Andula w okresie swiatecznym to ciezko bedzie,jak dostaniesz jakies namiary szybko rezerwuj
dokładnie: obawiam się, że już mogą być spore problemy z rezerwacją; ja we Wrocławiu nie bardzo mogę coś polecić, no bo tu w hotelach nie nocuję

ale z tego co wiem, wszystkie w okolicach Rynku są dobre, z tym, że ceny też mają odpowiednie....

Natomiast w Krakowie najbardziej podobały mi się hotele na Kazimierzu i tam już przekrój cenowy jest bardziej urozmaicony.
O ile wczoraj było u nas paskudnie, to dziś juz jest totalna masakra: leje jak z cebra i wichura jakaś...dziś to już na pewno nigdzie nie pójdziemy

ale wczoraj byłyśmy w MultiBabyKino - zresztą wyciągnęła nas Kacha79, za co serdecznie i publicznie dziękujemy

Kino świetne, bardzo nam się obu podobało, Flora jak zaczarowana gapiła się to na światełka, to na ekran.......chyba jej kino domowe będzie trzeba pod choinkę kupić

A najbardziej podobało mi się to, że można iść z niemowlakiem w cywilizowane miejsce i nie trzeba się kryć z karmieniem, przewijaniem czy marudzeniem dziecka - więcej takich miejsc!:-)
Dziś przychodzi "pan od komputera" i mam nadzieję, że różne drobne usterki naprawi bezkolizyjnie...jeśli nie, no to jakiś czas mnietu nie będzie