reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Trzymaj sie Heksa mam nadzieje ze niedlugo nam napiszesz ze wszystko juz dobrze. Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!
A moja Misia po wczorajszej kapieli jadla prawie godzine i spala 5,5 godzin:szok:. Pierwszy raz jej sie to zdarzylo.

Heksa buzkiaki;-);-);-);-);-). Letko nie jest, wiem.....bo jak z młoda źle to ja jestem nie do życia.....ale trzymaj sie, będzie dobrze. Ja trzymam kciukasy w każdym razie;-)

Heksa trzymaj się dzielnie:-) taki sztab Cię wspiera, że wszystko dobrze się ułoży;-)

u nas strachliwie zimno, ale my w celu zahartowania Młodego byliśmy na spacerze już dwa razy:-) bardzo dobrze mu się spało;-) teraz (znowu:dry:) śpi w leżaczku - chyba go lubi bo jest bardzo zadowolony jak w nim leży;-)

Dziewczyny macie wszystkie pozdrowienia od Renka i jej dzieciaczkow.Niestety bidulka ma tyle pracy z maluchami,ze nie ma czasu zagladac na forum,ale ciagle o nas mysli i przesyla buziaczki dla Was i Waszych dzieciaczkow.

oo super, że Renek się odezwała, właśnie parę dni temu myślałam, jak sobie radzi z wesołą trójeczką;-) Mówiła coś więcej, jak daje radę i jak się chłopcy chowają?
Ja się biorę za pakowanie naszej ekspedycji, aczkolwiek obawiam się, że zapomnę czegoś ważnego, a przy dziecku wydaje mi się, że wszystko jest super ważne;-) no nic byle pampersy i książeczka zdrowia była, resztę najwyżej przeżyjemy bez.

Miłego weekendu! To chyba ostatni ciepły, sądząc po prognozach:baffled:

Heksa trzymaj się i myśl pozytywnie. Tak jak Kate powiedziała masz taki sztab że na pewno będzie wszystko ok :-)
Madzia przekaż Reni pozdrowionka od nas , niech dobrze jej się chowają chłopaki :-) Niech chociaż podrzuci zdjęcia Maluszków bo już pewnie spore chłopaki :happy:

reklama
Heksa trzymaj sie, bedzie dobrze, musi byc; Ostatnio przegladalam posty na mamach siedziasych w domku i zauwazylam,ze tez tam bylas, czemu juz nie piszesz tam? buziaczki dla maluszkow
ja bym z checia kapala Wercie codziennie,ale juz 3 raz ma zaklejony pepek :confused: to juz 6 tyg bez kapania :szok: i w tym 6 prawdziwej kapieli; a tak lubi sie pluskac; byle do poniedzialku-sciagamy plaster i 2 dni sie pokapie bidulka
Wercia tez zaczyna jakos zmieniac plan dnia, zobaczymy czy na lepsze czy gorsze :-)
Dla mnie sa niesamowite kobitki z blizniakami i jeszcze jednym dzieckiem; ja czasami 2 nie moge ogarnac :baffled: rozmawialam pare dni temu z kolezanka ktora ma taka sama sytuacje co Renek, oj wesolo tam ;-)
przesylam pozrowionka

Do góry