reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Hej Dziewczyny:-)
Kamu wszystkiego Naj z okazji Imienin:happy2:
Ewelinka@ również witam na Lipcówkach:-) jak często mówi moja koleżanka u nas obecnie panuję "szał macicy na ulicy":-):-):-):-) dobre nie? adekwatne do naszej sytuacji:-):-):-):-)

ja po nocy ledwo żyję:eek: cały czas męczą mnie takie bóle jak na miesiączkę i nawet chodzenie nie pomaga:eek: teraz trochę się uspokoiło, ale cholera wie na jak długo:wściekła/y: poza tym moja Bratanica Zuza o 7 rano zrobiła totalną pobudkę i postawiła cały dom na nogi:no: oczy mi się kleją bo to nie była pora na wstawanie - jak dla mnie:-p Zuza ogólnie jest grzeczna, ma dwa latka ale zachowuję sie tak jakby miała trzy, dużo mówi i jest fajna, ale w domu totalny bałagan na co ja patrzeć nie mogę:wściekła/y: natomiast mój Mały strasznie leniwy, dziś w przepisowej godzinie ruszył się jedynie 2 razy:szok: a powinien min 4:szok: jak cały dzień będzie taki to moja panika sięgnie zenitu i chyba będzie trzeba powitać skromne progi szpitala:szok::szok: życzę miłego dnia i jakiegoś rozpakowania ( Madzia albo Julia liczę na Was;-)), ja biorę się za jakieś sprzątanie:eek:;-)

reklama
Ewelink@ witaj na lipcóweczkach :-)
Kamu wszystkiego najlepszego:-) to ostatnie imieniny we dwójeczkę:-)już póxniej z maksiem będziecie świętować:-)

ja powinnam sie wziąść za okna, ale mały mi tak ciśnie na szyjke, ze zastanawiam sie czy znajomych nie odwołać:dry: masakra, do tego brzuch wygląda jeak jedna wielka galareta- non stop coś sie porusza- aż zastanawiam sie czy to moje maleństwo ADHD nie ma:-D

Witam, w Tczewie duszno chyba bedzie padac.
Kamu wszystkiego naj...:-)
Ewelinka witaj na forum:-D
Wczoraj o godzinie 21 zachcialo mi sie pizzy ale nigdzie juz nie robili na dowoz. Wiec dzis z mezem zamiast obiadu kupilismy pizze. Pychaaa:-D.
Ja w poniedzialek ide do lekarza moze konkretnie sie dowiem co i jak z moja cesarka.

Kamu ja też życze wszystkiego naj!
u mnie dzisiaj lepiej przynajmniej mnie plecy nie bola tak jak wczoraj:eek:
jestem juz po egzaminie i moge powiedziec ze zaczynaja sie wakacje!

:)
Witam się w dwupaku oczywiście:-D:-D:-D
Dzisiejsze przedpołudnie spędziłam w szpitalu na badaniach i wszystko ok.
rozwarcie mam na 1 cm i oznak akcji porodowej nie widać jak stwierdził lekarz (chyba badał mnie sam ordynator) na którego się solidnie wyczekałam.
Powiedział ze wszystko ładnie wygląda i czekamy az akcja sie sama zacznie. Jak do wtorku nic się nie zadzieje (a raczej nie powinno) to idę już na dłuższe i dokładniejsze badania i jak one też będą ok to mnie jeszcze odsyłają do domu.
Lekarz stwierdził że ten termin to tylko pewna średnia i najlepiej żeby organizm samo powiedział kiedy to ma być. Naprawdę fajny ten lekarz.

Konkluzna taka że od czwartku coś tam się zadziało i idzie w dobrym kierunku powolutku. Mam dużo łazić, ruszać się, tak mi poradził.
Także Madzia, może umyj te okna jeszcze raz, co?? Ja wybieram się do ogrodu na malinki z których zrobię pyszny koktali:-):-):-):-) Jak któraś ma ochotę to zapraszam:tak::tak::tak::tak:

A jeśli chodzi o naleśniki to pyszne wyszły z serem i rodzynkami zapiekane w piekarniku z odrobiną masełka. :-):-):-):-):-):-)

A jutro dla małżonka będzie Kutak dla męża a dla mnie kotleciki z soi i fasolka szparagowa (pychotka) mniam mniam.

ps. Jak którejś się bardzo spieszy z porodem to ja przepuszczę grzecznie, nie ma sprawy. :)

pozdrawiam :cool2::cool2:

okien myc nie bede,bo nie ma sensu i tak co chwile pada i sie tylko denerwuje,ze pozniej slady po deszczu zostaja:wściekła/y:Za to mam dzisiaj zakaz siedzenia i caly dzien chodze i cos robie.Pomylam wszystkie drzwi,poscierlam kurze,bylam na zakupach,a teraz bede robic pierogi,wiec tez troche stania mnie czeka:-pPozniej jeszcze odkurzanie,mycie podlogi i pranie.I zobaczymy:confused:

Melduję sie z powrotem.Jak sie troche ogarnę to odezwę sie co i jak. Dopiero dzis uciekłyśmy ze szpitala.
Gratuluje wszystkim rozpakowanym dziewczynom:-)

reklama
Dziękuję wszystkim za życzenia.
U nas się właśnie mocno rozpadało i do tego jest burza jak jutro tez tak będzie to nici z grilla,trudno posiedzimy w domu.
A my zaraz bierzemy się za porządki.Od kuzyna pożyczyliśmy karcher i będziemy czyścić płytki,prać dywany i kanapę.Także wielkie sprzątanie.Ja będę tylko asystować,bo brzuch mi się trochę stawia więc nie chcę przesadzać.

Do góry