reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Kacha kciuki zacisniete.Ja tez sie strasznie dentysty boje,wiec bez znieczulenia nie saidam na fotel.

Post no ja sobie tego nie wyobrazam,wedlug mnie to sie chyba juz raczej nie zdarza.Ja to bym przynajmniej swojego rozpoznala jak go juz raz zobaczylam zaraz po porodzie,niby wszystkie noworodki takie same,ale jednak calkiem inne.Ale ogolnie to straszna sytuacja,nie wiem jakbym sie zachowala:no:

reklama
KasiaDe i Beaa sto lat dla Waszych Dziewczynek:-):-):-):-)

Surv ja również kocham białą zimę i cały czas tęsknię za latami kiedy zima była naprawdę zimą, a nie jaką namiastką:zawstydzona/y: u mnie pogoda nawet niezła;-) niby jest szaro, ale bardzo ciepło i chyba wytoczymy się na spacer:-D
Post, Madzia mi również mózg staje jak sobie pomyśle o jakieś zamianie dziecka w szpitalu:baffled: na szczęście mój Antoś to skóra zdarta z ojca, więc nie dałoby się mnie oszukać:-p
miłego dnia:-D

Lenka, Zainab wszystkiego naj........:-)
Post, Madzia, KATE jak ogladalam "Na wspolnej" tez o tym myslalam. Ale dobrze ze mala jest bardzo podobna do taty:tak:

Chyba wszytskie młode mamy jak oglądaja "Na wspólnej " maja te same myśli.Mnie również nie mieści się to w głowie.Chociaż przyznam że jak Maksowi kilka razy spadła opaska w szpitalu to przeszła mi przez głowe taka myśl co by było gdyby dzieck mi podmienili.Ale je tez bym go poznała.Ja nawet rozpoznawałam jego płacz.
A zaraz spodziewam się gośi bo dziś kończe 28 lat,syna wystroiłam w koszulkę z kołnierzykiem niech chłopak będzie ładnie ubrany w urodziny mamy.
Ale ten czas leci tyle co mialam 18-tkę a tu 28 och....tylko patrzeć jak będziemy obchodzić 18-nastki naszych dzieciaczków.No to ja spadam muszę jeszcze trochę uszykować.

Kamu wszystkiego naj! Młode dziewczę z Ciebie jeszcze:-D

Ja seriali co prawda nie oglądam, ale też nei wyobrażam sobie, jakbym mogła nie zauważyć, że mi mojego elfika podmienili - mała była tak charakterystyczna po urodzeniu, że w żaden sposób nie dałoby się jej podmienić na inną:-p Aczkolwiek, póki dzieci nie miałam to wierzyłam w takie historie, bo zdawało mi się, że wszystkie noworodki są takie same;-)

A ja właśnie wróciłam od laryngologa i dostałam skierowanie na jakieś specjalistyczne badanie błędnika..kij z badaniem i tak pewnie kolejka na pół roku, gorsza sprawa, że pani spojrzała bacznie na mój brzuch i spytała czy nie jestem w ciąży:crazy: No ja wiem, że mi brzuch został, ale żeby aż tak??:angry:

...pani spojrzała bacznie na mój brzuch i spytała czy nie jestem w ciąży:crazy: No ja wiem, że mi brzuch został, ale żeby aż tak??:angry:

Survivor mnie któregoś razu Pan który kupował przede mną kawę w WORD tez powiedział że przeprasza że mnie nie przepuścił bo w ciąży jestem... a Adaś wtedy już miał ponad 2 miesiące:crazy:

Odnośnie podmianki dzieci to ja też sobie tego nie wyobrażam , ale zaraz po wyjęciu Adasia z mojego brzuchola pokazali mi mojego krasnala więc nie dałabym sobie podmienić dziecka :-)
Ale jeszcze nie znam takiego przypadku żeby komuś podmieniono dziecko...:baffled:

W imieniu Zainab dziekuje wszystkim za zyczenia.

Kamu - wszystkiego najlepszego z okazji 10- tej rocznicy 18-tych urodzin;-).

Ja tez ogladam 'Na Wspolnej' i wczoraj wlasnie sie zastanawialam co by bylo gdyby...chyba popadlabym w ciezka depresje:-(.

Wlanie wrocilysmy z krotkiego spaceru, ktory niestety zostal zakonczony ze wzgledu na lodowaty wiatr, myslalam, ze mi uszy odpadna, brrrr.

reklama
Wszystkiego Naj dla kolejnych rocznic dzieciaczków!:tak:
Beaa jak zazdroszcze tego śniegu- uwielbiam zime i czekam na ten puszek no i wyciągam narty, juz nie moge sie doczekac kiedy kupie małemu:-D

Do góry