reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Izabelka ale Ci się niania frania trafiła
dołączam się do Dziewczyn - lepiej poszukać innej niani;-)
Ewa - Krystyna świetny pomysł z tym żłobkiem
tym bardziej, że to Twoja branża
co do pomysłu teściowej, to u mnie pewnie byłoby podobnie, ale ja mam identyczne zdanie jak Ty;-) jedyna osoba, której mogę zostawić Małego to moja Mama
u nas też zimno i mroźno, ale byłam dziś z Małym na dworze i chyba był zadowolony bo od razu zasnął
jutro ma być zimniej i jakoś mam obawy czy wychodzić na dwór, ale to się zobaczy
miłego wieczoru

Ewa - Krystyna świetny pomysł z tym żłobkiem

u nas też zimno i mroźno, ale byłam dziś z Małym na dworze i chyba był zadowolony bo od razu zasnął

Ale naprodukowałyście przez cały dzień:-) JA siedziałam dziś od rana u rodziców dopiero o 19 tata mnie podrzucił do domu.
Ja zamierzam Maksia karmić tak do kwietnia no może ostatecznie do maja,na pewno nie mam zamiaru karmić dłużej niż rok.Chyba że wcześniej sam zrezygnuje,ja miałam 3 miesiące jak nie chciałam jeść.
Izabellka ale nieodpowiedzialna osoba ta niania,musicie znaleźć kogoś bardziej kompetentnego.Jak tak można kogoś zostawić.
Ja dziś ani wczoraj na spacerze nie byłam ale jutro sobie na troszkę wyjdziemy.
A teraz w styczniu i w lutym wracam na pół etatu do pracy,zobaczymy jak to będzie.
Ja zamierzam Maksia karmić tak do kwietnia no może ostatecznie do maja,na pewno nie mam zamiaru karmić dłużej niż rok.Chyba że wcześniej sam zrezygnuje,ja miałam 3 miesiące jak nie chciałam jeść.
Izabellka ale nieodpowiedzialna osoba ta niania,musicie znaleźć kogoś bardziej kompetentnego.Jak tak można kogoś zostawić.
Ja dziś ani wczoraj na spacerze nie byłam ale jutro sobie na troszkę wyjdziemy.
A teraz w styczniu i w lutym wracam na pół etatu do pracy,zobaczymy jak to będzie.
Izabelka
Oski i Wercia
dziekuje za pocieche ;-) zobaczymy jak to bedzie...
Survivor glowka do gory, szkoda,ze wyjezdzaja; ja tez nie lubie rozstan
Ewa-Krystyna pomysl super, bedziesz z malutka i dorobisz; ma sie glowe na karku!!!
Ja ostatnio zaniedbuje spacerki przez Oskara, trudno; ale mala tez kicha i kaszle wiec w to zimno nie pojde; dzisiaj bylo -7 w nocy ma byc -25
przypomina mi sie jak Oskara rodzilam i bylo wlasdnie -20 przez pare dni; siedzac w szpitalu tak sie nie odczuwalo, ale jak wyszlam na dwor to az mnie zatkalo-nie spodziewalam sie ;-)
spokojnej nocki
Survivor glowka do gory, szkoda,ze wyjezdzaja; ja tez nie lubie rozstan
Ewa-Krystyna pomysl super, bedziesz z malutka i dorobisz; ma sie glowe na karku!!!
Ja ostatnio zaniedbuje spacerki przez Oskara, trudno; ale mala tez kicha i kaszle wiec w to zimno nie pojde; dzisiaj bylo -7 w nocy ma byc -25

przypomina mi sie jak Oskara rodzilam i bylo wlasdnie -20 przez pare dni; siedzac w szpitalu tak sie nie odczuwalo, ale jak wyszlam na dwor to az mnie zatkalo-nie spodziewalam sie ;-)
spokojnej nocki
Madzia dzięki!!:-) Wiesz teraz mi jakoś łatwiej spojrzeć na Antosię oczami 11latka, a do psycholga napewno pójdziemy....
Nasz Kornel teś b.chciał brata i jak się dowiedział,że będzie siostrzyczka, to się do nas przez dwa dni nie odzywał, a po jakimś czasie oznajmił nam, że albo nazwiemy ją Tosia albo się wyprowadza;-) No i jako nieustępliwi, nie będący pod wielkim wpływem syna rodzice daliśmy małej na imię ...Tosia
(na samym początku myślałam, ze to skrót od Teodory)
A wy Dorka planujecie jeszcze jednego bączka??:-):-):-)
Izabelka współczuje, my zanim znaleźliśmy tą jedną-jedyną nianię dla Kornela to chyba z 8 przeszło przez "nasze ręce":-
-( I została z nami fajna emerytka tylko miała jedną wadę, potrafiła "przekarmiać" nam małego. Wyobraźcie sobie, że jak przygotowałam na obiad np. 4schabowe to nasz trzylatek potrafił wszystkie zjeść i to z wielkim apetytem

