survivor26
Mamy lipcowe'08
Madzia, a nie mówiłam, że teraz Ty?;-) Swoją drogą podziwu godna precyzja jeśli o termin chodzi
Trzymam kciuki, żeby poszło szybko, łatwo i przyjemnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mi chyba wlasnie czop zszedlTzn nie jestem pewna czy to to,ale na wkladce czerwono,ale jakby gestsze niz krew
![]()
Życzę Ci żebyś urodziła jak najszybciej to możliwe i bezboleśnie oczywiście 
Chyba że będziesz mieć faktycznie tą cc, ale zobaczymy co Florka na to :-)
.

najważniejsze, że wszystko z nią dobrze;-)
chyba zostały jeszcze dwie
???
ciągle coś pobolewa, ale da się przeżyć
właśnie zajadam się wiśniami z naszego ogródka
pycha
moja Ciocia dzisiaj orzekła, że chyba na dniach urodzę bo podejrzanie wyglądam
ciekawe
współczuję tych skurczy, ja też ciągle je mam, ale z pewnością nie takie silne jak u Ciebie
a Ty jeszcze nie na porodowce :-) nie odzywasz sie caly dzien, a my tu juz myslalysmy ze z Blaneczka urzedujesz :-)
podejrzewam ze na tym drugim, bo specjalnie na pomiary nie zwracal uwagi tylko zmiezryl je po to by spr wage... pozniej po jakis 5 min poprosilam go o raport, nie wydrukowal tego z usg, tylko napisal sam na maszynie, tak wiec mysle ze wzial te 3 pomiary z glowy- jakie badz... bo wage wpisal taka jaka mowil... jestem ciezko przestraszona....i probuje sobie na logike tlumaczyc ze skoro waga jest ok, to pomiary tez, a lekarz zwyczajnie wklepal je od tak sobie dla swietego spokoju, bo z nie patrzyl pozniej na usg czy sie zgadzaja ....