reklama
Post to niezlego zarloczka masz:-) Michalinka ostatnio mniej je. W dzien wytrzymuje po 5godzin( w dzien karmie tylko cycem).
Madzia ciesze sie ze zalatwilas ze chrzcinami tak jak chcialas:-)
Florka gratulacje z okazji 3 miesiaca.
Jeszcze raz dziekuje za zyczenie mi zdrowia. Przyda sie:-) Dobrze ze mala jeszcze nie chodzi ani nie siedzi bo sobie moge duzo w lozku polezec i pospac. Maz jeszcze w tym tygodniu chodzi na 14-22-giej wiec ja kapie mala. Dobrze Sebastian mi pomaga.
Tez nie wyobrazam sobie zycia bez moich dzieci:-)
Madzia ciesze sie ze zalatwilas ze chrzcinami tak jak chcialas:-)
Florka gratulacje z okazji 3 miesiaca.
Jeszcze raz dziekuje za zyczenie mi zdrowia. Przyda sie:-) Dobrze ze mala jeszcze nie chodzi ani nie siedzi bo sobie moge duzo w lozku polezec i pospac. Maz jeszcze w tym tygodniu chodzi na 14-22-giej wiec ja kapie mala. Dobrze Sebastian mi pomaga.
Tez nie wyobrazam sobie zycia bez moich dzieci:-)
Andula
Fanka BB :)
Post-popros core aby dala kilka lekcji mojemu Michalowi;-) ja narazie marze o przespanych nocach
Madzia-my chrzciny tez robimy w restauracji w polowie listopada
,jeszcze nic nie zalatwione,ale listopad to nie jest tak oblegany czas jak swieta wiec mysle ze problemow nie bedzie
Dorka -zdrowiej szybko:-)
Dzis bylam z Michalem w centrum handlowym :-) Maly dzielnie zniosl dwu- godzinne buszowanie po sklepach ,cale szczescie ze nie wdal sie w tate ,ktory juz w pierwszym sklepie pokazuje mi zegarek
Byla to moja pierwsza samodzielna wyprawa do miasta z Miskiem balam sie tego bardzo,ale milo mnie zaskoczyl ani razu nie zaplakal Za to teraz ryczy i zali sie ojcu jakie katuszew mu dzis zafundowalam;-)
Spokojnego wieczoru i przespaniej nocki Dziewczyny:-)

Madzia-my chrzciny tez robimy w restauracji w polowie listopada
,jeszcze nic nie zalatwione,ale listopad to nie jest tak oblegany czas jak swieta wiec mysle ze problemow nie bedzie
Dorka -zdrowiej szybko:-)
Dzis bylam z Michalem w centrum handlowym :-) Maly dzielnie zniosl dwu- godzinne buszowanie po sklepach ,cale szczescie ze nie wdal sie w tate ,ktory juz w pierwszym sklepie pokazuje mi zegarek
Byla to moja pierwsza samodzielna wyprawa do miasta z Miskiem balam sie tego bardzo,ale milo mnie zaskoczyl ani razu nie zaplakal Za to teraz ryczy i zali sie ojcu jakie katuszew mu dzis zafundowalam;-) Spokojnego wieczoru i przespaniej nocki Dziewczyny:-)
ptaszyna ale Ika pięknie spi i je:-)
no a ty co 4h budzisz się na odciąganie mleczka?
surviv cieszę się ze chrzciny udane
no i cud ten kwartalik
też czekam do piątku na świętowanie i mam nadzieję, że wreszcie odbijemy na pamiątkę rączkę i nóżkę syna bo już zabieramy sie do tego od 2 miesięcy i jeszcze troche to rozmiar 44 w ramkę włożę a nie wdzięczne 9cm
dorka zdrowiej
kicrym współczuję tych weekendów - ja na razie cały czas szukam wymówek i nie jeżdzę i ociągam się z tym odciąganiem;-)
no a ty co 4h budzisz się na odciąganie mleczka?
surviv cieszę się ze chrzciny udane
no i cud ten kwartalikteż czekam do piątku na świętowanie i mam nadzieję, że wreszcie odbijemy na pamiątkę rączkę i nóżkę syna bo już zabieramy sie do tego od 2 miesięcy i jeszcze troche to rozmiar 44 w ramkę włożę a nie wdzięczne 9cm
dorka zdrowiej
kicrym współczuję tych weekendów - ja na razie cały czas szukam wymówek i nie jeżdzę i ociągam się z tym odciąganiem;-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kasia no nie mów bo kupiłam jej kombinezon na 74 i zaczynam się mocno zastanawiać czy nie lepszy byłby 80

