reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

No ja już poranną rozmowę z dzieckiem mam za sobą. Mloda oczywiście starą śpiewkę wałkuje. Także na mnie nie liczcie. tzn. na moją młodą:-):-):-):-)
Przepuszczamy dalej w kolejce.
A dalej to jest kto???
Surv, chyba ty prawda?? Ktoś ma jeszcze termin na ten weekend?

reklama
No post my będziemy tak przepuszczać i przepuszczac wszystkie chyba ;-p a młode urodzą się na samym końcu z waga 5 kg... hehehe

Włanie podczas wizyty w toalecie zauważyłam galaretkowatą substancje na wkładce... :szok: i to całkiem przezroczystą... hmmm... czop już z krwią odszedł i to potwierdzone przez doktora a tu teraz takie coś... chyba zaczynam szukać sobie jakiś problemów i pretekstu do szybszej wizyty w spzitalu :no::wściekła/y:

Julia smigaj do szpitala-pewnie to nic groznego, na pewno to nic groznego ale kazdy pretekst dobry, by odwiedzic szpital :-) a gddzie Ty wlasciwie bedziesz robic, bo my obie z Trojmiasta :-)

No prosze, ja chce rodzic w Wojewodzkim. Moj lekarz prowadzacy tam pracuje, ponadto mam najblizej :-)Licze na jakis spacerek z Dziewczynkami, jak juz dojdziemy do siebie :-)
moze uda nam sie zmobilizowac takze Roni :-)

Surv, chyba ty prawda?? Ktoś ma jeszcze termin na ten weekend?

taaaak.....na jutro, ale na mnie nie liczcie...ja z każdym dniem się mniej w ciązy czuję, chyba się teraz odlicza od 40 tygodnia z powrotem do zera:-p mnie biorą pod nóż w poniedziałek.....jeśli żaden dociekliwy lekarz nie sprawdzi wcześniej, że Młoda się chyba obróciła:-p:-p ale na jutro ma też termin Liwus, której apropos od jakiegoś czasu na forum nie ma, więc może rodzi?:szok:

Ja sie tez ostatnio zastanawialam nad Raiqa (nie pamietam dokladnie nicku, ale chodzi te babeczke, ktora miala meza Pakistanczyka)...pamietacie ?

hej laseczki
ja dzis sie wypuscilam na mini spacer

Julia, ja Ci szczerze wspolczuje
sama mialam identycznie z Jaskiem

Andziaa ja chetnie, tylko jeszcze nie mam podwojnego wozka, jak sie juz porozdwajacie i poogarniacie to sie jakos spotkamy hehe
(juz widze jak sie wtlaczam do autobusu z moim czolgiem i dwojka dzieci)

ja tez sie zastanawiam co z raiq, ewan i liwus
cos mi sie wydaje ze Liwus juz po, napisze do niej najlepiej

reklama
no Julia chyba jednak Twoja opuchlizna krwawienie z nosa i czop są wyraźnymi sygnałami:-) trzymam kciuki kobitko
surviv współczuję stresu ale chyba bede miala to samo jak juz poznam date na 100% (bo dzis zapowiada sie ze 18sty) to chyba bede siedziala ze strachu w kibelku caly czas
dlatego moj maz mowi zeby po wizycie w środe zaraz do szpitala i nie zwlekać bo wie, ze panikara jestem;-)
matko najgorsze ze ja pojecia nie mam na temat cc wiem tylko ze cewnik podłączają:tak:

Do góry