Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

,jeszcze nic nie zalatwione,ale listopad to nie jest tak oblegany czas jak swieta wiec mysle ze problemow nie bedzie
Byla to moja pierwsza samodzielna wyprawa do miasta z Miskiem balam sie tego bardzo,ale milo mnie zaskoczyl ani razu nie zaplakal Za to teraz ryczy i zali sie ojcu jakie katuszew mu dzis zafundowalam;-)
no i cud ten kwartalik

zobaczymy jak przyjdzie. Cały czas się trzymam wersji że po 3 miesiacu dzieci stopują trochę. A kombinezon za duży też nie dobrze bo nie grzeje wtedy dobrze. Jutro mierzenie i ważenie i ciekawa jestem jak tam moja długa chudzinka:-)

gdyby nie to odciąganie to bym się wysypiała a tak łączę się z wami w niedoli snu wyrywkowego:-). Normalnie nie wiem co bym zrobiła gdyby nie ta moja medela swing. Do częstego odciągania jest czadowa.
musze chodzić na studia bo to ostani rok, w czerwcu obrona, a od wrezśnia prawdopodobnie do wymarzonej pracy, poceiszam sie że mały zostaje w dobrych rękach- nie ma to jak babcia i tata

mój Kuba ani razu nie przespał nocy bez karmienia - czekam na ten dzień hehe