reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

dzieki Renia za zyczenia.
Dla Radzia dzisiaj rowniez przesylamy mnostwo buziakow:tak:

Maciek dzisiaj ostro swietuje marudzac caly dzien:wściekła/y:

reklama
hej, ja po powrocie ze szpitala wróciłam bez sił do życia:wściekła/y: dziś lekarz nam powiedział, że Mama miała wylew:szok: kobieta 50 lat w sile wieku, ja jestem nadal w szoku:-( ten krwiak się rozlał i teraz Mama ma w perspektywie ok 3 tyg leżenia plackiem bez wstawania bo krew może zalać mózg:crazy: lekarz tylko nas pociesza, że najważniejsze iż Mama nie ma żadnych uszkodzeń mózgowych, które mogłyby spowodować problemy z pamięcią, mówieniem czy poruszaniem się:tak: Mama za to psychicznie załamana bo ktoś ją musi umyć itp.:eek: jestem bezradna, ale muszę się trzymać:zawstydzona/y: przepraszam, że ciągle coś tu Wam truje, ale tylko tu mogę ponarzekać bo w domu udajemy, że wszystko jest dobrze i Mama zaraz wróci:-( oby tak się stało:happy:

Antek na wygnaniu zachowywał się oczywiście kulturalnie i choć to mnie cieszy:-) miłego wieczoru:tak:
Buziaki dla Maciusia i Radzia:)

KATE życze zdrówka dla mamy i dużo siły dla ciebie
Radziowi i Maciusiowi życzymy wszystkiego NAJ NAJ:tak::laugh2:
Surv kurujcie się:tak:
Renia ja po odstawieniu nabiału widze duża róznice:tak:

KATE trzymaj sie, wiem co czujesz...:-(Zdrowka dla mamy.
Radziu i Macius wszystkiego dobrego z okazji 4miesiaca:-)
Andziaa pamietamy o Tosce i o Was.

Andziaa kciukasy zaciśnięte;-)Fajnie że się odezwałaś:tak:
Kate Trzymaj się, dużo zdrowia dla Mamy

spóźnione życzonka dla 4-miesięczniaków :-)

Spoznione wszystkiego naj naj samych kolorowych chwil chlopaki:-)
Kate najwazniejsze ze mama jest juz pod opieka lekarzy oni zadbaja aby wszystko bylo jak najlepiej 3mam kciuki:tak:

Spóźnione życzenia dla wszystkich dzieciaczków które kończyły właśnie 4 miesiące.
Kate serdecznie współczuję Ci stresów.Najważniejsze w tym wszystkim jest to że nie ma uszkodzeń mózgu.Trzymam kciuki aby wszystko szybko wróciło do normy,oby mama szybko doszła do siebie.Nie przepraszaj po to tu jesteśmy abyś mogła się wyżalić.

reklama
Kate, doskonale Cię rozumiem, bo mój tato miał wylew. Było nieciekawie ale wyszedł z tego. Trzymam kciuki!!!

Buźki dla 4 miesięcznych Maluchów

Do góry