reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

No i tak trzymaj Ptaszyna! Niech Cię nie ponaglają bo mała sobie jeszcze spokojnie w brzuszku rośnie i tam jej najlepiej! 3200 to już ładna waga ale jeszcze jej parę dni nie zaszkodzi ;-)
Ja jeszcze dziś się wybiorę na jakieś zakupy. Chciałabym kupić jakieś ubrania do karmienia bo właśnie zrobiłam przegląd szafy i okazał się z rozpinanych (lub ewentulanie wydekoltowanych) ubrań to ja wcale nie mam. No to mam pretekst do nie siedzenia w domku. :-) No i dorzucę parę książek na te ostatnie dni kiedy już nie będzie się dało (chciało) wychodzić z domu.

reklama
Dzieki Dziewczyny za rade :-)
ptaszyna ojej podejrzewam jak moga Cie wkurzac te wszystkie pytania " czy to juz " a "dlaczego nie juz" itd... pocieszajacym jest fakt, ze na pewno lada dzien urodzisz :-) nie ma wyjscia !!
Sylcia mi na szczescie nic nie dretwieje...ale kurcze zla jestem jak nie wiem:wściekła/y: jak cala ciaze nie mialam z tym problemow, to na koncowce ten moj organizm moglby sobie podarowac to magazynowanie wody:wściekła/y: no nic- tak wlasnie myslalam ze trzeba wiecej pic, ale nie bylam pewna... najwazniejsze ze to normalny objaw i nie ma powodow do niepokoju... a masz uczucie takiego napiecia i swedzenia ? jedynie co pocieszajace- ze u mnie naprawde az tak bardzo tego nie widac, widzi to jedynie moj Maciek i ja ...

Andziaa uczucie swędzenia mam szczególnie na napiętym brzuchu. Mnie najgorzej denerwuje to drętwienie, ale cóż zrobić. :sorry2:I ja też całą ciążę miałam spokój a teraz to wyglądam okropnie :wściekła/y:

Ja już dawno nie mam pierścionków ani innych akcesoriów na palcach , bo za bardzo spuchnięte :-(
Już tak bardzo bym chciała urodzić , ale mam nieiwelką nadzieję że Moje Maleństwo jednak urodzi się w terminie :-) a jak nie to w poniedziałek mam dostać skierowanie do szpitala , no zobaczymy jak to będzie :happy2:

mnie też swędzi ale brzuch bo pewnie cały czas się rozciągam;-)
i opuchlizna jest ale nie najgorsza bo na szczęście nie ma upałów:-)

witam:-) gdybym wiedziała że z niektórych takie ranne ptaszki to też bym dołączyła z samego rana:-)
nie śpie od 4, dół brzucha boooooooooli:-( ale to chyba normalne, z tego co czytałam...
dziewczyny może dziś któras ruszy ten zastój porodowy;-)

Witam nowe mamy na forum.
Cisowianka gratulacje.
Agnieszka trzymam kciuki ze by dzis sie ruszylo.
Wszystkim przeterminowanym tez zycze (najlepiej dzis) porodu:-D

loj renia nie będę taka, tu już kilka babeczek po terminie i tuż przed,to tak w kolekę się wpychać... ;-)
ale poważnie to już bym chciała...:-)

reklama
No mogłoby się coś z tymi porodami w końcu ruszyć , szczególnie te "przeterminowane":-) Na Was dziewczyny najbardziej liczymy :happy2: Ale myślę , że po połowie lipca już się posypią dzieciaczki - czy też będą chciały wychodzić czy też nie :-)

Do góry