Smutno mi czytac o waszych dolegliwosciach:-(. Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy:-). U mnie jak narazie wszystko oki. W czerwcu czeka mnie wizyta u neurologa. Dowiem sie wtedy czy bede mogla rodzic naturalnie czy czeka mnie cesarka.
reklama
Dziewczyny Aha,Raiqa,Heksa zdrówka życzę i wszystkiego dobrego.
Ja mam teraz spory poślizg z wizytą bo poprzednią miałam 11.03 a teraz moja lekarka już nie przyjmuje w tej przychodni do której ja chodziłam a w tej nowej dopiero na 22.04,kurcze dosyć że tyle kasy płace za wizytę to jeszcze tyle trzeba czekać.
Dziś jeszcze szkoła rodzenia,zdam relacje jak wrócimy.Szkoda tylko bo w czwartek mąż nie będzie mógł ze mną jechać.
Ja mam teraz spory poślizg z wizytą bo poprzednią miałam 11.03 a teraz moja lekarka już nie przyjmuje w tej przychodni do której ja chodziłam a w tej nowej dopiero na 22.04,kurcze dosyć że tyle kasy płace za wizytę to jeszcze tyle trzeba czekać.
Dziś jeszcze szkoła rodzenia,zdam relacje jak wrócimy.Szkoda tylko bo w czwartek mąż nie będzie mógł ze mną jechać.
Dzięki Dziewczyny..jutro badania, a w czwartek mam dzwonić jakie są wyniki i bede wiedziec czy mam się czym martwić...
przynajmniej z jednym mnie pocieszyła. że ponoć nie ma problemów u mnie w szpitalu z przyjęciem..poza tym moja pani doktor pracowała tam ponoć 20lat;-)i mówi, że jej pacjentki przyjmują
przynajmniej z jednym mnie pocieszyła. że ponoć nie ma problemów u mnie w szpitalu z przyjęciem..poza tym moja pani doktor pracowała tam ponoć 20lat;-)i mówi, że jej pacjentki przyjmują

Hej Laski :-)
AHaa wypoczywaj jak Ci kaza!! Trzymam kciuki by wszystko pomyslnie sie skonczylo, lez jak najwiecej kochana, a na pewno wszystko bedzie dobrze!!
Raiqa zdrowka zycze, trzymaj sie dzielnie! Glowa do gory, bedzie dobrze!
Generlanie dziewczyny dbajcie o siebie a bedzie dobrze :-) duzo duzo zdrowka!
Renia mysle ze z Twoja glukoza wszystko w normie :-)
AHaa wypoczywaj jak Ci kaza!! Trzymam kciuki by wszystko pomyslnie sie skonczylo, lez jak najwiecej kochana, a na pewno wszystko bedzie dobrze!!
Raiqa zdrowka zycze, trzymaj sie dzielnie! Glowa do gory, bedzie dobrze!
Generlanie dziewczyny dbajcie o siebie a bedzie dobrze :-) duzo duzo zdrowka!
Renia mysle ze z Twoja glukoza wszystko w normie :-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Renia: doczytałam w sieci, że przy próbie 3-stopniowej, norma po godzinie jest do 180 a po 2 godz do 140 więc wygląda na to, że wyniki masz ok
Ja właśnie wysłałam męża po swoję i gryzę paznokcie z niecierpliwości, czy wszystko jest ok :/
aj zapomnialam :-)
dorka gratuluje zdania egzaminu pisemnego !! i podobnie jak survivor klaniam sie prze Toba, ze zdecydowalas sie na tak stresujacy egzamin w trakcie ciazy :-) a kiedy egzamin praktyczny ?
co do rozstepow- ja od poczatku ciazy, nawilzalam cialo oliwka po porannej kapieli, a wieczorem balsamem nawilzajacym. Od 4mc-ca balsam zastpilam Ziajka na rozstepy, a poranna oliwke specjalna oliwka na rozstepy z Rossmana ;-) na razie chyba dziala, bo nie zauwazylam u siebie zadnego rozstepu :-) najwazniejsze jest to by cialo bylo mocno natluszczone i nawilzone, wowczas staje sie bardziej elastyczne i podatne na naciaganie, a to czy bedziemy mialy rozstepy, czy nie w duzej mierze nie zalezy od nas tylko od naszej skory :-( oczywiscie zabiegi pielegnacyjne pomagaja, ale uwazam ze jesli ktos ma slabo elastyczna skore, to i tak bedzie mial problem z rozstepami i tak.
dorka gratuluje zdania egzaminu pisemnego !! i podobnie jak survivor klaniam sie prze Toba, ze zdecydowalas sie na tak stresujacy egzamin w trakcie ciazy :-) a kiedy egzamin praktyczny ?
co do rozstepow- ja od poczatku ciazy, nawilzalam cialo oliwka po porannej kapieli, a wieczorem balsamem nawilzajacym. Od 4mc-ca balsam zastpilam Ziajka na rozstepy, a poranna oliwke specjalna oliwka na rozstepy z Rossmana ;-) na razie chyba dziala, bo nie zauwazylam u siebie zadnego rozstepu :-) najwazniejsze jest to by cialo bylo mocno natluszczone i nawilzone, wowczas staje sie bardziej elastyczne i podatne na naciaganie, a to czy bedziemy mialy rozstepy, czy nie w duzej mierze nie zalezy od nas tylko od naszej skory :-( oczywiscie zabiegi pielegnacyjne pomagaja, ale uwazam ze jesli ktos ma slabo elastyczna skore, to i tak bedzie mial problem z rozstepami i tak.
też mi się coś zdaje, że z glukozą wsio ok.
ponoć jak jest powyżej 140 to niezbyt
jeszcze nie dzwoniłam do dra bo zmożył nas sen:-) a obudziły właśnie pioruny
syn dla otuchy walnął porządnie pod żebra cobym nie panikowała
survivor mam nadzieję, że twoja glukoza zadowalająca:-)

survivor26
Mamy lipcowe'08
też mi się coś zdaje, że z glukozą wsio ok.
No zadowalająca.....dokładnie na granicy normy: po 2 h 139 na dopuszczalne 140

Do lekarki zadzwonię jutro, bo minerały i mocz też tak se, a nie bedę sobie wieczoru psuć dietą
U nas też burza idzie solidna - wracam szybko do pracy, zanim prąd wywali

reklama
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Ahaa, Raiqa dużo zdrówka, oby te dolegliwości szybko przeszły.