Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dołączam się do Dziewczyn - lepiej poszukać innej niani;-)
tym bardziej, że to Twoja branża
co do pomysłu teściowej, to u mnie pewnie byłoby podobnie, ale ja mam identyczne zdanie jak Ty;-) jedyna osoba, której mogę zostawić Małego to moja Mama
jutro ma być zimniej i jakoś mam obawy czy wychodzić na dwór, ale to się zobaczy
miłego wieczoru

Teraz jak mu mowimy ze jeszcze moze bedzie brat to on na to ze chyba oszalelismy:-)
(na samym początku myślałam, ze to skrót od Teodory)

???
czylli mistrz przez duże M, ze to styling a na nasz język - normalna lekka trwała!!
i wiecie wyglądam jakby piorun we mnie strzelił. Miałam już blond, rude, krótkie, długie (ale kurka trwałej to jeszcze nie) Dobrze, że na zmiany napadło mnie zimą, a nie wiosną, bo teraz to przynajmniej beretkę na oczy będę naciągać!!

Moja siostra tak swego czasu nieudaną trwałą traktowała i efekt był całkiem niezły. Ja sie zastanawiam nad lekką trwałą na wiosnę, bo po ciąży znowu mi się włosy kręcić zaczęły, ale chciałabym, żeby ten skręt wyglądał bosko już po wstaniu z łóżka a nei po różnych maseczkach i żelach, no ale zobaczymy czy mi jeszcze jakieś włosy do wiosny zostaną