Cześć mamusie ja ostatnio mało zaglądam na forum,ale jak już jest taka pogoda to pewnie to nadrobię.Tak cały czas spędzaliśmy na dworze na spacerkach albo na działce.
Od piątku strasznie zimno dziś nawet na spacer nie wyszlismy ale jutro nie ma zmiłuj się idziemy,trzeba młodego harować.
Dziś byliśmy na kontroli.Maksiu wazy już 5760,ogólnie to już ubieram go w ubranka od 3-6 mies.Jest taki radosny,na okrągło nam się śmieje do tego tak gaworzy,że jak zacznie gadać to chyba nas zagada,ale co się dziwić i mama i tata to gaduły:-)
Co do kąpieli to my kąpiemy codziennie,ale tylko z tego względu żeby młody wiedział że już jest noc i pora spać wtedy ma najdłuższe przerwy w jedzeniu.Doszło już nawet do 6 godzin:-)
Heksa trzymam kciuki za twoje dzieciaczki,bądź silna
Od piątku strasznie zimno dziś nawet na spacer nie wyszlismy ale jutro nie ma zmiłuj się idziemy,trzeba młodego harować.
Dziś byliśmy na kontroli.Maksiu wazy już 5760,ogólnie to już ubieram go w ubranka od 3-6 mies.Jest taki radosny,na okrągło nam się śmieje do tego tak gaworzy,że jak zacznie gadać to chyba nas zagada,ale co się dziwić i mama i tata to gaduły:-)
Co do kąpieli to my kąpiemy codziennie,ale tylko z tego względu żeby młody wiedział że już jest noc i pora spać wtedy ma najdłuższe przerwy w jedzeniu.Doszło już nawet do 6 godzin:-)
Heksa trzymam kciuki za twoje dzieciaczki,bądź silna

bo takiego dopasowanego jeszcze nie kupiłam ale na dniach zakupie to bedzie jakos wyglądał

przechodze z salonu do sypialni-zasypiam z mezem ;-) i nie wiem kiedy i jak- na spiocha 
szok
Jeszcze raz wielkie dzieki,bede wiedziala gdzie kupic!
),za to mamy takie zabaweczki co sie przyczepia do wozka,albo fotelika i one robia furore.Az sie dziwie ile sie mozna gapic w te same trzy zwierzatka i jedno wielkie nowe rozowe,ale z drugiej strony jak nic innego nie ma to na co sie ma biedne dziecko patrzec;-)
,bo chyba to z prebiotykami lepsze