reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Bea zdrówka dla malutkiej, niech szybciutko wyzdrowieje!

Wiktor urząda mi koncerty nocne, wiec jestem "mega wyspana", do tego mąż wrócił do sypialni(do tej pory spał w salonie- z własnego wyboru). No ale cóż samo życie hehehe.
aaaa mó ny zaczął sie wreszcie więcej angażować w oipeke nad Wiktorem i śmieje się, ze przy trzecim dziecku miałabym pomoc już od narodzin...bo co dziecko to wcześniej się angażuje

Beaa napewno wszystko bedzie ok mozliwe ze czasami przesadnie narzekamy na angielskich lekarzy wkoncu medycyne skonczyli i wiedza co robia :tak: Nas razi ich sposob leczenia poniewaz w polsce lekarze przesadzaja z lekami na glupi katarek antybiotyk .Wiem co czujesz bo ja sama bylam wsciekla jak gp zignorowal chorobe Michala ,ale widocznie stwierdzil ze to nic powaznego i na szczescie mial razcje obylo sie bez lekow i chlop mi wyzdrowial z Zainab bedzie tak samo:tak:Buziaki dla Twojej Ksiezniczki

My spimy we trojke tylko ze tak od godz. 5 przewaznie bo wtedy mala juz nie chce do lozeczka tylko spi z cycem w buzi:-)no i oczywiscie moj T.zajmuje pol lozka, mala tak sie rozpycha ze mi zostaje skrawek do spania:baffled:ciekawa jestem kiedy z niego spadne:confused:

Nea u nas identyczna sytuacja maz na dodatek macha lapskami i ja musze czujnie spac bo boje sie ze jeszcze Miskowi po glowie da;-)

Andula - dobrze ze nie pozwoliłaś szczepić, najmniejszy katar jest przeciwskazaniem do szczepienia, dziecko ma wtedy osłabiony organizm i moze bardzo źle przyjąć szczepionkę.

Pabla zaskocze Cię - moja pediatra powiedziała, że zmieniły sie ostatnio "zalecenia" co do szczepień i "mozna" szczepic dzieciaki gorączkujące do 38 stopni:szok: Moja lekarka sie z tym nie zgadza - na szczęście

Okazalo sie, ze mala ma zapalenie oskrzeli:-(.

Zdróweczka dla Zainab!!!

Andzia nas nie czyta, oglada tylko zdjecia dzieci na zamknietym
powiedziala ze raczej nas nie odwiedzi bo nie wie co mialaby nawet napisac
a ja sie w ogole nie dziwie... pozdrowiona od wszystkich :tak:

Roni, super, że pozdrowiłaś Andzię

Laski jak tak nie na temat, ale jeśli gdzieś jest prośba bez komentarza, albo proszę nic nie dopisywać uszanujcie to!!!!! Ktoś żeby było ładnie musi trochę się napracować.

Post przede wszystkim do Rudki, twoje posty wykasowała, a do listy zostałaś dodana.

Surv mam nadzieję że się nie gniewasz, że grzebałam w urodzinach;-)
Jeśli chcecie coś dopisać, albo zmienić piszcie tu lub do mnie, surv, czy założyciela danego wątku na priv

reklama
Surv mam nadzieję że się nie gniewasz, że grzebałam w urodzinach;-)
Jeśli chcecie coś dopisać, albo zmienić piszcie tu lub do mnie, surv, czy założyciela danego wątku na priv

pewnie, ze nie - miałam właśnie do Ciebie pisać o uporzadkowanie wątku, ale utknęłyśmy przy zabawie zupką;-) Apropos, Florka właśnie wszmała 60 ml zupki maminej roboty, bez slowa protestu i przyciągając sobie łyżeczkę do buzi, zeby szybciej szło:szok: Albo ten skok wzrostowy taki gigantyczny ma, albo mamusiowe żarełko w końcu posmakowało:happy2:

Do góry