reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Bluzki, o których pisze Kicrym, jak właśnie sprawdziłam są na Allegro BE! baby t-shirt WYCHODZE LATEM X L NEW**** (351645417) - Aukcje internetowe Allegro - niestety też tylko białe, ale są też inne z rosnącym rysunkiem dzieciaczka na brzuchu, których długo szukałam..może by sobie w przedwczesnym prezencie na Dzień Matki sprawić?:-)

u tego samego sprzedawcy jeszcze coś takiego mnie rozwaliło, tym razem dla przyszłych tatusiów: T-Shirt dla przyszłego TATY 200 KONI rozm M (351645551) - Aukcje internetowe Allegro T-Shirt dla przyszłego Taty PEŁNA ELEKTRYKA M (351645522) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
hmmm czarnow ok
moj tata pracuje na karetce w wojewodzkim i jezdzi z poloznymi na patronaze, i ma z nimi naprawde dobry kontakt
jakbys chciala wojewodzki to napewno bysmy mogli pomoc, tata ma super uklady tam
guzika znam hehe pracuje u mamy
co do reszty moge popytac i jak cos pomoc, a prosta omijaj jeszcze szerszym lukiem niz mialas zamiar
lepiej rodzic w markecie miedzy polkami

toja się poważnie zastanowie czy od razu na ten wojewódzki sie nie nastawiać!!! wiesz, ja tu nie mieszkam od urodzenia więc się w ogóle nie orientuję co gdzie!! na Kościuszki po prostu leżałam i stąd ta decyzja!!
to popytaj jakbyś mogła, byłabym o wiele spokojniejsza:-)

Heksa ciesze się że już wróciłaś,jak będziesz miała czas to napisz co się stało że musiałaś iść do tego szpitala.
Dziewczyny a czy wy tez macie takie dziwne skurcze.Ja mam tak jak np dłużej chodzę lub sprzątam .Wczoraj poszłam po wyniki jakieś 300 m od mojego dom,potem chciałam się jeszcze przejść bo było ładne słońce,ale niestety musiałam wracac do domu o znowu brzuch się zrobił twardy i powolutku musiałam wrarac

Kamu: mam identycznie, z tym że nie nazwałabym tego skurczami: brzuch robi się twardy, napięty, czasem ciągnie ku dołowi, ale wyraźnego skurczu nie ma (albo ja nie rozpoznaję); martwi mnie to, że mam tak praktycznie przy każdej czynności wymagającej jakiegokolwiek wysiłku: siedzenie przy kompie, czy przejście 100 m do sklepu kończy się właśnie tak - chodzić szybko w ogóle nie mogę, o czym notorycznie zapominam i dokładnie tak jak Ty wychodzę z domu dziarskim krokiem a po chwili zwalniam do tempa kontuzjowanego ślimaka :/ Wydaje mi się jednak że jest to niestety normalne i tak już do porodu będzie :(

Heksa! dobrze, ze jesteś z powrotem, bo już się zaczynałam martwić, że coś Cię długo w tym szpitalu trzymają..napisz jak się teraz czujesz i jak dziecko?

reklama
Do góry