reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

mam pytanie tzw. ofiarę dawałyście przy składaniu papierów czy przed samym chrztem?

Ja dałam przy załatwianiu ;-)

A jeszcze, bo prawie zapomniałam.....Zuzolka nie przegonimy, ale może choć na paczkę pampersów się załapiemy, jeśli zagłosujecie na nas tu;-): Śpię zdrowo

Głos oddany - boska poza!:-D

Witaj Andula:tak:

hej dziewczy
dlugo nie zagladalam, ale strasznie mi sie wszystko pogmatwalo

Hej Roni, zaglądaj do nas częściej! I tak jak pisze Surv, nie zawsze jest wesoło...

My wczoraj też zaliczyliśmy długaśny spaceek, bo bylo rewelacyjnie. Dzis jak na razie mgła, ale zimna nie ma.

reklama
u nas też mgła ale i tak możemy z Tymkiem oglądać świat przez okno do wylecznenia katarku:baffled:
no a ja powinnam coś ogarnąć dom bo syfek niesamowity a teściowa dziś przyjeżdża
owszem moge powiedziec, że to jej synek ale to i tak ja mam zająć się domem
jutro znowu nie idę na praktyki bo syna nie zostawię i chyba to nie problem odciągania i przechowywania mleka tylko mamusia nie może odciąć pępowinki:zawstydzona/y:

dopiero poludnie a ja juz mam dosc:-( Michal od rana MEGA maruda ,lezaczek,mata,karuzela wszytko jest be ,jedynie cycek maminy na troche odciaza bebenki sluchowe moje i sasiadow :no: Dalam czopek w nadziei ze dziecina sie naprawi po wykupkaniu:tak: ,narazie czekam a kupy nie widac.Renia nie wiem co w mojej diecie mogloby Malemu szkodzic ,jedyne co przychodzi mi do glowy to nabial sporo tego jem w postaci serkow,jogurtow itd Dziewczyny czy Wasze pociechy tez czasami maja takie dni ze rece i cyc to jedyny pocieszyciel??Mam dola matczynego dzis a Mis nie ma dla mnie litosci:-(

Ewakuuje sie na dwor moze Michal zapomni ze dzis jest zaprogramowany na placz:-) buziaki Dziewczyny milego popoludnia:tak:

Ostatnia edycja:
Andula: nabiał jak najbardziej może szkodzić, odstaw na tydzień, zobacz czy jest różnica, a do tego jabłka w ilości ok. kilograma dziennie - dla ciebie nie małego, rzecz jasna - u nas bardzo pomogły, choć kupy nadal co parę dni, ale już bezboleści.

Dziewczyny czy Wasze pociechy tez czasami maja takie dni ze rece i cyc to jedyny pocieszyciel??Mam dola matczynego dzis a Mis nie ma dla mnie litosci:-(
mój czasami ma tak ze chce ciągle jeść, to chyba te dni skokowe są- dni wzmożonego wzrostu się fachowo nazywają.
ja sobie dzieś z Natą zrobiłam spacerek na "miasto" czyli poszłyśmy do sklepów w Nowosolnej hihihi Wiktora musiałam zostawić, bo nie dałabym rady po tych wąziutkich "chodnikach" z dwójka się przedostać, już nie wspomne, ze żaden sklep na tej wiosce nie jest przystosowany do wózków:wściekła/y: ani dziecinnych ani dla niepełnosprawnych-a dziecka przed sklepem nie zostawie

Agnieszka, to Ty mieszkasz w Nowosolnej?? Ja tam mam bardzo bliska rodzine, moja ciotka i chrzestny tam mieskzanją i brat cioteczny z żona i dwójka dzieci:-) Na Raciborskiego mieszkają, może wiesz gdzie to jest?

Agnieszka, to Ty mieszkasz w Nowosolnej?? Ja tam mam bardzo bliska rodzine, moja ciotka i chrzestny tam mieskzanją i brat cioteczny z żona i dwójka dzieci:-) Na Raciborskiego mieszkają, może wiesz gdzie to jest?
przyznaje,że nie mam pojęcia gdzie, ale zaraz sprawdze, pewnie po drugiej stronie Nowosolnej.
jak bedziesz u nich w odwiedzinach to serdecznie zapraszam do siebie :tak:

reklama
Oni mają na nazwisko Bors, podejrzewam że najbliższe odwiedziny będą na wiosnę przyszłego roku, ale będę pamiętać o zaproszeniu:-)

Do góry