Madzia to wszystkiego naj z okazji rocznicy ślubu:-)
Julia no to pieknie czyli coraz blizej ku końcowi;-)
Ja mam termin tez pod koniec lipca wiec czau wiele ale tak jak dzis to chcialabym juz miec mojego synka przy cycu:-) i miziać, całować:-)
Julia no to pieknie czyli coraz blizej ku końcowi;-)
Ja mam termin tez pod koniec lipca wiec czau wiele ale tak jak dzis to chcialabym juz miec mojego synka przy cycu:-) i miziać, całować:-)
Gdy moja bratowa rodziła mama na korytarzu płakała... Jak moją mamę odwozili na porodówkę dziadek, jej ojciec, też płakał... No i jak w takiej rodzinie rodzić? Ale to lepsze od podejścia teściowej, która ciągle opowiada jakie kiedyś kobiety były silne - na polu urodziły i dalej do roboty
Tak jej się ciąża i poród spodobały, że w 4 miesiące po porodzie na wizycie kontrolnej dowiedziała się, że znowu jest w ciąży i brat mojego męża urodził się rok później

a ja na to spokojnie, ze zadzwonie po męża wykąpie się, poczekam az slubny przyjedzie i pojedziemy do szpitala-bo nie sadze abym miała w jakims expresowym tempie rodzic
pewnie Mala sie przeterminuje- ale tego naprawde nie chce, bo juz nie moge sie jej doczekac...mam tylko nadzieje ze zechce wyjsc z brzuszka jeszcze w lipcu :-)