reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
WIELKIE GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH MAM!!!!!
ALE MAMY DZIŚ WYSYP DZIEWCZYNEK! :-D:-D:-D
MAMUŚKI WRACAJCIE SZYBKO NA BB I WKLEJAJCIE ZDJĘCIA (reszcie na zachętę ;-))

Ptaszyna się nie odzywa więc są szanse że będzie dziś news o CZWARTEJ DZIEWCZYNCE! Ale byłby numer! :-D

moje maleństwo tak sie wczoraj denerwowało z powodu burzy ze nie wiedziałam co mam ze soba zrobic i jaka pozycje przyjac zeby nic nie ciagnelo, aż zaczełam mu spiewac zeby sie uspokoil- nestety podzialalo na bardzo krotko:dry:.
quote]

No u mnie to moje śpiewanie wpędziłoby dziciołka w głęboką nerwice :tak: Niestety dostałam zakaz od męża znęcania się (=śpiewania) Marcelowi. Hmmm..... raczej nie będę się upierać ;-)

Jejku, ale dziś się dzieje!!:szok:To pewnie przez te burze co wczoraj były w dzień i w nocy:-)
Julia - przeogromne gratulacje!!!

wow ale się rozwiązało
Julia wreszcie Zuzia zlitowała się nad mamą i jest!!!
Piękna waga i wzrost - gratulacje

Ewa no i jest Adusia już od piątku a ciotki tu czekały na wieści i się doczekały

surviv kolejny raz wspomnę, że cieszymy się z Florentynki

Oooo, ale super wieści!

Julia ogromne gratulacje!!! Zuziu witaj sród nas.
Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia kolejnej dziewczynki:tak:
Ptaszyna milczy, czyżby???;-)

reklama
Do góry