reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Madzia no własnie, ja wczoraj zero apetytu a dzisiaj jak najbardziej.:-)
własnie przestało padać, idę na zakupy bo dzisiaj goście.:) a dokładniej 1;-);-)
No i do naleśników z serem brakuje mi rodzynek więc trza udać się do wsi na zakupy.
Jak jutro będzie taki przystojny lekarz jaki był wczoraj w szpitalu to może młoda się jednak zdecyduje wstrzelić dokładnie w termin:-D:-D:-D:-D:-D

Ja tam wolę ginów facetów. Po latach doświadczeń jestem przekonana że to lepsi lekarze, przynajmniej ja na takich trafiam. :) a że nogi trzeba przd nimi rozłozyć:eek::eek::eek: no cóż takie życie.
survivor26 a może założysz oddział banku w domu, faktycznie codziennie profilaktycznie bank odwiedzasz :)

reklama
Post_ptaszyna ales mi narobila smaka tymi nalesnikami:tak:Tez lece do sklepu po twarozek,banany i brzoskwinie i bede smazyc.Moze jak sie czyms zajme,to nie bede tak myslec o tym porodzie,bo normalnie chyba zwariuje,jak tak dalej pojdzie:eek::no:

co za naleśnikowe zachciewajki
ja wczoraj to miałam:-) i dziś tylko garnki do mycia po cieście naleśnikowym zostały;-)
nie mam weny na dzisiejszy obiad - zreszta nic mi się nie chce
śnięta jak rybka jestem i syn też
idę się położę - goście będą później niź planowali więc chwila relaksu:tak:

no nie chce nic mowic, ale dostałam skurczy tak mniej wiecej co 5-8 min ale co 6 sa raczej czeciej. ide sie wykąpać jak mi nie przejdą to hmm chyba będę sie szykować na rozpakowanie:-D

agnieszka - no to oby to nie był jakiś fałszywy alarm
a jeszcze niedawno pisałas
tak Was czytam i czytam i aż mi szkoda, ze przede mna jeszcze tyle czasu:-(
normalnie rosyjska ruletka - nie wiadomo kto następny:-)
w każdym bądź kciuki zaciśnięte:-)

{agnieszka} no właśnie chciałam napoisać to samo co Renia. Ja Cię moge spokojnie w kolejce przepuścić:-D:-D

A nalesniki to przede wszystkim dla małżonka. Ja to dziubnę zazwyczaj troszkę.:-D:-D:-D
jestem większym fanem pierogów z truskawkami ale ponieważ moja energia gdzieś uleciała (chyba za intensywnie działałam:-D) więc kleić mi się ich nie chce a gotowych nie lubię:no::no:

witam tego narazie niedeszczowego dnia ;-)widze ze tempo wzrasta, ciekawe ktora nastepna bedzie tulic swoje malenstwo:tak:
Bylam wczoraj na wizycie u swego gp no i stwierdzil ze Bombel siedzi twardo w kanale glowka (nie mam pojecia na jakiej zasadzie to stwierdza) i jakos to szybko idzie, ale do 40 tyg powinnam dociagnac ;-)no i chyba zaczne torbe pakowac:szok:
Mnie dzis wzielo na racuchy z jablkami, zobaczymy co mi wyjdzie:happy2:

no w kapieli z wrazenia chyba dostałam co 2-3 min
jak wyszłam zostało 5-6 min chyba wezmę jeszcze luteine, moze podziała

na dodatek moja wdepnęła na osę i ta ja urzadliła.....

Ostatnia edycja:
no i czyż nie mówiłam, ze zaraz nastepna zacznie rodzić?:-D Agnieszka, trzymam kciuki........za poród lub wręcz przeciwnie, zależnie co wolisz;-) A Kamu widzę coś się nie odzywa.....czyżby poszło błyskiem?;-)

reklama
Hej Laski ale tempa nabieracie, to dziś w końcu pojawią się jakieś lipcowe maluszki. Czekam z niecierpliwością.
A co do obiadu to moja teściowa robiła dziś ruskie pierogi, no zaprosiłam nas, pychotka. :tak::-D:-D:-D:-D

Do góry