chodzi o chrzciny to ślub nie jest ważny. Jeden chociaż rodzic powinen być wierzący no bo deklarujecie się wychować dziecko na chrześcijanina a drugi rodzic co nie wierzący musi potwierdzić że nie będzie sie sprzeciwiał wychorwaniu dziecka w wierze.:-)

Ika rozkoszuje się leżeniem w leżaczku. Jest szczęśliwa bo o wiele więcej widać:-):-):-) a minę ma taką błogą że ho ho. Jak ją wczoraj włożyliśmy to przez cały czas była w takim szoku... wkleję wam zdjęcia za chwilkę. Płakaliśmy ze śmiechu

surv właśnie zrobiłam ciemne trufle.......mogłam choć paluchy legalnie oblizać po całej pracy no bo szkoda tak pod kran z taką pyszną czekoladą, no nie?????
Mama za to przyszła na wiśnie....he he wyszła z zarumienionymi policzkami:-D

surv -zdjecie fajowskie,Florka wyglada na bardzo dluuuga:tak: ,oczywiscie glos oddany:-)
suwaki.php

hej dziewczy
dlugo nie zagladalam, ale strasznie mi sie wszystko pogmatwalo
staram sie czytac, ale pisac nie daje rady
takie jestescie radosne, ze nie chce Wam tego psuc opowiesciach o chorobach w rodzinie itp
w telegraficznym skrocie bylismy na usg, wszystko dobrze a nawet za dobrze
zaliczylismy jak wiekszoc pierwszy katarek, ale tez juz ok
buziaki dla wszystkich kinderow slodkich i ich mamus

Dziękujemy za głosy: z tym głosowaniem to jest chyba tak, że można jeden raz dziennie głosować - ja na szczęście mam 3 aktywne adresy mailowe, więc wszystkie dzieciaczki obskoczyłam:-D
Witam na forum nowe mamy i ich tłuściutkie dzieci:tak:
Roni, dobrze Cię widzieć! Odzywaj się częściej, ze smutkami też (jak zajrzysz na zamknięte to zobaczysz, ile tam narzekamy:tak:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry