reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Ja się bardzo bałam tej nowej zmiany czasu,ale wczoraj Maksiu idealnie się przestawił i kąpaliśmy go dokładnie o tej samej porze co zwykle,kolejny posiłek miał o 4 a następny o 7 także wszystko ok.Nawet się wyspałam dziś,musiałam odespać wesele.
Bo w sobotę znowu byliśmy na weselu.Maksiu został z moją mamą,ale był bardzo grzeczny.
Wesele się udało,pobawiliśmy się ale o 3 pojechaliśmy do domu.

reklama
Survivor,Post niezle sa wasze turystki:tak:Moj Maciek tez lubi jezdzic i w gosciach sie kulturalnie zachowuje.Jak bylismy u dziadkow w Polsce byl bardzo grzeczny,ale pod koniec juz sie chyba domagal powrotu do domu,bo sie zrobil marudny i strasznie plakal w kapieli,co do niego nie podobne:baffled:Wrocilismy do siebie i znow radocha w wannie pelna geba:-D
Andula moj maly jak juz wyzej pisalam w Polsce byl grzeczny,ale co za dlugo to nie zdrowo,wiec dopiero pod koniec sie buntowal i po powrocie jeszcze tydzien byl jakis rozdrazniony,bo ile mozna sie goscic i gosci przyjmowac,ale teraz pomalu dochodzi do siebie i wszystko wraca do normy.

Madzia mam nadzieje ze to tylko chwilowe bo jak taki zostanie to ja chyba zwarjuje:baffled: Normalnie az ryczec mi sie chce razem z nim:-( Czasu nie mam nawet na glupi prysznic ,ale mysle ze masz racje ze zbyt wiele wrazen tak na niego podzialalo musze chybra rodzinke roszke odizolowac;-)i moze Michas sie napawi...

witam po weekendowej przerwie , ja jak zawsze na studiach:dry:maskara wykończy mnie to:-DKuba juz sie p[rzestawił na ten nowy czas ale w niedziele wstał o swoje porze(7.30) czyli była 6.30 ale tearz juz ok:tak:
no i w sobote skończył 3 miesiace ale nawet nie miałam siły wam napisać:-D
Andula Mały pewnie ma za dużo wrażen.
Surv no to niezłe wille oglądałas ale widoki piekne(widziałąm zdjecia na zamknietym)
pabla współczuje takich cyrków, trzymam kciuki za ciebie i Lenke oby sie unormowało:tak:

A u nas mala nawet dobrze przyjela zmiene czasu. Dzis spalysmy do 9.30.
Dzis mial przyjsc pan robic lazienke ale sie rozchorowal i przyjdzie jutro.

ja również jestem po weselu i dopiero teraz udało mi się poczytać co działo się na BB:-D w domu było tyle ludzi, że można było oszaleć:baffled: Mały grzeczny, ale wczoraj troszkę marudził w nocy to pewnie po sobotniej przeprowadzce do obcych ludzi:baffled: dobra zmykam dalej czytać:-p

my tez juz wróciliśmy od dziadków
mamy 200km w jedną stronę ale mały dzielnie znosi podróż - spi najczęściej całą drogę:tak:
i tez zauważył, że jest u siebie
rechotał jak najęty na widok swoich kochanych 3 piesków z karuzelki

ale dzisiaj cisza....
Oliwka skończyła dzisiaj trzy miesiące:-) jak ten czas leci... dzisiaj pokazała również mamie jak ładnie umie pluć :-D i rozlewać wodę ze swojej wanny :-D chyba już czas przenieść się ze sprzętem do dużej wanny, bo z dnia na dzień łazienka coraz bardziej pływa....
Co do jazdy samochodem to chyba wszystkie dzieci uwielbiają jazdę po polskich drogach:-D działają one na dzieciaczki bardzo usypiająco :-p

reklama
Do góry