Witajcie,taki wątek z pytaniami faktycznie by się przydał,bo większość z nas które po raz pierwszy zostają mamusiami będzie za pewne miała różne problemy i wątpliwości,więc myślę że bardziej doświadczone mamusie będą mogły nam pomóc.
Dziewczyny jak to jest z waszymi brzuchami bo nie wiem czy ten mój jest twardy bo mały już nie ma miejsca?badam go po bokach i u samego dołu i już jest normalny,a tam gdzie siedzi mały jest bardzo napięty.Zastanawiałam się nawet czy nie dzwonić do mojej lekarki,ale nie chcę jej zawracać głowy.Nie towarzyszą temu żadne bóle.
Do dziewczyn nierozpakowanych,proszę nie blokować kolejki ;-)
A tak na serio to wam współczuję,ja się tak trochę stresuję a co dopiero wy,takie czekanie jest okropne,człowiek nie wie co ze sobą zrobić.
Moja lekarka już mi zapowiedziała że po 20 już mnie zacznie "molestować"także nawet jak by się młodemu nie spieszyło to ona będzie się starała go pośpieszyć.Potem wyjeżdża na wczasy.
Julia przerąbane że właśnie teraz dopadło Cię przeziębienie,potrzeba ci teraz dużo siły a jak na złość jesteś osłabiona.Życzę dużo zdrówka.