reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Liwus - jak najbardziej jest sens gdyż MT powinno sie zacząć uzywać jak dziecko samo siedzi - czyli gdiześ od 7-9 mca ( tak uśredniłam ) i mozna używać spokojnie do 2 lat jeśli dziec będzie chętny. Moje koleżanki noszą 1,5 roczne i 2 letnie dzieci spokojnie, na początku na brzuszku a potem jak jest starsze to na plecach:-) ja zapłaciłam 150 zł. Polecam, Lenka zachwycona, ale narazie tylko po do mu próbowałyśmy, jeszcze jest za mała więc czekamy do wiosny z niecierpilowością:-)

reklama
Liwus - jak najbardziej jest sens gdyż MT powinno sie zacząć uzywać jak dziecko samo siedzi - czyli gdiześ od 7-9 mca ( tak uśredniłam ) i mozna używać spokojnie do 2 lat jeśli dziec będzie chętny. Moje koleżanki noszą 1,5 roczne i 2 letnie dzieci spokojnie, na początku na brzuszku a potem jak jest starsze to na plecach:-) ja zapłaciłam 150 zł. Polecam, Lenka zachwycona, ale narazie tylko po do mu próbowałyśmy, jeszcze jest za mała więc czekamy do wiosny z niecierpilowością:-)

Pabla , napisałam wczoraj do Melkaj :happy: i w styczniu będę zamawiać :-) A MT faktycznie kosztuje 150zł ( ze wzorkiem ) + 11,50zł za przesyłkę , natomiast bez wzorku 130zł. Już na styczeń ma 4 MT do zrobienia + 1MT dla mnie , więc jest to jakiś interes ..hmm...:-)

Kicrym - wszystkiego naj, samych dobrych dni i przespanych nocy, pociechy ze swoich chłopaków i czego tylko sobie zażyczysz:-)

A w prezencie wirtualny toast

KICRYM - 100 LAT!!!!
Liwus - fajnie że Ci sie podoba MT, a faktycznie jest to bardzo dobry interes...bardzo wygodny dla mamy będą cej w domu z dziećmi. Szkoda że brak mi manualnych zdolności:-(

sto lat sto lat sto lat sto lat niechaj żyje nam!!!!!!!!!!!
Kicrym wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin. Dużo cierpliwości i wytrwałości przy maluchach. A także żeby przynosili Ci dużo szczęscia i radości.

Kicrym, to impezę dzisiaj w wirtualy ty przygotowujesz:-):-):-):-)
Wszystkiego naj, aby dziecię zdrowo rosło i dumą mamę napawało:tak::tak::tak:

Szkoda że brak mi manualnych zdolności:-(

No mam ten sam problem :-(Jeszcze trochę to otworzę sklep internetowy tylko jeszcze nie wiem z czym. A tak poważnie to się naprawdę nad tym zastanawiam ale to może za parę lat
A szukałam jakiejś pracy przez internet ale niestety jak się nie jest grafikiem komputerowym to szansy są marne na taką pracę :-(

Kamu a Ty nie myślałaś o sklepie internetowym??

reklama
KICRYM STO LAT, POCIECHY Z KUBULKA I ŻEBYŚ ZAWSZE BYŁA UŚMIECHNIĘTA TAK JAK TERAZ:-):-):-):-)

Witam, wracam do świata żywych do BB bo wczoraj przyjechała szalona ekipa i podłączyła mi Internet, tak więc jestem i jak tylko nadrobię zaległości od razu włączam się do dyskusji:rofl2: miłego wieczorku:-p Kicrym jakbyś robiła jakaś wirtualną imprezę to ja się piszę:-p

Do góry