Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, więc po godzinie ciągłego opowiadania pada zmęczona i zasypia. poza tym chrzciny już za nami, pierwsze szczepienie również, czekamy teraz na drugie kłucie, które będzie chyba za tydzień.
.Ja bronie dziecia swego gdyz decyzje o jego wczesniejszym przyjsciu na swiat podjeli lekarze a nie on sam:-)
trzeba kozystac bo tutaj to rzadkosc
Poza tym uznałam, że uroczystość jest na tyle doniosła, że usprawiedliwia kupno nowego ciucha i wczoraj nabyłam krwisto czerwoną koszulę, w którą wchodzi biust matki karmiącej
. Mam nadzieje ze wkrótce sie to zmieni i bede mogła wreszcie troszke pospac 

:-)
:-) Nakarmiłam młodzież i z koleżanką wybrałyśmy się na taneczne wygibasy. Było i bosko i dziwnie. Kondycja u mnie kiepskawa ale to przecież pierwszy nocny wypad po rocznej przerwie. Wcześniej takie wyjścia praktycznie zaliczaliśmy z małżonkiem i znajomymi co tydzień:-) Wróciłam do domu przed 3, Marcin i Julcia smacznie spali. Cud, miód i orzeszki:-) Jak tylko proces nauczania zasypiania w łóżeczku bez wrzasków się zakończy (oj, oj, oj, nie wiem kiedy to nastąpi), to będziemy dziadkom nasza pociechę zostawiać i razem się poszlajamy jak za starych dobrych czasów

Myśmy też, jak piękni, młodzi i bezdzietni byli, balowali często i intensywnie, ale teraz obawiam się, że bym na wylew padła po pół godziny harców na parkiecie...
A zamiast baletów sunę dziś dostojnie na chrzest w charakterze tłustawej matrony w wieku słusznym...ech, żegnaj młodości