reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Survivor super,ze wszystko poszlo gladko , mala musiala w koncu pokazac,ze to jej dzien hihih
Wercia z regoly budzi sie raz w nocy wiec nie moge narzekac
za to dzisiaj moj syn wstal o 5 :szok: obudzil Weronike i nie spalismy sobie do 7 :baffled: fajnie bylo hmmmm
spokojnej nocy

reklama
A my dziś świętujemy pierwszy kwartał życia Florci i powiem Wam, że tak jak równo rok temu nie wyobrażałam sobie życia z nią, tak teraz nie wyobrażam sobie życia bez niej:tak:

surv-jak przeczytalam Twojego ostatniego posta az mnie zoladek scisna ze wzruszenia:tak: .Piekne i niesamowite jest to jak te malutkie istotki zminily nasze zycie czyniac go pelnym kolorowych uczuc o ktorych przynajmniej ja nie mialam pojecia..:happy:

Florka Gratulacje, Ika dołączy do Ciebie jutro:-):-):-)
To prawda że dzieci przewracają świat do góry nogami:-D:-D:-D
he he to może Florka jednak będzie miała kiedyś siostrzyczkę lub braciszka???;-)

A moje dziecię ze średniaczka zmieniło się w aniołka z .......pojemnym brzuszkiem. Dzisiaj znowu po pobudce o 9-tej zaliczyła w kilku dokładkach jakieś 280 ml.....i poszła spać....i śpi do tej pory:-D

Post to Ika niezly zarloczek i spioszek zarazemAle to dobrze,jak spi to rosnie,no i ty masz troche spokoju.:-)
Dorka duzo zdrowka.
Survivor super,ze chrzciny sie udaly:tak:Moj maciek identycznie spal w nocy jakies 1,5 miesiaca temu,no ale ty ciagle na cycu ,a my juz z butli to i pospac sie lepiej da.

Co do chrzcin to wlasnie dzisiaj juz zamowilam obiad w restauracji.Latwo nie bylo,bo na swieta wiekszosc restauracji pozamykane,ale udalo sie i to tam gdzie mi najbardziej zalezalo:-D
A my bylismy dzisiaj na szczepieniu.Macius tylko troszke zaplakal i za chwile byl juz spokojny.Za to teraz troche rozrabia.Na szczescie babcia zabawia:tak:

reklama
Do góry