reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

a co do tematu zlosci,to ja czesciej placze niz krzycze,bo wystarczy,ze sobie pomysle i zanim zdaze nakrzyczec to juz mi lzy leca.Ale sie staram byc twarda i za kazdym razem sobie powtarzam "nie daj sie",tylko mi jak narazie srednio sie udaje i wychodze na bekse:zawstydzona/y:

reklama
Madzia, świetny pomysł prezentowy!

Kate, przekaż najbardziej uśmiechniętemu lipcowemu dzieciaczkowi uściski z okazji 5 miesiąca od Florki-melancholiczki:-D:-D:-D

Tymus spoznione zyczonka, rosnij zdrowo:-)
Antonio wszystkiego naj z okazji 5 miesiaca.:-D
My z mojim G ostatnio zadko jakos sie klocimy. Ale jak sie klocimy to staram sie nie plakac przy nim, a najczesciej klocimy sie o Sebastiana bo Seba to mamisynek a G chcialby zeby On byl twardy.
Madzia witaj z powrotem

Ostatnia edycja:
Ostatnio wspominalyscie o kalendarzach z dzicmi w ramach prezentow gwiazdkowych.Czy ktoras z was takie zamawiala przez internet? Ja w Anglii juz nie zdazylam,bo kazali czekac 2 tyg,a ja sie oczywiscie za pozno z tym zebralam,wiec teraz musze kombinowac,zeby sie przed swietami wyrobic.

Madzia ja kalendarz zamawiał tu Kalendarz dziecięcy z Twoimi zdjęciami format A4 (493003478) - Aukcje internetowe Allegro i powiem Ci że rewelacja, no i przesyłka błyskawiczna. Poza tyn zamówiłam jeszcze :
JAŚ +FOTO poszewka poszewki TWOIM ZDJĘCIEM GRG (488264022) - Aukcje internetowe Allegro . Poszewki są satynowe białe , a zdjęcie bardzo ładnie wygląda.
FOTO KUBEK FOTOKUBEK Z TWOIM NADRUKIEM ZDJECIE GRG (488266852) - Aukcje internetowe Allegro . Kubeczki piękne. Bardzo dobrze zrobione.
Też polecam gorąco.

ANTONIO wszystkiego dobrego dużo figli i szybkiego rozwoju :-)

Super zdjęcie na kubki - Babcie na pewno będę zadowolone.

My mamy takie , dla teściów :

Ostatnia edycja:
My babci kubek daliśmy na mikołaja. Była zachwycona. :-):-):-):-)
Madzia, jakbyś zamówiła kalendarze gdzieś w Opolu to pewnie zrobią ci w ciągu 1 dnia
:)

Apropos kalendarzy, nasze doszły, rzeczywiście byłyby błyskiem, gdyby PP nie przewoziła priorytetu 3 dni:-p A można też zamówić w empiku, jeśli macie Madzia, w Opolu, to tam też jest odbiór osobisty i jest szansa zdążyć przed Gwiazdką;-)

kurcze fajniutkie te kalendarze i kubeczki
na dzien dziadka i babci damy po kubku juz na bank

Antonio młodzieńcze - rośnij zdrowo i uśmiechaj się jak zawsze najpiękniej:-)

reklama
Antoś dziękuje za życzenia i przesyła buziaki Wszystkim Lipcowym Dziewczynkom:-D:-D:-D:-D

ja mam tyle roboty, że nawet nie chce mi się o tym myśleć, a podłapałam jakieś doła i nic nie robię:zawstydzona/y::-( a tam:-p wczoraj zamówiłam tę farmę co polecała Izabelka DUŻA MIĘCIUTKA EDUKACYJNA FARMA + 4 ZWIERZĄTKA (499677547) - Aukcje internetowe Allegro a teraz umieram z ciekawości czy dojdzie do Świąt, jak to będzie na żywo wyglądać i oczywiście czy Antosiowi się spodoba:happy2:

Do góry