reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Post to niezlego zarloczka masz:-) Michalinka ostatnio mniej je. W dzien wytrzymuje po 5godzin( w dzien karmie tylko cycem).
Madzia ciesze sie ze zalatwilas ze chrzcinami tak jak chcialas:-)
Florka gratulacje z okazji 3 miesiaca.
Jeszcze raz dziekuje za zyczenie mi zdrowia. Przyda sie:-) Dobrze ze mala jeszcze nie chodzi ani nie siedzi bo sobie moge duzo w lozku polezec i pospac. Maz jeszcze w tym tygodniu chodzi na 14-22-giej wiec ja kapie mala. Dobrze Sebastian mi pomaga.
Tez nie wyobrazam sobie zycia bez moich dzieci:-)

Post-popros core aby dala kilka lekcji mojemu Michalowi;-) ja narazie marze o przespanych nocach:baffled:
Madzia-my chrzciny tez robimy w restauracji w polowie listopada:tak:,jeszcze nic nie zalatwione,ale listopad to nie jest tak oblegany czas jak swieta wiec mysle ze problemow nie bedzie:tak:
Dorka -zdrowiej szybko:-)
Dzis bylam z Michalem w centrum handlowym :-) Maly dzielnie zniosl dwu- godzinne buszowanie po sklepach ,cale szczescie ze nie wdal sie w tate ,ktory juz w pierwszym sklepie pokazuje mi zegarek:baffled: Byla to moja pierwsza samodzielna wyprawa do miasta z Miskiem balam sie tego bardzo,ale milo mnie zaskoczyl ani razu nie zaplakal Za to teraz ryczy i zali sie ojcu jakie katuszew mu dzis zafundowalam;-)
Spokojnego wieczoru i przespaniej nocki Dziewczyny:-)

ptaszyna ale Ika pięknie spi i je:-)
no a ty co 4h budzisz się na odciąganie mleczka?
surviv cieszę się ze chrzciny udane:tak: no i cud ten kwartalik
też czekam do piątku na świętowanie i mam nadzieję, że wreszcie odbijemy na pamiątkę rączkę i nóżkę syna bo już zabieramy sie do tego od 2 miesięcy i jeszcze troche to rozmiar 44 w ramkę włożę a nie wdzięczne 9cm
dorka zdrowiej
kicrym współczuję tych weekendów - ja na razie cały czas szukam wymówek i nie jeżdzę i ociągam się z tym odciąganiem;-)

Kasia no nie mów bo kupiłam jej kombinezon na 74 i zaczynam się mocno zastanawiać czy nie lepszy byłby 80:szok::szok::szok: zobaczymy jak przyjdzie. Cały czas się trzymam wersji że po 3 miesiacu dzieci stopują trochę. A kombinezon za duży też nie dobrze bo nie grzeje wtedy dobrze. Jutro mierzenie i ważenie i ciekawa jestem jak tam moja długa chudzinka:-)
Renia Dokładnie tak:baffled::baffled::baffled: gdyby nie to odciąganie to bym się wysypiała a tak łączę się z wami w niedoli snu wyrywkowego:-). Normalnie nie wiem co bym zrobiła gdyby nie ta moja medela swing. Do częstego odciągania jest czadowa.
Andula no jasne Ika mu wszystko wytłumaczy:-), że grzecznym trzeba być i rodzicom w nocy głowy nie zawracać:-):-). Ale fakt faktem to ona w brzuszku w nocy też raczej grzeczna była
madzia To fajnie że przygotowania do chrzcin zaczęte;-)

Post-syn sie na mnie obrazil ze chce go wyslac na korepetycje i to jeszcze do dziewczyny;-) i dzisiaj w ramach buntu nie spimy od 5:45:-)
Moj za to bedac jeszcze w brzuszku zaczynal swoje harce o 22:30 wiec moze cos w tym jest:tak:

ptaszyna a w czym przechowujesz mleko odciągnięte? masz specjalne butelki medeli czy może w butelkach z których karmisz?
ja mam TT i się zastanawiam, czy można w nich przechowywać pokarm
sorki ze nie na wątku laktacja ale jakoś tak wyszło;-)

Ja dzis od rana na necie smigam:-) ,obiad ugotowalam wczoraj na 3dni,:-D Michal dzis znowu sie wykupkal wiec jest w miare spokojny:tak: a ja mam luz blues:tak: to lubie:-)

reklama
renia a no co zrobić:sorry2:musze chodzić na studia bo to ostani rok, w czerwcu obrona, a od wrezśnia prawdopodobnie do wymarzonej pracy, poceiszam sie że mały zostaje w dobrych rękach- nie ma to jak babcia i tata:-D
mleczko przechowuje w woreczkach na pokarm:tak:

tez dołanczam do niewyspanych mamusiek:-Dmój Kuba ani razu nie przespał nocy bez karmienia - czekam na ten dzień hehe

Do góry