reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

mamabartkainatalki Super, że jedziecie zwłaszcza, że widać jak bardzo się cieszysz.
Miłego odpoczynku :-)
Madzia
wracaj do nas szybko :)

U mnie też mokro i zimno brrr a maluch ślini i gryzie wszystko.
Tymuś drugi dzień prawie nie śpi w dzień a dzisiaj nawet wieczorem zamiast spać chichrał się w łóżeczku, w rezultacie rozbudził brata i obaj nie mogli zasnąć:rofl2:
Ja też od jakiegoś czasu zasypiam dopiero koło 24 a w dzień chodzę jak nakręcona, chyba hormony szaleją.

reklama
Dziewczyny, musze sie pochwalić że wygrałam ślicznego poucha dla mojej Lenki:-):-D strasznie sie cieszę bo bardzo mi sie takie podobają a kosztują ponad 100 zł:-( a ostatnio zamówiłam sobie do noszenia małej MT i poucha szyte na zamówienie to i z kasą juz kiepsko...więc teraz wygrałam tego jeszcze i jestem happy:-):-)
tak to wygląda:
Babiland
najbardziej mi sie podoba ten skye ale teraz czekam na rozmiar bo jest tylko s a ja potrzebuję xs.
To tak sie chciałam pochwalić:-)

Madzia- ja rowniez zycze ekspersowej przeprowadzki i szybkiego zalozenia internetu (a z tym roznie bywa, my czekalismy ponad 3 tyg).
Pabla- szczesciara jestes, mi nigdy nie udalo sie nieczego wygrac...:baffled:

Mamabartka szczesliwej podrozy i zeby Natalka dobrze ja zniosla:-)
Madzia wracaj do nas szybko, szybkiej przeprowadzki Ci zycze:-)

Beaa - ja też jeszcze niczego nie wygrałam dlatego byłam strasznie w szoku.
Madzia - szybkiej i bezbolesnej przeprowadzki, będziemy tęsknić!

pabla Świetna nagroda, super, jak masz szczęście to koniecznie graj więcej :) może masz szczęśliwą rękę.
Moja teściowa tak ma...nawet nie będe wymieniać nagród:-)

Madzia szybkiej przeprowadzki i szybkiego powrotu na BB , bedziemy tesknic:tak:
Mamabartka udanej podróży, mała przypuszczalnie bedzie spać:-D
Pabla super nagroda , az wstyd sie przyznać ale na poczatku nie wiedziałam co wygrałaś:zawstydzona/y: dobrze ze wkleiłaś linka:-D

Pabla gratuluje nagroda extra:-)Ja juz dawno przestalalm grac bo niestety mam zezowate szczescie;-):tak:
Madzia czekamy na Ciebie :-)

reklama
Kicrym - to zaden wstyd...ja zanim nie zaczełam sie interesować chustami to też nie wiedziałam co to jest....dlatego właśnie wkleiłam linka, żeby każdy mógł zobaczyć o co chodzi:-)

Do góry