survivor26
Mamy lipcowe'08
Madzia, a nie można ich mieszać? skoro Maciuś tyle zjada, to i tak będziesz potrzebować większej liczby opakowań i mogłabyś kupić i różowe i niebieskie i przemieszać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

mój Kuba ok 5-6 najdłużej ale jest na cycu, zanim ja sie położę to toroche mija a potem narzekam że mały mało śpi

Wercia spi w dzien ok 2 godzin alboi krocej- kolo 2 godzin aktywnosci i od nowa; w nocy np dzisiaj zasnela 20.30 i w nocy raz sie obudzila, to niezle
bo mój Kuba idzie spać kolo 20.30 i budzi sie koło01.30 potem koło 6 no a potem to róznie czasmi pośpi 2 godz a czasmi 1,5 a w dzień to raczej ma takie drzemki a nie długie spanie, ciekawe jak mąż sobie poradzi jak ja pójde na studia
w piatek zaczynam
.moja mala spi do 3 godzin. Rzadko jej sie zdarza pospac dluzej.