reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

najlepsze życzenia dla wszystkich dzieciaczków które kończą dzisiaj kolejne miesiące swojego życia :-)
U nas kolejny deszczowy dzień, więc spacer znowu nie zaliczony... :baffled::baffled::baffled: liczę, że jutro wyjedziemy z Oliwią, bo w końcu ile może padać...

reklama
Kate, my pamiętamy - wszystkiego naj!:-D Mężowie mają to do siebie, że ważnych dat nie pamiętają, nie ma się co przejmować:tak: A zawsze w ramach prezentu urodzinowego można sobie sprawić małżeńską awanturę o niepamiętanie o urodzinach:-p
A czy w okolicy 1 listopada więcej Lipcówek nie miało urodzin - bo coś mi tak w sklerotycznej głowie kołacze? Apropos, czy nie uważacie, że można by zrobić oprócz listy urodzin dzieciaków, także listę naszych urodzin....wtedy mamy gwarancję, ze bedzie o nich pamiętać co najmniej kilkanaście osób:-D:-D

Surv-super pomysl:-)
Kate ,Kamu- samych kolorowych dni :tak:
Ja ostatnio nie mam czasu na forum bo u nas wciaz pelna chata;-) jak juz usiade przy komputerze to cora mojej siostry( 14 miesiecy) zabiera mi myszke sama chce do Was pisac;-):-D Mam nadzieje ze wkrotce nadrobie zaleglosci Milego Dnia Dziewczyny:-)

Kamu, KATE wszystkiego naj, naj.
Liwus, Survi miesiac po porodzie znajoma zyczyla mi szczesliwego rozwiazania:-) Jeszcze wtedy nie bylam na to zla chyba teraz juz bym byla:-)

ja rowniez zycze wszystkim najlepszego :tak::-D i jestem za lista urodzinkowa mamusiek, bo to milo jak ktos pamieta :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
u nas strasznie wieje brrr raniutko musialysmy isc naszego zboja zaprowadzic do przedszkola ale zmarzlam bo kawalek jest do przedszkola :baffled: dzisiaj dzieci byly poprzebierane za czarodziei i wrozki; super to wygladalo ;-) takie male szkrabiki hihihi

reklama
Kate........100 lat
życzę:

• wiecznie uśmiechnętego dziecka :)
  • Naprawionych sióstr (jedna się już naprawi niedługo:-))
  • szybkiej przeprowadzki do pięknego i WŁASNEGO domku;-)
  • pamiętającego męża (szkolenie zacznij:-))
I bądź szczęśliwa:-D:-D:-D:-D
cmok cmok cmok

Załączniki

• bukiet.jpg
    bukiet.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 25
Do góry