liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Doskonale Cie Kate rozumiem. Facet myśli że jak 1 dzień w tygodniu trochę się zajmie dzieckiem to dziecko u niego będzie grzeczne i w ogóle
Też mnie to wkurza bo mój m też czasem ma takie przypływy. Co prawda jak dziecko płacze to nie oddaje mi go bo już mu raz powiedziałam że to tak samo mój syn jak Jego więc niech On też spróbuje go uspokoić
No wczoraj tylko poszłam na cmentarz nie było mnie z 3,5 h a dziecko nie chciało wypić z butelki mieszanki mojego mleka + Nan H.A w płynie. Nie smakowało mu i wypluwał.. więc matka szybko z cyckiem przybiegła. Ponadto jest okropnie marudny bo ząbkuje:-(
Kate trzymaj się i cierpliwości dużo życzymy z Adasiem:-)
Też mnie to wkurza bo mój m też czasem ma takie przypływy. Co prawda jak dziecko płacze to nie oddaje mi go bo już mu raz powiedziałam że to tak samo mój syn jak Jego więc niech On też spróbuje go uspokoić
No wczoraj tylko poszłam na cmentarz nie było mnie z 3,5 h a dziecko nie chciało wypić z butelki mieszanki mojego mleka + Nan H.A w płynie. Nie smakowało mu i wypluwał.. więc matka szybko z cyckiem przybiegła. Ponadto jest okropnie marudny bo ząbkuje:-(Kate trzymaj się i cierpliwości dużo życzymy z Adasiem:-)
bo jak to mowi "w nocy i tak mi za wiele nie pomoze cyca nie da"...
ja tez czasami narzekam na mojego M ale bez niego byłoby jeszcze gorzej
)było cudnie
Wczoraj i dziś byliśmy u mamy, mama nakręcona, mąż mimo migreny, która go z nóg na cały dzień zwaliła - też, ja ze względu na rzeczoną migrenę tym bardziej, a Florka rozmarudzona na maksa, bo nie w domu, bo wszyscy podminowani etc. itp. Ale dziś wróciliśmy już do siebie, Młoda po tradycyjnym tańcu radości z powodu powrotu do domu odpadła, a i mąż do kultury wrócił
Taki czas albo co......ale sądząc po reklamach, które właśnie obejrzałam w TV, czas się cieszyć, bo..... idą Święta