Kate wyżalaj się śmiało - po to jesteśmy
zdrowia dla mamy i dużo optymizmu dla Was wszystkich
a my już w domku
dziś po raz pierwszy od ho ho ho przejechałam swoje 200km z synkiem jako głównym pasażerem - to bezpieczeństwo dla niego mnie najmocniej stresowało
na szczęście mama kierowca się sprawdziła i może wreszcie zacznie jeździć?
zdrowia dla mamy i dużo optymizmu dla Was wszystkich
a my już w domku
dziś po raz pierwszy od ho ho ho przejechałam swoje 200km z synkiem jako głównym pasażerem - to bezpieczeństwo dla niego mnie najmocniej stresowało
na szczęście mama kierowca się sprawdziła i może wreszcie zacznie jeździć?

dio wszystkich mam jakieś zazstrzeżenia, żadnego z czystym sercem nie mogę od razu wybrać.....no i jak tak dalej pójdzie do emerytury bedę szukać
. no i po pikse też dziś jade.
aż sie teściowa zainteresowała i na niego naskoczyła. potem oczywiście przepraszał, ale co z tego skoro dzieci swoje sie juz nasłuchały:-(

Do tego dochodzi sprzatanie po niej,ja pedantka nie jestem,ale jak juz tyle wszedzie wszystkiego to chociaz niech w miare poskladane to bedzie.I ciagle pelno okruchow.Jak juz wstaje rano i widze,ze znow syf,a wczoraj sprzatalam,to mnie szlag od razu trafia
Poza tym przez ostatni kryzys bankowy w budownictwie tez zastoj i tym sposobem K bez pracy
po to tu jesteśmy. Wracaj do nas do Polski , może jednak jest sens? W końcu funt coraz słabszy i coraz mniej opłaca się wyjeżdżać.