pabla27
Fanka BB :)
Jejku, taka pogoda?
a u nas dziś tak przyjemnie, słonko potem sie schowało ale było naprawdę fajnie, wprawdzie na spacerku deszcz nas zlapał ale nie było zimno więc nie uciekałyśmy, tylko spokojnie szłyśmy sobie dalej:-) Idę niedługo kimać, jakaś dziś zmęczona jestem mimo że sie wyspałam, mała się raz obudziła w nocy na jedzonko wiec było luks:-) dziś w nocy 2 pobudki murowane, bo mało zjadła w dzień...ale ogólnie sytuacja sie poprawiła. Po prostu nie mogę dawać jej wczesniej mleka niż po upływie 3 godz, inaczej nie tknie smoczka - jak teraz właśnie, zjadła mi o 17:40 - 130 ml mleka, teraz jej dałam po kąpieli i tylko 20 ml zjadła i śpi.
Beaa- my juro kończymy 4 mce:-)
a u nas dziś tak przyjemnie, słonko potem sie schowało ale było naprawdę fajnie, wprawdzie na spacerku deszcz nas zlapał ale nie było zimno więc nie uciekałyśmy, tylko spokojnie szłyśmy sobie dalej:-) Idę niedługo kimać, jakaś dziś zmęczona jestem mimo że sie wyspałam, mała się raz obudziła w nocy na jedzonko wiec było luks:-) dziś w nocy 2 pobudki murowane, bo mało zjadła w dzień...ale ogólnie sytuacja sie poprawiła. Po prostu nie mogę dawać jej wczesniej mleka niż po upływie 3 godz, inaczej nie tknie smoczka - jak teraz właśnie, zjadła mi o 17:40 - 130 ml mleka, teraz jej dałam po kąpieli i tylko 20 ml zjadła i śpi.Beaa- my juro kończymy 4 mce:-)

- zdarzają się 15 - 20 minutowe momenty bez deszczu, a tak prawie ciągle leje... 
A posiedziałoby się w cieple przy kominku, którego się nie ma....;-)
Teraz kima