zobaczymy jak przyjdzie. Cały czas się trzymam wersji że po 3 miesiacu dzieci stopują trochę. A kombinezon za duży też nie dobrze bo nie grzeje wtedy dobrze. Jutro mierzenie i ważenie i ciekawa jestem jak tam moja długa chudzinka:-)
Renia Dokładnie tak

gdyby nie to odciąganie to bym się wysypiała a tak łączę się z wami w niedoli snu wyrywkowego:-). Normalnie nie wiem co bym zrobiła gdyby nie ta moja medela swing. Do częstego odciągania jest czadowa.
Andula no jasne Ika mu wszystko wytłumaczy:-), że grzecznym trzeba być i rodzicom w nocy głowy nie zawracać:-):-). Ale fakt faktem to ona w brzuszku w nocy też raczej grzeczna była
madzia To fajnie że przygotowania do chrzcin zaczęte;-)

zobaczymy jak przyjdzie. Cały czas się trzymam wersji że po 3 miesiacu dzieci stopują trochę. A kombinezon za duży też nie dobrze bo nie grzeje wtedy dobrze. Jutro mierzenie i ważenie i ciekawa jestem jak tam moja długa chudzinka:-)Renia Dokładnie tak

gdyby nie to odciąganie to bym się wysypiała a tak łączę się z wami w niedoli snu wyrywkowego:-). Normalnie nie wiem co bym zrobiła gdyby nie ta moja medela swing. Do częstego odciągania jest czadowa.Andula no jasne Ika mu wszystko wytłumaczy:-), że grzecznym trzeba być i rodzicom w nocy głowy nie zawracać:-):-). Ale fakt faktem to ona w brzuszku w nocy też raczej grzeczna była
madzia To fajnie że przygotowania do chrzcin zaczęte;-)
ptaszyna a w czym przechowujesz mleko odciągnięte? masz specjalne butelki medeli czy może w butelkach z których karmisz?
ja mam TT i się zastanawiam, czy można w nich przechowywać pokarm
sorki ze nie na wątku laktacja ale jakoś tak wyszło;-)
ja mam TT i się zastanawiam, czy można w nich przechowywać pokarm
sorki ze nie na wątku laktacja ale jakoś tak wyszło;-)
reklama
renia a no co zrobić
musze chodzić na studia bo to ostani rok, w czerwcu obrona, a od wrezśnia prawdopodobnie do wymarzonej pracy, poceiszam sie że mały zostaje w dobrych rękach- nie ma to jak babcia i tata
mleczko przechowuje w woreczkach na pokarm
tez dołanczam do niewyspanych mamusiek
mój Kuba ani razu nie przespał nocy bez karmienia - czekam na ten dzień hehe
musze chodzić na studia bo to ostani rok, w czerwcu obrona, a od wrezśnia prawdopodobnie do wymarzonej pracy, poceiszam sie że mały zostaje w dobrych rękach- nie ma to jak babcia i tata
mleczko przechowuje w woreczkach na pokarm

tez dołanczam do niewyspanych mamusiek
mój Kuba ani razu nie przespał nocy bez karmienia - czekam na ten dzień hehePodobne tematy
- Odpowiedzi
- 9
- Wyświetleń
- 9 tys
- Odpowiedzi
- 3
- Wyświetleń
- 10 tys
- Odpowiedzi
- 25 tys
- Wyświetleń
- 2M