Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
,a moi rodzice przyjada dopiero we wrzesniu i zostana do stycznia - w grudniu planujemy slub i jednoczesnie chrzciny malenstwa... szkoda,ze tak daleko mieszkasz... co do sluzby zdrowia to ja szczerze mowic nie narzekam ogolnie,choc moglaby byc lepsza,ale i tak jest o niebo lepiej niz w Polsce... udalo mi sie znalezc konkretna lekarke rodzinna i gina- staralismy sie dosc dlugo bez efektow... chcialabym tylko aby moja rodzinna byla rowniez Polka wyksztalcona w Polsce,wtedy juz bym miala duzo wieksze zaufanie,ale nie jest zle; moze uda mi sie znalezc pediatre... czy u was pierwsze usg tez robia tak pozno? u nas normalnie pierwsze jest ok 15-16 tc lub 12-13tc jesli robisz badania prenatalne; ja bede miala w 8tc ze wzgledu na wczesniejsza historie... 

poplakalam sie przy reklamie-tego jeszcze nie bylo hehe
glupio by bylo :-)
to bylby moj 18 tydzien! I dzidzi nie moglabym widziec tak dlugo, jesli wszystko byloby ok.
) bardziej zabuzuja.
.
a wyczytalam,ze ta sennosc moze pozostac nawet do 3-ciego miesiaca! cale szczescie,ze po drodze sa swieta i sobie w domku posiedze z tydzien :-)