reklama

Lipiec 2008

reklama
hej, ja po powrocie ze szpitala wróciłam bez sił do życia:wściekła/y: dziś lekarz nam powiedział, że Mama miała wylew:szok: kobieta 50 lat w sile wieku, ja jestem nadal w szoku:-( ten krwiak się rozlał i teraz Mama ma w perspektywie ok 3 tyg leżenia plackiem bez wstawania bo krew może zalać mózg:crazy: lekarz tylko nas pociesza, że najważniejsze iż Mama nie ma żadnych uszkodzeń mózgowych, które mogłyby spowodować problemy z pamięcią, mówieniem czy poruszaniem się:tak: Mama za to psychicznie załamana bo ktoś ją musi umyć itp.:eek: jestem bezradna, ale muszę się trzymać:zawstydzona/y: przepraszam, że ciągle coś tu Wam truje, ale tylko tu mogę ponarzekać bo w domu udajemy, że wszystko jest dobrze i Mama zaraz wróci:-( oby tak się stało:happy:

Antek na wygnaniu zachowywał się oczywiście kulturalnie i choć to mnie cieszy:-) miłego wieczoru:tak:
Buziaki dla Maciusia i Radzia:)

KATE życze zdrówka dla mamy i dużo siły dla ciebie
Radziowi i Maciusiowi życzymy wszystkiego NAJ NAJ:tak::laugh2:
Surv kurujcie się:tak:
Renia ja po odstawieniu nabiału widze duża róznice:tak:

Spoznione wszystkiego naj naj samych kolorowych chwil chlopaki:-)
Kate najwazniejsze ze mama jest juz pod opieka lekarzy oni zadbaja aby wszystko bylo jak najlepiej 3mam kciuki:tak:

Spóźnione życzenia dla wszystkich dzieciaczków które kończyły właśnie 4 miesiące.
Kate serdecznie współczuję Ci stresów.Najważniejsze w tym wszystkim jest to że nie ma uszkodzeń mózgu.Trzymam kciuki aby wszystko szybko wróciło do normy,oby mama szybko doszła do siebie.Nie przepraszaj po to tu jesteśmy abyś mogła się wyżalić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry