reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kiwaczka: gratulacje zdrowego, dużego synka!
Moja Młoda malutka jest przy nim (kolejny argument za tym, że to dziewczynka 
Judi: witaj w naszym gronie!
A poza tym Wesołych Świąt!
Judi: witaj w naszym gronie!
A poza tym Wesołych Świąt!
Witam wszystkie Mamusie w sobotni przedswiateczeny poranek :-)
ja od wczorak pochlonieta praca porzadkowa, caly dzien sprzatalam kuchnie
juz dawno sie tak nie napocilam, no ale teraz za to efekt jest super-wszystko lsni, az milo popatrzec:-)
Ja dzis tylko na chwilke, tak na szybko, bo zaraz wracam z powrote do pacy i obawiam sie ze nie bede miala sil i czasu dzis tu zajrzec.
Judi witaj wsrod nas:-) gratuluje synka! Ja termin mam na 20, wiec tylko jeden dzien szybciej od Ciebie :-) spodziewam sie coreczki-Antosi :-)
Kiwaczka -widzisz, niepotrzebne stresy przed polowkowym :-) ciesze sie ze wszystko w porzadku i w brzuszku rosnie zdrowy duzy chlopaczek-gratuluje Synka :-) koniecznie daj znac jak bedzie mial na imie :-)
Roni Tobie tez gratuluje pokaznych rozmiarow dziewczynki :-) kurcze jak Ty to robisz, ze taki duzy bobas rosnie w Tobie, a Ty nic nie przybierasz, co ? Zazdroszcze:-) bo ja sie dzis rano zwazylam i mam juz prawie 8kg na +
i przy tym -UWAGA - w ogole sie nie obzeram, jem zdrowo, a slodycze-hmm...juz prawie zapomnialam jak smakuja
. Jak myslicie waze straszzzniiee duzzzooo ?? :-) ojej a teraz jeszcze Wielkanoc i obzerka-tak wiec pewnie bedzie wiecej na + :-) az sie boje
REszczcie brzuchatek zycze WESOLYCH SPOKOJNYCH I RADOSNYCH SWIAT, choc na dworze okropna i bynajmniej nie wiosenna pogoda to mam nadzieje ze bedziecie cudownie swietowac z Waszymi maluchami w brzuszkach:-) dla mojej Antosi to juz 2 swieta :-) i dla waszych maluchow tez :-)
ja od wczorak pochlonieta praca porzadkowa, caly dzien sprzatalam kuchnie

Ja dzis tylko na chwilke, tak na szybko, bo zaraz wracam z powrote do pacy i obawiam sie ze nie bede miala sil i czasu dzis tu zajrzec.
Judi witaj wsrod nas:-) gratuluje synka! Ja termin mam na 20, wiec tylko jeden dzien szybciej od Ciebie :-) spodziewam sie coreczki-Antosi :-)
Kiwaczka -widzisz, niepotrzebne stresy przed polowkowym :-) ciesze sie ze wszystko w porzadku i w brzuszku rosnie zdrowy duzy chlopaczek-gratuluje Synka :-) koniecznie daj znac jak bedzie mial na imie :-)
Roni Tobie tez gratuluje pokaznych rozmiarow dziewczynki :-) kurcze jak Ty to robisz, ze taki duzy bobas rosnie w Tobie, a Ty nic nie przybierasz, co ? Zazdroszcze:-) bo ja sie dzis rano zwazylam i mam juz prawie 8kg na +

REszczcie brzuchatek zycze WESOLYCH SPOKOJNYCH I RADOSNYCH SWIAT, choc na dworze okropna i bynajmniej nie wiosenna pogoda to mam nadzieje ze bedziecie cudownie swietowac z Waszymi maluchami w brzuszkach:-) dla mojej Antosi to juz 2 swieta :-) i dla waszych maluchow tez :-)
renek
Mamy lipcowe'08
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Kiwaczka gratuluje synka i ciesze się, że wszystko ok.
Roni 860 g?? Nieźle, przyznaj się co ty jesz? Drożdze? Super, że dzidzia taka duża.
Moja kruszynka prawie w 23 tygodniu ważyła 450 gram.
Acha niewiem czy wam się chwaliłam, że na 100 % dziewczynka będzie.
Roni 860 g?? Nieźle, przyznaj się co ty jesz? Drożdze? Super, że dzidzia taka duża.
Moja kruszynka prawie w 23 tygodniu ważyła 450 gram.
Acha niewiem czy wam się chwaliłam, że na 100 % dziewczynka będzie.
Roni21
Spider's Web
ja zycze wszystkim wesolej koncowki swiat :-) spoznione, ale szczere
mielismy gosci i ani chwili wytchnienia
no dzidz znow wielgachny bedzie chyba
no i w czerwcu, ale ja lipcowa serduchem
mielismy gosci i ani chwili wytchnienia

no dzidz znow wielgachny bedzie chyba
no i w czerwcu, ale ja lipcowa serduchem

reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Oooo tak - zwłaszcza to jedzenie i nicnierobienie:-) W codziennym zabieganiu się marzy, żeby walnąć się przed TV na cały dzień, a jak co do czego przychodzi, to wcale się leżeć nie chce;-)mimo wszystko meczace sa swieta :-)
U nas pogoda paskudna przez całe święta, skutkiem czego z pierwszymi objawami zatrucia z przejedzenia usiłujemy przeczekać do jutra:-)