reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

witajcie,niestety od jutra mam kompa w naprawie i troche mnie nie bedzie,max trzy tyg:( no ale postaram sie jakos wpadac i podczytywac:) trzymam za Was kciuki

reklama
Kaja a ja mam termin na dzien przed wami:szok: Humor tez okropny,wiec moze to jakis znak dla nas.Ja tez robie zapasy,bo jakas ciagle glodna ostatnio chodze:zawstydzona/y:
Kamu moj maluszek tez sie czasami tak malo rusza,ze sie zastanawiam czy nie dzwonic do szpitala,ale jak tak zaczynam panikowac,to on zawsze daje znac,ze wszystko w nim ok,tylko po prostu chyba nie ma juz zbytnio miejsca na wiercioszki.A dzisiaj za to aktywny bardzo i to od rana,nawet raz sie tak mocno przekrecil,jak juz od dawna nie robil.
Mam nadzieje,ze wszystkie nasze dzieciaczki,te ruchliwe i te bardziej leniwe beda grzeczniutkie jak aniolki:tak:
Rudka ale za trzy tyg to ty juz mozesz byc rozdwojona:tak:Wiec daj chociaz znac ktorejs z nas na komorke,jakby sie cos dzialo i powodzenia tak juz na zapas.

Ciekawe jak tam Pabla,bo miala isc dzisiaj do szpitala:confused:
Ja pisalam do Renka,ale jeszcze nic nie odpisala.Jak sie odezwie to natychmiast dam znac.

Kaja; Madzia No terminy mamy podobne ale u mnie brzuch jeszcze wysoko więc nie sądzę żebym w terminie urodziła. Skurcze już mam od jakiegoś czasu. Kilka dziennie ale nie są regularne no i chyba porodowe będa mocniejsze.
Ja się jakoś specjalnie nie denerwuję. Odczuwam jednak takie dziwne podniecenie że to już się niedługo stanie, nie wiadomo kiedy i jak ale. Takie pozytywne emocje.
Ciekawe jak będzie na KTG dzisiaj.

No wiec ja oi\bstawiam że teraz to Julia urodzi i Madzia :)
Madzie, brzuch masz nisko, młody mniej się rusza, jesteś zdenerwowana. No wszystko pasuje ;-);-);-);-)
No ale jest może jakaś dziewczyna co się nie przyznaje i nas tu zaskoczy :)

No to z wielkim zapałem zaraz tuptam do mojego gina... ciekawa jestem cóż mi dzisiaj ciekawego powie...

Niby mam mieć cc a lekarz z którym miałam mieć konsultacje jest na urlopie i nie wiadomo co robić... a szpital bez jego zdania planowanego cc nie zrobi :szok: tak więc czekamy na akcje :-p miejmy nadzieje, że to już nastąpi dzisiaj bo kurcze już wolniej i mniejsze kroczki od gejszy stawiam... ojoj... no ale może się uda jakoś przyspieszyć... umyje okna dzisiaj :-p

ja od wczoraj ryczę na każdym kroku. Mąż chce rozładować atmosferę i podśmiewa się ze mnie pod nosem, że jestem głuptasek, a ja ryczę nie wiedzieć czemu. Do tego cały czas czuję wilczy głód, normalnie pochłaniam wszystko co stanie mi na drodze :tak:. A jeśli chodzi o moją biedną szyjkę, to mam uczucie jakby ktoś w nie szpile wbijał od środka - normalnie rewelka. Oczywiście nieustający ból krzyża i uciśnięty nerw w prawej pachwinie to pakiet standardowy. Jak sobie pomyślę, że to już tak do końca będzie... fantastico.

no ja juz zaczynam zaglądać z rana z wielką ciekawością czy może któraś zrobiła niespodziankę i mamy kolejnego maluszka:-)
te złe samopoczucia kojarzą mi się juz tylko z KasiąDe:-) bo ona tez z rana pisala ze ma wisielczy humor a wieczorem w ekspresowym tempie została mamuśką;-)
więc może to jakieś symptomy zblizającego się porodu
tak czy inaczej życzę milego dnia i dobrych nastrojów:-)

Helou, to ja Roni ;-)
musze odzyskac haselko, zzzzeby kozystac e swojego konta na kazdym kompie ;-)

Wielkie gratulacje dla KASI!!! super ze taki ekspress

chcialam powiedziec ze ja dalej odmawiam rodzenia hehe

reklama
Do góry