???
Andula mam takie same odczucia jak z małą nie wyjdę na spacer, normalnie targają mną wyimagowane wyrzuty sumienia:-(
A ja dzisiaj byłam u fryzjera i niewiem co mi odbiło (pewnie krążą we mnie jeszcze jakieś pociążowe hormony;-)) ale zrobiłam sobie loki (fachowo nazwał mój mistrz -wizyta 260zł
czylli mistrz przez duże M, ze to styling a na nasz język - normalna lekka trwała!!
i wiecie wyglądam jakby piorun we mnie strzelił. Miałam już blond, rude, krótkie, długie (ale kurka trwałej to jeszcze nie) Dobrze, że na zmiany napadło mnie zimą, a nie wiosną, bo teraz to przynajmniej beretkę na oczy będę naciągać!!

Wiecie jak mnie syn podsumował dzisiaj :mamusi coś ci się fryzura rozstrzepała!!

Teraz jak mu mowimy ze jeszcze moze bedzie brat to on na to ze chyba oszalelismy:-)
Nasz Kornel teś b.chciał brata i jak się dowiedział,że będzie siostrzyczka, to się do nas przez dwa dni nie odzywał, a po jakimś czasie oznajmił nam, że albo nazwiemy ją Tosia albo się wyprowadza;-) No i jako nieustępliwi, nie będący pod wielkim wpływem syna rodzice daliśmy małej na imię ...Tosia

A wy Dorka planujecie jeszcze jednego bączka??:-):-):-)
Izabelka współczuje, my zanim znaleźliśmy tą jedną-jedyną nianię dla Kornela to chyba z 8 przeszło przez "nasze ręce":-

Andula mam takie same odczucia jak z małą nie wyjdę na spacer, normalnie targają mną wyimagowane wyrzuty sumienia:-(
A ja dzisiaj byłam u fryzjera i niewiem co mi odbiło (pewnie krążą we mnie jeszcze jakieś pociążowe hormony;-)) ale zrobiłam sobie loki (fachowo nazwał mój mistrz -wizyta 260zł

Wiecie jak mnie syn podsumował dzisiaj :mamusi coś ci się fryzura rozstrzepała!!

survivor26
Mamy lipcowe'08
Myśmy mało chodziły na spacery w okresie świątecznym, bo ciągle jakieś wyjazdy i spotkania rodzinne i chyba też od tego mała zrobiła się niespokojna, więc teraz przynajmniej przez jakiś czas będziemy nadrabiać straty. Właśnei patrzę na termometr i wbrew straszeniom u nas jest teraz -7, więc do południa pewnie i do zera spadnie.
Tosika, skoro już tyle w loki zainwestowałaś, to może zainwestować jeszcze trochę w prostownicę i odkręcić błąd?
Moja siostra tak swego czasu nieudaną trwałą traktowała i efekt był całkiem niezły. Ja sie zastanawiam nad lekką trwałą na wiosnę, bo po ciąży znowu mi się włosy kręcić zaczęły, ale chciałabym, żeby ten skręt wyglądał bosko już po wstaniu z łóżka a nei po różnych maseczkach i żelach, no ale zobaczymy czy mi jeszcze jakieś włosy do wiosny zostaną
Kamu, a masz opiekunkę do Maksa, czy bedziecie się z mężem zmieniać? Ja na razie na wymuszonym urlopie, bo jak to zawsze po labie klienci jeszcze śpią świątecznie;-) wolałabym jednak, żeby się już obudzili, bo jak zawsze w styczniu, pieniędzy mało,a wydatków od groma
Liwus, wszystkiego naj z okazji urodzin, samych dobrych dni i spokojnych przespanych nocy!:-)
Tosika, skoro już tyle w loki zainwestowałaś, to może zainwestować jeszcze trochę w prostownicę i odkręcić błąd?

Kamu, a masz opiekunkę do Maksa, czy bedziecie się z mężem zmieniać? Ja na razie na wymuszonym urlopie, bo jak to zawsze po labie klienci jeszcze śpią świątecznie;-) wolałabym jednak, żeby się już obudzili, bo jak zawsze w styczniu, pieniędzy mało,a wydatków od groma

Liwus, wszystkiego naj z okazji urodzin, samych dobrych dni i spokojnych przespanych nocy!:-)
Ostatnia edycja:
reklama