reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

mnie też strasznie włosy wypadają,okropność wszędzie się poniewierają.Dawno też nie było Aha ciekawe co u niej.
Ja dziś na 2 godzinki poszłam do pracy,oderwałam się troszkę od pieluch:-)

reklama
Ja biore tabletki z krzemem i czyms tak jeszcze plus kwasy tluszczowe omega 3 ale i tak wlosy leca.

Zazdroszcze tym, ktore zaczynaja wracac do pracy- zawsze jakas rozrywka. Ja przez to siedzenie w domu zaczynam popadac w marazm.

Ja biorę witaminy dla karmiących i magnez i łysieję w zawrotnym tempie:-(
Pani w aptece mi powiedziała, że żadnych środków na włosy typu skrzyp nie wolno, ale widzę, że Wy bierzecie, wiec już sama nie wiem:baffled:

kmnie też włosy lecą w zawrotnym tempie- popijam sobie siemie lniane, ale i tak nie pomaga, witaminy też biore i tez nie pomaga. Z tego co wiem najbardziej lecą tym co karmią piersią, tak samo miałam po Natalce, ale teraz boje sie ze łysa zostane:dry:

a ja się nie przejmuję specjalnie, jak w czasie ciąży nie wypadały normalnie to kiedyś muszą nadrobić zaległości
Specjalista radzi - Problemy z włosami w okresie połogu.

Post_ptaszyna ja tak samo teraz się nie przejmuję, choć mój mąż się ciągle denerwuje, bo wszędzie moje włosy. Ale wierzę, że kiedyś to wypadanie musi się skończyć. Ostatnio przeczytałam, że przy karmieniu piersią tak do 6 miesiąca może być łysienie. ;) Więc jeszcze troszkę :)

mi juz od dobrych dwoch miesiecy wlosy wypadaja strasznie.Zawsze ich mialam duzo,moze az za duzo,bo ciezko mi bylo je ulozyc,ale teraz niewiele zostalo i sie serio tym martwie.O wszechobecnych koltunach nie wspomne,co chwila chodze i zbieram.Jem Belisse,staram sie nie suszyc suszarka i nie prostowac,bo to tez oslabia,ale poprawy nie widac.:no:
Do Renka zaraz napisze to dam znac jak sie odezwie.

reklama
Mi tez wlosy strasznie zaczely wychodzic garsciami:no:Juz zrezygnowalam z ich zapuszczania i obcielam, jem witaminy ale nadal wypadaja i naprawde sie boje ze lysa jeszcze troche bede:szok:

Do góry