reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Moja Mała ważyła w środę 2217 czyli pod koniec 33 tc. Sama nie wiem czy to dużo czy to mało czy może w sam raz. Chciałabym w każdym razie żeby Mała w dniu porodu ważyła max 3500 :happy:

Jak bym miała rodzić naturalnie to wolałabym też żeby moje dziecko miało max 3500 bo chyba im większe tym trudniej ale z drugiej strony chyba nie ma reguły

Roni, po prostu rodzisz duże dzieciaki;-):-D
Dziewczyny pomyslcie - na pewno przy moim wzroście i gabarytach (170cm) łatwiej jest urodzić 3500g dzieciaka niż komus o wzroście 160cm... Wszystkie damy radę!

reklama
juz jestem!!!! tak dlugo to trwalo bo gin skierowala mnie do szpitala,tam mnie pobadali i okazalo sie ze wod jest wiecej ale i tak mniej niz powinno,wiec mam zalecenie duzo pic i lezec,dobrze ze w domku:) wracalismy autem godzione w korkach i upale,myslalam ze urodze:]
dzis moj synus wazy 2480g a to poczatek 35tyg,moja gin cos tam widziala jakies rozwarcie,poczekamy zobaczymy

Do góry