post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
wiem wiem
ale coś za coś
dni mam za to wypełnione po brzegi:-)
ale coś za coś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

No i kończy się na tym, że Mała porykuje aż do 20 do kąpieli, a ostatnio i po kąpieli dobrą godzinę jej schodzi zanim zaśnie. Mam nieodparte wrażenie, że ona nie wierzy,że tatuś potrafi się nią zająć i jak tylko wyczuje,że zostaje z nim sama, a ja idę do pracy to zaczyna się ryk
Bo w dzień mogę sobie pracować w jednym pokoju, a ona w drugim gada z poduszką i nie ma problemu.... fatalny schemat nam się ustalił i będziemy musieli nad tym popracować, bo mi mamisynek(córka;-)) wyrośnie
Samodzielnego zasypiania wieczorem na razie nadal nie trenujemy, bo musiałabym męża na piwo wysłać, żeby nie usiłował Młodej "ratować", jak sama w łóżeczku leży
chyba zaczne mu podawać mleko sztuczne- przynajmniej na noc raz dziennie po kąpieli. albo już nie wiem moze jakaś herbatka:-( normalnie podupadłam na duchu- miałam taki ambitny plan karmic do 6 m-ca sama piersia:-